Testimonials

Wat hebben de Atma Reizen… betekent voor de mensen in hun leven?

 

Karla Schaareman / Spirituele Munay reis in Peru: Lima – Cusco – Titicaca meer
Ik ben je dankbaar voor de mogelijkheid die je mij gegeven hebt een prachtige reis te ervaren onder jouw spirituele leiding in een overweldigend land waar ik al jaren naar toe wilde.

Het heeft mijn leven verrijkt want ik heb een deel van mijn onrust achtergelaten in Peru.

Er is een vrouwelijk stuk in mij geheeld het is liefdevoller geworden. Dank je wel.

 

Marijke & Wil / Egypte reis: Aswan – Luxor – Dakhla – Abydos
16 daagse spirituele rondreis Egypte van 20 maart tot en met 4 april 2015. Startend met een zonsverduistering en eindigend met volle maan.

We voelden ons direct thuis in Egypte en waanden ons duizenden jaren terug in de tijd. De energieën in de tempels en de woestijn hebben me diep geraakt en opengesteld. Nog nooit kon ik zo dicht bij mijn innerlijke zelf komen. Het smaakt naar meer.
Lydia neemt je mee op een rustige, warme wijze naar bijzondere plaatsen. Laat je zelf ontdekken en voelen. Ze vult je aan en ondersteunt je waar nodig. Lydia geeft veel achtergrond informatie en legt veel uit.

De geweldige ervaring van Egypte en de mooie reis met Lydia heeft duidelijk iets in werking gezet. Onze behoeftes kunnen we beter benoemen en we hebben elkaar allebei op een andere manier gezien of ervaren in en na onze reis. Het is meer gaan stromen tussen ons beide.

Het heeft ons zeker verrijkt. En wat mij betreft heb ik voor mij gevoel een paar schilletjes afgepeld en stappen gemaakt naar verdere ontplooiing.

Nogmaals bedankt voor de bijzondere en mooie reis, jou invulling en zijn. We hebben dit als een waardevolle aanvulling in ons leven ervaren. En zullen dit altijd met ons meedragen.

 

Andrea Verhage / Egypte reis: Abydos – Amarna – Gizeh
Het was een reis door Egypte met zo’n fantastisch hoge en liefdevolle energie in de tempels tot kilometers daarbuiten. Mooie energie, rijke plaatsen en tempels bezocht. Ik voelde me als reiziger dankbaar, om mijn mogelijkheden volledig te benutten, door op krachtplaatsen in tempels te vertoeven waar hogere energieën te voelen zijn.

Vanuit een gastvrijheid van de kant van Lydia, de mensen van het land en de plaatsen die we bezochten. Lydia heeft er gevoel voor ons in alle ruimte te laten ervaren en ook stevige sturing te geven als dat nodig was.

Ik ben echt heel blij wat de reis mij gebracht heeft.
Ik ervaarde dat ik een reis door de chakra’s maakte. De verhalen die de goden beleefd hebben en waarin zij hun weerstand of belemmeringen in tegen kwamen, raakten ook hetzelfde in mij. De essentie in hun verhaal, was ook de essentie die mij raakte, als ik in dat stuk ook nog iets uit te werken had.
Doordat de energie op dat moment zo hoog was, kon dit direct plaatsvinden.

Heel aangenaam gezellig en liefdevol ook met de groep.
Ik hoop nog eens één van je reizen, met je mee te gaan.

 

Ad en Hanna Stemerding / Spiti – Dharamsala
De Spitireis (30 Aug.-21 Sept 2009) was een geweldige ervaring.
Er was voldoende ruimte en rust om tot een diepere verwerking van de ervaringen te komen.
Het was voor ons een heerlijke luxe dat Lydia alles bijna ongemerkt zo goed organiseerde, zelf was ze relaxed en kon ons alle ruimte geven om tot rijke belevingen te komen van al het moois dat we gezien hebben.

Hoogtepunt was voor ons de Spitivallei met de zeer bijzondere Boeddhistische kloosters.
Het is een plek waar de oorspronkelijke energie nog sterk voelbaar is.
Als je op zoek bent naar heilige krachtplaatsen dan kun je die hier zeker vinden.

 

Gjalt en Maria / Spiti – Dharamsala reis
We schuiven de gordijnen van onze slaapkamer open en slaan steil achterover van het uitzicht. De bergen die gisteren nog in nevelen waren gehuld, staan deze ochtend zonovergoten te pronken.

De gids neemt ons mee naar de overkant van de straat.
In een stalletje krijgen we boterthee aangeboden.
Zal Tibet ooit vrij zijn, is zijn vraag?

De voorbijtrekkende hoeveelheid indrukken, details, vergezichten, doorkijkjes is zo groot dat ik in een beschrijving het merendeel niet aan bod zou kunnen laten komen.
Het is een zinsbegoochelende ervaring!

Westerse efficiency moet je hier zo snel mogelijk loslaten!

 

Een onvergetelijke reis!