Wil jij deelnemen in een programma met spirituele reis die jouw leven verrijkt?

Onze programma's zijn investeringen in jezelf. We bieden workshops, cursussen & spirituele reizen naar India, Egypte en Peru verschillend qua duur en afstand. Zo is er voor iedere reiziger een passend aanbod te vinden.

Weet je al wanneer je spiritueel wilt reizen? Of wil je weten wanneer we welke workshops & cursussen organiseren?
Klik dan hier en kijk in de overzichtelijke reis & workshop agenda.


India


Goed Nieuws!! Het is NU mogelijk vanaf 34 dagen tot 4 dagen voor de reis online een e-visum India aan te vragen van 30 dagen geldig .

22-daagse Spiti - Dharamsala reis

vrijdag 19 augustus t/m 9 september 2016

Shambhala en het oude Tibet (in India)
Misschien heb je gelezen over Shambhala of Shangri La in de Himalaya. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in een hoog bewustzijn samenleefden. In Spiti mediteren we en ervaar je de Shambhala energie in jezelf, rondom je en in de bergen. Energie die je transformatieprocessen ondersteunen in jezelf en (daarmee) het geheel! We bezoeken imposante boeddhistische kloosters en proeven de oorspronkelijke Tibetaanse cultuur zonder de inmenging van de Chinezen.
Klik hier om meer te lezen over het spirituel programma met reis naar de Himalaya in India


Egypte


In Egypte is het programma-aanbod spirituele reizen met de volgende accenten:

Verdiepende reizen
De 13-daagse Innerlijke reis naar Luxor - Aswan is een combinatie van meditatieprogramma en de krachtige energie in de aarde en tempels van Egypte. Een reis in de stilte naar wie jij in wezen bent.

Spirituele rondreizen
De route van het tempelfeest 'de Prachtige Hereniging' is opgenomen in de 15-daagse rondreis 'Versterk je basiskracht' van Aswan, Luxor naar Abydos. Het is een rondreis waarin meer ruimte is voor mediteren, is 'zachter' in energie en bouwt rustiger op dan de 13-daagse spirituele rondreis van Luxor, Abydos naar Amarna, de piramides in Gizeh en Abusir.
In deze 13-daagse rondreis 'Reis naar je Centrum' bouwt de energie sneller en krachtiger op en is er minder ruimte voor mediteren. Het is een reis voor mensen die ervaren zijn in onderscheiden van energieŽn.


15-daagse Egypte reis naar Aswan-Luxor-Abydos

dinsdag 5 t/m 19 april 2016

Versterk je basiskracht!
Centraal in deze reis staat het zuiverende element water.
Door het water ontmoet je het vuur! Zodat voelen, puur voelen en weten wordt.
We bezoeken in deze spirituele reis vele tempels met de zachte krachtige vrouwen energie, verbinden en herenigen deze energie met de kracht van de mannelijke energie. We mediteren en doen oefeningen om flow meer en meer toe te laten in jezelf en je leven.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele Egypte reis


13-daagse Egypte reis naar Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh

Reis naar je centrum!
Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte. In de reis verbinden we ons diep met de Lichtenergie uit de aarde van Egypte. Het Licht van onze voorouders. De hoge energieŽn uit de aarde en tempels in Egypte ondersteunen je in snelle en krachtige transformatie. Een reis die je leven verrijkt!
Klik hier om meer te lezen over de spirituele Egypte reis


13-dgse innerlijke reis in Egypte - Luxor & Aswan

Verlicht meer en meer de Lichtvonk in jezelf
Een verdiepende meditatiereis naar Egypte in een combinatie van meditaties en in alle rust de krachtige energie in de tempels ervaren. Zodat je meer gemak, meer overvloed en meer geluk in je leven ervaart!
Klik hier om meer te lezen over deze innerlijke reis in Egypte


Peru


19-daagse reis Peru

Treed in de voetsporen van de Incaís
Een spirituele reis waarin je in alle rust de indrukwekkende Inca tempels en het mystieke Titicacameer in Peru kunt ervaren. Je leert de praktische technieken van de Incaís. Een manier van werken met energie in een duidelijke structuur waarmee jij de elementen: aarde, water, lucht en vuur in je lichaam kunt herankeren.
En natuurlijk is er ook de tijd om rond te slenteren op kleurrijke Peruaanse markten, op een terrasje te zitten met een maté de coca (thee van cocabladeren) luisterend naar de Peruaanse klanken van de panfluit.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Peru


Anders reizen


Vraag hier jouw GRATIS eBook aan '7 Geheimen voor levensgeluk" van Osiris uit een verborgen tijdperk.

Ben je er nog niet aan toe om een spirituele reis bij Atma Reizen te boeken maar wil je wel alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook '7 Geheimen voor levensgeluk' aan. Het eBook werpt een licht op het samenleven in harmonie, overvloed en geluk vanuit de mythologie, mondelinge overlevering van ancient Khemitian (oud Egyptische) wijsheid en eigen ervaringsbronnen en kennis. En ook hoe we als mensheid daaruit zijn geraakt.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBook


Workshops

Workshop 'Flow en Eenheid, de natuur van het leven'
in Hilversum

Workshop op zondag september 2016
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. In de mythe is zijn broer Set in latere tijden herschreven tot 'het kwaad'. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder. De verbinding met de bron van Eenheid en Flow kan worden hervonden. Tijdens meditaties verbinden we ons met de hoge energie uit de aarde en tempels van Egypte: Abydos en Osireion.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop 'Flow en Eenheid'