ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Vraag hier jou GRATIS eBook aan
’4 Stappen om je energie te verhogen’

eBook Shambhala IndiaIn de betekenis van Shambhala is krijgerschap afgeleid van het Tibetaanse woord pawo wat letterlijk betekent ‘iemand die moedig is’. De traditie van voorbij de angst gaan. Het is dan niet zo dat je geen angst kent maar dat je voorbij je angst gaat. De essentie van de Shambhala visie is: niet bang zijn voor wie je bent.

De eerste fase in dit helende pad naar menselijk krijgerschap in Shambhala kent 4 stappen waarmee jij je energie kunt verhogen en verankeren. Dit verhogen en verankeren geeft een toename aan creativiteit en invloed. Het vergroot je aanwezigheid in het ‘nu’ moment waar je ook bent.

Lydia Atema, reisbegeleidsterVul je naam en e-mail adres in de velden van het inschrijfformulier.

In het eBook ‘4 Stappen om je energie te verhogen’ (pdf) ontdek je:
een stukje achtergrond van de Shambhala levensvisie,
de 4 stappen waarmee jij je energie kunt verhogen die je meer creativiteit en aanwezig zijn in je leven geeft,
oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust brengen,
een mogelijkheid om Atma Reizen en mij alvast te leren kennen.

Na bevestiging van je e-mail adres ontvang je naast het eBook ook 7-maal per jaar reisinspiratie over de krachtplaatsen en energie in de tempels of gebieden in de bergen, de wijsheid van de mensen uit de oude culturen in India, Egypte of Peru.. Technieken voor werken met energie waar je direct mee aan de slag kunt. (Je kunt je altijd eenvoudig afmelden op het moment dat jij dat wenst).


Deel jij ook dit Ebook met je vrienden op Facebook?