‘In je kracht zijn’ workshop

op zondagen 26 mei, 2 en 9 juni
 
Wil jij in elk moment van je leven helemaal aanwezig zijn? Zijn wie je in wezen bent. Ook al voel en ervaar je van alles, jij bent er! Niet bang zijn voor wie je bent.
 
De basis in de workshop is de universele energie van Shambhala uit de bron waar al het leven uit voortkomt en naar terugkeert. Een transformerende energie naar zijn wie je in wezen bent. Ik leer je eenvoudige oefeningen waarmee je helemaal in het hier en nu bent. Je lichaam en geest synchroniseren. Een oefening waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt. Ik deel de wijsheid die in mij is en ervaren samen met jou.
 
Tijdens en na de workshop herinner jij je meer en meer de energie die je van nature bent. En leer je oefeningen die je leven veranderen en verrijken. Meer in geluk, flow en synchroniciteit.
 
Na de Workshop….
› is je energie verhoogt, het stroomt krachtiger door je lichaam en handen.
› kun je makkelijker met de situaties in je leven omgaan.
› ondersteunen de Shambhala energie en praktische oefeningen je in deze tijden van verandering en versnelling in ontwikkeling.
› is je leven verandert en verrijkt. Meer in geluk, flow en synchroniciteit. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat)
› kun je jezelf en een ander een Shambhala Healing geven.
 
Meld je hier aan en lees meer over de workshop ‘in je kracht zijn’
op zondagen 26 mei, 2 en 9 juni op een locatie in Soest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *