Vraag hier jouw GRATIS eBook aan
’4 Stappen om je energie te verhogen’


In het oorspronkelijke Tibet is Shambhala een legende over een plaats waar mensen in vrede en voorspoed leefden. Op een gegeven moment was de gehele Shambhala samenleving verlicht en verdween Shambhala naar een rustige omgeving of dimensie. De koningen van Shambhala bleven van daaruit de menselijke weg gadeslaan.

In de betekenis van Shambhala is krijgerschap afgeleid van het Tibetaanse woord pawo wat letterlijk betekent ‘iemand die moedig is’. De traditie van voorbij de angst gaan. Het is dan niet zo dat je geen angst kent maar dat je voorbij je angst gaat. De essentie van de Shambhala visie is: niet bang zijn voor wie je bent.

De eerste fase in dit helende pad naar menselijk krijgerschap in Shambhala kent 4 stappen waarmee jij je energie kunt verhogen en verankeren. Dit verhogen en verankeren geeft een toename aan creativiteit en invloed. Het vergroot je aanwezigheid in het ‘nu’ moment waar je ook bent.

eBook Shambhala India
Vraag de gratis download aan van het eBook ‘4 Stappen om je energie te verhogen’ (pdf) en ontdek:

een stukje achtergrond van de Shambhala levensvisie,
de 4 stappen waarmee jij je energie kunt verhogen die je meer creativiteit en aanwezig zijn in je leven geeft,
oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust brengen,
een mogelijkheid om Atma Reizen en mij alvast te leren kennen.

Vul je naam en e-mail adres in de velden van het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina. En na bevestiging van je e-mail adres stuur ik je:
Lydia Atema, reisbegeleidster1. De download van het eBook ‘4 Stappen om je energie te verhogen’ (in pdf) uit het Shambhala energiewerk.

2. Alvast op reis met Atma Reizen?! Als extra heb je toegang tot de pagina met sfeervolle video over de zoektocht naar Shambhala in India. Opgeluisterd met heerlijke lokale muziek van het land. Waarmee je alvast in de sfeer van de reizen komt.

3. Gratis abonnement op de InSpirit eZine. Zo ontvang je 5-maal per jaar een uitgebreide eZine met reiservaringen over de kracht en energie in de tempels of gebieden in de bergen, de wijsheid van de mensen uit de oude culturen in India, Egypte of Peru.. technieken voor werken met energie waar je direct mee aan de slag kunt. (Je kunt je altijd eenvoudig afmelden op het moment dat jij dat wenst).