Spirituele Coaching & Energetische therapie

Wil jij meer stroming, geluk en plezier in je leven?

Heb je het gevoel dat iets je belemmert om gelukkig en met plezier te leven? Dit kunnen emoties zijn of gedachten. Vaak ben je zo gewend geraakt aan het gevoel dat je niet meer goed kunt aanwijzen waardoor het nu precies komt. Of het is telkens weer die zich herhalende situatie die in je leven verschijnt. Je wilt de belemmering opruimen... het liefst op een licht, speelse manier zonder diep te hoeven graven. Zodat je geen last meer hebt en weer plezier in je leven ervaart!

Voel jij je telkens weer verdrietig of geïrriteerd in relatie met je partner of kinderen? Het is alsof ze precies weten welke knop ze bij je in moeten drukken zodat jij weer geraakt wordt en verdrietig of boos bent. Je wordt er gewoon zelf moe van. Je hebt van alles geprobeerd om het te veranderen en je hebt steeds minder lol met je partner of kinderen. Het liefst wil je dat je partner of kinderen veranderen of eigenlijk wil je dat die knop in jou zich oplost. Zodat je weer vrolijk en vrij naar je partner of kinderen kunt zijn. Jullie samen weer lol en plezier kunnen hebben.

Heb je (kortgeleden) in je leven iets meegemaakt waardoor je uit balans bent geraakt? Zijn er irritaties met je leidinggevende of collega’s? Ben je oververmoeid door te hoge werkdruk of de combinatie werken en privé? Loopt de relatie met je partner niet meer zo soepel of is beëindigd? Ben je kortgeleden ontslagen? Het heeft nogal effect op je lichaam en hoe jij je voelt. Je bent even van slag en kunt je daardoor onzeker of angstig voelen. Je bent echt toe aan een grondige opruiming van je lichaam en geest zodat je evenwicht in je leven weer herstelt.

Wil jij meer en meer stroming (flow) in je werk en leven? Flow is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten en je lichaam kan daarin zowel een geleider als een weerstand zijn voor deze creatief stromende energie van het leven. Weerstand in jezelf waar je aan gewend bent geraakt en dus niet meer opmerkt. We doen meditaties en oefeningen om weerstanden in jezelf en lichaam los te laten zodat je flow, moeiteloze stroming, meer en meer in je leven kunt toelaten.

Herken jij jezelf in één of meer van deze situaties? Dan is spirituele coaching & energetische healing iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema en ik ondersteun je graag in jouw weg naar meer geluk en plezier in je leven In de manieren van coaching en healing waar ik mee werk, heb ik altijd opengestaan voor wat snel en effectief werkt. Ik geloof in transformatie van binnenuit wat vanzelf een verandering in je voelen, denken en handelen geeft. En (gedrag-)veranderingen van buitenaf slechts een tijdelijk effect hebben. Praten over de verhalen die zich in je leven afspelen, hoort dan ook niet bij de coaching.
Ik maak gebruik van gesprekstechnieken die rechtstreeks naar de essentie gaan. En maak contact met de intelligentie van je lichaam, de wijsheid die in jou ligt.

Voordeel is dat je niet hoeft te graven naar wat mogelijk de oorzaak in het verleden is... en er toch oplossing en resultaat wordt behaald.

Een coaching- & healingtraject geeft een grondige en diepgaande opschoning van je lichaam en geest die een ommekeer teweegbrengt in je denken, voelen en doen.

Hoe zou het voor jou zijn als:

Je op een lichte en speelse manier de belemmeringen opspoort en opruimt die in de weg zitten vóór wat jij leuk vind en plezier geeft in je leven
(geen diepgravend onderzoek naar de oorzaak in je verleden).
Je al tijdens de sessie resultaat voelt en je, voor het optimale resultaat, thuiswerk meekrijgt om de laatste restjes op te ruimen.
De kwaliteit van je relatie met je partner, kinderen of collega’s, leidinggevende is verbeterd.
Er meer geluk en stroming is in je werk en leven. Je leven verandert en is verrijkt.
Je weer vitaal voelt en weer vertrouwen hebt in je leven.
Je weer meer plezier en geluk in je leven ervaart.
Je weer lekker in je vel zit.


Dat kan in het traject voor Spirituele coaching & Energetische healing

waarmee je het plezier en geluk in je leven (terug) brengt.


Inhoud van de Spirituele coaching &
Energetische healing:

In de coachingsessies kijken we samen op een licht, speelse en intuïtieve manier naar je probleemsituatie in het hier en nu. Met een aantal vragen gaan we rechtstreeks en direct naar de essentie waar het voor jou om draait. We gaan daarbij uit van de intelligentie van je lichaam, de wijsheid die in jou ligt. Dit betekent ook dat de antwoorden in jou liggen, de oplossing van binnenuit in jou plaatsvindt en niet vanuit mij als coach komen. Ik faciliteer en ondersteun je in het naar boven halen van de antwoorden en oplossingen die al in je besloten liggen.

We werken integraal met- en op de lichaamsgericht, emotioneel/mentaal en energetisch/spirituele lagen. Methoden of technieken zijn afgestemd op jou. Jij bepaalt wat voor jou werkt. De methoden die ik kan toepassen werken allen uiterst snel en effectief. Dit betekent ook dat een beperkt aantal sessies al een ommekeer opleveren in je voelen, denken en doen in je leven. En niet een langdurig coachingstraject met vele sessies nodig is. Je hebt weer plezier en geluk in je leven.

Ieder mens heeft in zich het potentieel tot transformatie naar de schat die hij of zij in zich draagt. Creatief scheppende energie wil altijd door je heen stromen om jouw schat in de wereld te laten zijn en zien. Misschien heb je de intuïtieve, creatieve momenten in je leven ervaren die je een glimp daarvan lieten zien. Misschien ken je ook een opeenvolging van die intuïtieve, creatieve momenten in je leven. Je ervaart dan FLOW (stroming). Die momenten zijn spontaan.. en voor veel mensen eerder uitzondering dan normaal. Alleen FLOW (stroming) is de natuur van het leven en dus normaal. De creatief scheppende energie is er altijd, alleen jij kunt daarin in de weg zitten... door weerstand tegen de situaties in je leven. Het menselijk lichaam kan zowel een weerstand als een geleider zijn van de creatief scheppende energie.

In de meditaties en oefeningen gaan we die nog opgeslagen weerstand in je lichaam loslaten. Ik leer je verschillende oefeningen waarin je dat kunt doen. Je kunt voor jezelf ervaren welke manier het beste bij jou past.


Methoden die ik kan toepassen zijn:

Vanuit mijn intuïtie en de snelle, effectieve technieken, meditaties en oefeningen kan ik je coachen in het toelaten van meer stroming en plezier in je leven. En omdat ik dit proces in mijn leven zelf heb doorleeft en nog doorleef, deel ik met je uit eigen ervaring.

Oefeningen voor loslaten van vastzittende emotionele energie in je lichaam, acupressuur om meridiaanstromen te versterken, ademhaling. Shambhala healing is onderdeel in de sessie(s) en ondersteunende healing op afstand is mogelijk. Meditaties om je aanwezigheid in het leven te vergroten. Alles afgestemd op wat er voor jou nodig is. Jij geeft aan.

De Grote Schoonmaak van de Methode Matheij. De Grote Schoonmaak is een snelle en effectieve manier om datgene wat in de weg zit vóór wat je leuk vind en plezier geeft in het leven: op te sporen, op te ruimen en te vervangen door iets wat beter bij je past. Dit werkt goed bij: even een deuk in je zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, bezorgdheid, druk in je hoofd, piekeren, irritaties & verdriet.

Beter in Balans van de Methode Matheij. Beter in Balans is een diepgaande en grondige reiniging van je lichaam en geest die een omslag teweegbrengt in je denken, voelen en doen. Dit werkt goed bij: situaties in je leven die je (kortgeleden) hebt meegemaakt en waardoor je uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld: je bent ontslagen, je relatie of huwelijk is beëindigd, vermoeidheid door onbalans werken en privé, examenvrees, een verandering in je zelfstandige onderneming die je stress en onzekerheid geeft.

De opleiding Methode Matheij is geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB)


Voor wie...

Spirituele coaching & Energetische healing is geschikt voor jong volwassenen en volwassenen.
De methoden zijn ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en pubers.


Voor de coaching & healing is het volgende van belang...

Je wilt de situatie in je leven of werk veranderen, durft eerlijk naar jezelf te kijken en neemt verantwoordelijkheid voor je leven.
Daarnaast is een traject voor coaching & healing niet bereikbaar voor mensen met een psychische persoonlijkheidstoornis. Daarvoor zijn andere therapieën geschikt.

Mocht je het je afvragen... tijdens de sessies heb jij je kleding aan en zit je op een stoel.


Investering in jezelf:

Coaching & Healing traject
€ 595,- inclusief BTW voor particulier,
€ 595,- exclusief BTW voor ondernemers en zakelijke cliënten.
Dit is voor het traject Spirituele coaching & healing voor de duur van
ongeveer 5 maanden.

Inbegrepen is:
o Vooraf aan het traject word je gevraagd een intakeformulier in te vullen.
o We maken dan een afspraak voor een telefonische intake van 15 tot 20 minuten.
o Er zijn 5 sessies van gemiddeld 1.5 uur (kan tussen de 1 tot 2 uur duren)
o De eerste sessies zijn om op te sporen en op te ruimen daarna leer je zelf emotionele energie in je lichaam los te laten, je bewustzijn en aanwezigheid in je leven te vergroten. Flow (stroming) in je leven toe te laten.
o Je maakt na elke sessie een reflectieverslag waarmee het bewust worden en de inzichten nog meer verdiepen.
o Je krijgt technieken voor thuiswerk mee.
o Je ontvangt mp3’s met uitleg en oefeningen voor thuis en een handout met meditaties en oefeningen.
o Mogelijkheid tot ondersteunende Shambhala healing op afstand.

Heb je een duidelijk specifiek thema waarnaar je wilt kijken dan is een traject Spirituele coaching & healing voor de duur van ongeveer 3 maanden mogelijk.
Investering in jezelf: € 395,- inclusief BTW voor particulier,
€ 395,- exclusief BTW voor ondernemers en zakelijke cliënten.

Losse sessies
Een losse, snel effectieve sessie is € 170,- per sessie inclusief BTW voor particulier;
en € 170,- exclusief BTW voor ondernemers en zakelijke cliënten.

Spirituele praktijk Atma hanteert vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, speciale tarieven voor jonge mensen tot 25 jaar. En hulp aan mensen die financieel moeilijk zitten, wordt niet geweigerd. In de meeste gevallen kan een soepele regeling worden getroffen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het traject combineren met de workshop "Meer flow in je leven" werkt nog meer verdiepend. Bij combineren van een traject Coaching & Healing met de workshop ontvang je een voordeel van € 70,- op de investering van de workshop.

Dus zit je even niet lekker in je vel en wil je weer geluk en plezier in je leven... Heb je meer informatie nodig om een beslissing te kunnen nemen voor dit coachings- en healingtraject? Neem dan gerust contact met me op. Bel 06 - 28868647 of mail naar [email protected].

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema
Ps. Ken jij dat? Dat je iets doet waarvan je achteraf zegt... ‘had ik dat maar eerder gedaan!’ Neem dus nu contact op en bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar [email protected]