Wil jij jezelf volledig leven?

De cursussen en energetische coaching zijn qua intensiteit en duur zo vormgegeven dat er voor elk punt waarop jij in je ontwikkeling en leven staat een passend aanbod is. Een cursus of coaching is een investering in jezelf.

Heb je hulp nodig om te bepalen wat het beste bij je past? Vraag dan een GRATIS telefonische Inspiratiesessie van ongeveer 30 minuten met mij aan. We onderzoeken samen wat jouw verlangens en wensen zijn, wat jou tegenhoudt om dit te realiseren en wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Deze sessie is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me op 06 – 28 8686 47, of stuur een mail naar [email protected]. Vermeld je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!Cursus 'Minder moeite, meer geluk in je leven' op 3 zondagmiddagen:
11, 18 maart en 1 april of 7 dinsdagavonden van 6 maart t/m 17 april

Voel jij dat er van binnenuit in jezelf iets verandert, iets wat naar buiten wil worden gebracht? Zit jij in een periode in je leven waarin het allemaal even niet gemakkelijk loopt? Iets in jezelf houdt jou tegen. In de cursus leer je de emotionele energie die als weerstand in je lichaam ligt opgeslagen, op te laten lossen. Loslaten, loslaten en ... loslaten. Zodat flow en synchrone gebeurtenissen in moeiteloos gemak meer en meer in je leven verschijnen.
Klik hier om meer te lezen over
de Cursus 'Minder moeite, meer geluk in je leven'


Workshop 'Open jouw oneindige energiebron' op 3 zondagen:
4, 11 en 18 februari 2018

Wil jij je bewustzijn (verder) verruimen? In gemak zijn in alle situaties zoals die in je leven verschijnen. Zijn wie je in wezen bent.
Voel jij iets met heling te gaan doen voor jezelf, de ander en het geheel? Volledig in jezelf zijn en verbonden met de bron van Leven.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop 'Open jouw oneindige energiebron'


Shambala inwijdingen – activaties
Wil jij het stromen en de kracht van je energie tegelijkertijd verdiepen en verhogen? En ben je eerder bijvoorbeeld ingewijd in Reiki of heb je een opleiding in healing, intuïtieve ontwikkeling of andere opleiding in energetisch werken gevolgd? Je komt in eigen kracht en zet een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling. Heb je een eigen praktijk dan verdiept en verhoogt Shambala de stroming en energiekracht waarmee je werkt.
Klik hier om meer te lezen over de Shambala inwijdingen