ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Sta jij op een kruispunt in je leven?
Wil je er even helemaal tussenuit en in een reis naar binnen op een bewuste en speelse manier stilstaan in jezelf?


Herken jij jezelf in één van de volgende situaties?

Sta je op een kruispunt in je leven? Of je nu wilt of niet.. het roer gaat om. Je wordt dan uit je comfortzone gehaald en dat kan emotioneel aanvoelen. Eigenlijk ben je ‘in de overgang’. Je voelt aan de ene kant alles in je trekken om terug te willen naar je oude leven. En aan de andere kant voel je ook dat dit moment in je leven een mooie kans is tot iets nieuws. Iets nieuws wat tegelijkertijd voelt als een avontuur en best eng. Samen gaan we kijken waar er oude weerstand in je lichaam en energie is. En deze loslaten.. en loslaten. Je leert hoe je om kunt gaan met de emoties en gedachten die in je opkomen. Zodat je ruimte creëert om het geluk weer in je leven toe te laten.

7 oud Egyptische
wijsheden
die je leven verrijken

Gratis eBook

Vraag Gratis eBook aan
het is GRATIS

Ben je toe aan een volgende stap in je bewustzijns-ontwikkeling? Je hebt een goed leven, alles in je leven is op de rit. Toch mis je van binnen iets en ben je benieuwd naar de ware natuur van het leven. Wat jouw missie of bestemming daarin is. Samen doen we meditaties en oefeningen waarin je weerstanden loslaat die nog liggen opgeslagen in je lichaam en energie. Ontdek je de waarden die jij leeft. Hoe je stroming en synchrone gebeurtenissen in moeiteloos gemak meer en meer in je leven toelaat. En besef je volledig wat de Dalai Lama zegt: er is geen weg naar geluk, geluk is de weg.

Word je regelmatig ’s ochtends wakker met de vraag: ‘is dit alles?’. Je hebt altijd met plezier gewerkt en een leuk sociaal leven gehad. Toch merk je dat je daar steeds minder voldoening uithaalt en het begint te knagen. Waar loop je nog warm voor?! Het liefst wil je er even helemaal tussenuit om je te bezinnen op je leven. Samen met iemand die je helpt inzicht te krijgen in wat je belemmert en dit opruimt, welke talenten en kwaliteiten heb jij de wereld te bieden en je dromen voor de toekomst. Zodat je weer meer en meer overvloed en geluk in je leven ervaart!


Door er even helemaal tussenuit te zijn, kom je weer tot jezelf!

Even uit je dagdagelijkse leven stappen, buiten je gebruikelijke denkpatronen, uit de conditioneringen van de cultuur waarin je leeft, de ideeën in je leven die je voor waar hebt aangenomen en die jij als mens niet bent. Samen doen we oefeningen en meditaties waarmee jij in jezelf op een veilige manier kunt ervaren. Jezelf kunt waarnemen in wat je denkt en voelt. In rust komen de inzichten tot je. Ik leer je de stappen die je kunt zetten om wat in de weg zit op te ruimen, los te laten zodat er weer ruimte ontstaat om de stroming van het leven in jouw leven toe te laten.


Mijn naam is Lydia Atema en toen ik begin 30 was, heb ik tegen mezelf gezegd: ‘ik wil alles opruimen en oplossen wat mij in de weg zit, mij blokkeert. Al mijn angsten die me weghouden van het volledig mezelf leven.’ Het universum wilde me daar als vanzelf in ondersteunen . Het leven bracht mij situaties waarin ik het leven kon onderzoeken. Hoe wat binnen in je ligt, werkt in het aantrekken van de situaties in je leven.

Wat mij enorm veel heeft gebracht in persoonlijke ontwikkeling zijn backpack reizen van weken, soms maanden naar Peru, India, Nepal, Mexico, Guatemala.. Ik kwam dichter bij mezelf en wat het leven van nature is door helemaal uit de conditionering van de westerse cultuur, mijn opvoeding en scholing te stappen (uit de... als waarheid aangenomen denkbeelden). Ik ben in die tijd een hele goede metgezel van mezelf geworden.

Heb het leven onderzocht, hoe je jezelf kunt observeren en vastzittende emoties kunt oplossen. Ik heb perioden met enorme stroming ervaren. Alles ging vanzelf, in volledige ontspanning kwam alles naar me toe. En wijze mensen ontmoet die mij manieren en technieken leerden waarmee ik eigen ervaringen in een structuur kon plaatsen.

Ik sta altijd open voor technieken die snel en effectief werken. Ik geloof in transformatie van binnenuit wat vanzelf een verandering in je voelen, denken en handelen geeft. Praten over de verhalen die zich in je leven afspelen, heeft weinig effect. En (gedrag-)veranderingen van buitenaf slechts een tijdelijk effect.

Met deze snelle, effectieve technieken, meditaties en oefeningen kan ik je coachen in het toelaten van meer stroming en geluk in je leven. En omdat ik dit proces in mijn leven zelf heb doorleeft en nog doorleef, deel ik met je uit eigen ervaring.


Dus wil jij weten hoe je meer moeiteloosheid en gemak in je leven kunt ervaren?

In dit programma met Bezinningsreis in Egypte voorjaar 2020 ruim je op wat nog in de weg zit. Laat je weerstand in je lichaam en energie los. Leer je hoe je kunt omgaan met emoties en gedachten die in je opkomen. Zodat er meer ruimte in jou ontstaat waarin je meer en meer stroming en geluk in je leven toelaat.

Hoe zou het voor jou zijn als na de bezinningsreis:

Je relaties met mensen in diepgang verbeteren: met je partner, je gezin, je leidinggevende en/of collega’s of je klanten, de mensen in je omgeving.
Er is meer ruimte in jezelf voor jezelf en de ander.

Er meer stroming is in je werk. Een project waar je leiding aan geeft makkelijker verloopt, de energie in je werk meer effect heeft, er in meer gemak klanten naar je toe komen in je eigen bedrijf.

Je weet vanuit welke waarden jij leeft, welke natuurlijke kwaliteiten jij hebt.. dit zijn de waarden en kwaliteiten van binnenuit en vormen wie jij bent in de wereld.

Je technieken hebt geleerd waarmee je weerstand in je lichaam en energie kunt loslaten zodat er weer ruimte voor stroming is.

Je oefeningen hebt geleerd waarmee je in situaties die in je leven verschijnen jezelf observeert. Jezelf waarneemt in wat je voelt en denkt zonder daar direct iets mee te hoeven doen. Meer en meer creatieve scheppingskracht ontwikkelt.

Je leven verandert. Meer in overvloed en geluk. In meer moeiteloosheid en gemak.


Bezinningsprogramma met reis Egypte
‘meer overvloed en geluk in je leven’ van
voorjaar 2020

Wil je in een andere periode of met je collega(’s), partner, vriend of vriendin deze coachingsreis doen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail met je wensen naar info@atma-reizen.nl of bel: 06 – 28868647


De onderdelen van het Bezinningsprogramma Egypte voor je op een rij:

Het programma met Bezinningsreis in Egypte is een reis naar binnen.


1. Een goede voorbereiding….

In een telefonische Inspiratiesessie (van 30 minuten) stemmen we eerst goed af waar jij op dit moment staat. Wat jouw wensen zijn voor het Bezinningsprogramma Egypte. Voor een deel kunnen op maat oefeningen, meditaties of werkopdrachten voor jou in het programma worden opgenomen. Zodat ook jouw individuele wensen een invulling en uitwerking krijgen in het Bezinningsprogramma.


2. Toegang tot besloten websitedeel met:

o de werking van flow als de natuur van jouw leven, hoe het komt dat je als mens daaruit bent geraakt en hoe je weer meer en meer flow in je leven toe kunt laten (in .pdf)
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek vanuit ancient Khemit waar mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden. (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan)
o klank- en meditatie .mp3’s voor meer moeiteloosheid in je leven en het versterken van je waarnemer waarmee je in meer gemak omgaat met de situaties zoals die in je leven verschijnen.
o eigen kennis en mondelinge overlevering over ancient Khemitian historie anders dan de westerse archeologie en -geschiedenis aangeeft.

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot informatie over de mythologie, flow, klank- en meditatie mp’s. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


3. workshopdag:
Open jouw oneindige energiebron

In de workshop delen we met elkaar ieders wensen voor het programma en de bezinningsreis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt.

We stromen de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Je opent voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met bezinningsreis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Data van de workshopdag: van 10:00 tot 17:00 op locatie in Hilversum.

4. Individuele sessie:
Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan

Op de wensen die je voor het programma en de bezinningsreis hebt, kunnen belemmeringen opspelen. Tijdens het reisprogramma of op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan. Soms bewust, vaak ook onbewust. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan de bezinningsprogramma’s deelnamen. Dus het is niet vreemd als het voor jou ook zo is.
Belemmering(en) die tijdens de reis in de weg zitten om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele sessie met mij vooraf aan de spirituele reis gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer geeft in je leven. Na de sessie ervaar je direct verandering in je relaties en hoe jij je voelt in de situaties van je leven.


5. Talenten en waarden…. wie lijk jij te zijn?

Je ontvangt werkopdrachten waarmee je talenten, kwaliteiten en de waarden in je leven worden benoemt. De uitwerking daarvan komt terug in de Bezinningsreis in Egypte in een systemische opstelling op de Dahabiya, je innerlijke reis in de stilte van de Nijl die je ondersteunt naar de stilte in jezelf.


6. 10-daagse bezinningsreis in Egypte

“Vind de diepere waarheid in jezelf”
voorjaar 2020

De coachingsreis begint in Nederland met een goede voorbereiding. In het 1ste gesprek of bijeenkomst stemmen we eerst goed af wat jij wilt dat de coachingsreis jou oplevert. Met welk resultaat en inzichten je weer naar huis terugkeert.
*) bijeenkomst of een 1-op-1 gesprek (ook mogelijk via Skype).


De spirituele coachingsreis naar ‘meer overvloed & geluk in je leven’ bestaat uit de volgende onderdelen:

Individuele sessies van ca. 1 ½ uur.
In de sessies tijdens de reis gaan we samen na of- en wat er in de weg zit om je leven in meer gemak en plezier te leven.

We kijken samen op een licht, speelse en intuïtieve manier naar je situatie in het hier en nu. Met een aantal vragen gaan we rechtstreeks en direct naar de essentie waar het voor jou om draait. We gaan daarbij uit van de intelligentie van je lichaam, de wijsheid die in jou ligt. Dit betekent ook dat de antwoorden in jou liggen, de oplossing van binnenuit in jou plaatsvindt. Ik faciliteer en ondersteun je in het naar boven halen van de antwoorden die in jou besloten liggen. We sporen op wat in de weg zit, ruimen op en vervangen met iets wat beter bij je past.

Voordeel is dat je niet hoeft te vertellen en te graven naar wat mogelijk de oorzaak in het verleden is en er toch oplossing en resultaat wordt behaald.

We werken integraal met- en op de lichaamsgericht, emotioneel/mentaal en energetisch/spirituele lagen. Methoden of technieken zijn afgestemd op jou. Jij bepaalt wat voor jou werkt. De methoden die ik kan toepassen werken allen uiterst snel en effectief. Al tijdens de sessie ervaar je resultaat. Dit betekent ook dat 1 of 2 sessies al een ommekeer opleveren in je voelen, denken en doen in je leven. En heb je een grondige en diepgaande opschoning van je lichaam en geest met een optimaal resultaat. Een aantal oefeningen krijg je mee om de laatste restjes op te ruimen. En je hebt weer plezier en geluk in je leven.

Groepscoaching en meditatie sessies.
Groepscoaching vindt plaats op wie jij bent, welke talenten en kwaliteiten jij de wereld hebt te bieden, waar jou ontwikkelgebied(en) liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. De interactie met de anderen levert nog meer verdieping en inzichten op. Het geeft veel creativiteit en dynamiek.

Tijdens de reis is er elke ochtend en/of avond meditatie.

Ieder mens heeft in zich het potentieel tot transformatie naar de schat die hij of zij in zich draagt. Creatief scheppende energie wil altijd door je heen stromen om jouw schat in de wereld te laten zijn en zien. Misschien heb je de intuïtieve, creatieve momenten in je leven ervaren die je een glimp daarvan lieten zien. Misschien ken je ook een opeenvolging van die intuïtieve, creatieve momenten in je leven. Je ervaart dan FLOW (stroming). Die momenten zijn spontaan.. en voor veel mensen eerder uitzondering dan normaal. FLOW (stroming) is de natuur van het leven en is dus normaal. De creatief scheppende energie is er altijd, alleen jij kunt daarin in de weg zitten door weerstand tegen de situaties in je leven. Het menselijk lichaam kan zowel een weerstand als een geleider zijn van de creatief scheppende energie.

In de meditatie sessies gaan we die nog opgeslagen weerstand in je lichaam loslaten. Ik leer je verschillende oefeningen waarin je dat kunt doen. Je kunt voor jezelf ervaren welke manier het beste bij jou past.

Dat er weerstand in je lichaam ligt opgeslagen daar kun je niets aan doen. Enerzijds is er de cultuur waarin je geboren bent die aangeeft hoe je moet denken, wat wel en niet mag en anderzijds ervaarde je als kind emotionele gebeurtenissen zeer intens en zijn die emotionele gebeurtenissen meestal niet afgerond. En dus zijn die emoties meer en meer in je lichaam opgeslagen. Kom je op latere leeftijd soortgelijke situaties tegen, reageer je vanuit dit opgeslagen patroon als in de groef van een grammofoonplaat. Dat gaat heel snel en onbewust. De 1ste stap is een hele goede vriend of vriendin van jezelf te worden. Je emoties en gedachten die in je opkomen in de situaties van het leven te observeren zonder daar direct iets mee te hoeven doen of een oordeel op te hebben.

Ik leer je de stappen van reactief naar proactief, waar de vrije wil ontstaat, naar creatief medeschepper.

Uiteindelijk kun je overvloed en geluk enkel met en in jezelf realiseren. Het leven stroomt door jou heen. Het vraagt je discipline. Niet in de zin van streng zijn en hard werken. Maar in de zin van het woord discipel, dat je een leerling wordt van jezelf en het leven.

Vanuit de aarde in Egypte stroomt krachtige energie. In de spirituele coachingsreis bezoeken we een aantal tempels en krachtplaatsen in de woestijn. Wat versterkend werkt in je proces van inzicht en bewustwording. Door de krachtige energie wordt de weerstand in je lichaam en energie makkelijker en sneller getransformeerd.


Wil jij mee met deze 10-daagse 'Reis naar binnen' in Egypte die meer gemak en geluk in jouw leven geeft?

Klik dan hier en
boek dit programma met bezinningsreis Egypte


En dat is nog niet alles! Je ontvangt 2 bonussen die de Coachingsreis meer verdieping en voor-/ nazorg geven!

BONUS 1

Gratis en vrijblijfend oriënterend gesprek (mogelijk via Skype) voor meer informatie over de Spirituele Coachingsreis Egypte en kennismaken (waarde € 77,-)
In een 1-op-1 gesprek van 45 minuten. Zo kun je ervaren of het klikt en wij samen deze reis kunnen gaan doen. Ook spreken we over jou individuele wensen en doelstelling voor coaching zodat dit kan worden ingevuld in de reis. Neem contact op voor de mogelijkheden en mail naar info@atma-reizen.nl.

BONUS 2

Een 1-op-1 sessie van anderhalf tot 2 uur een aantal weken na terugkomst van de Spirituele Coachingsreis. (waarde € 197,-).
Om met elkaar te delen waar je in de periode na de coachingsreis staat. Van binnenuit jou kijken we of het kloppend en stromend is, of dat er nog iets in de weg zit wat mag worden opgeruimd en vervangen door iets wat beter past. Het blijft dat stroming in je leven enkel door jou zelf te realiseren valt, dat je jezelf realiseert in je leven. Dit vraagt discipline in blijvend doen van de oefeningen voor loslaten totdat dit weer je eerste natuur is, zoals dit is voor een kind.

Wat ga je aan moois zien en ervaren tijdens de bezinningsreis

Zou het niet bijzonder zijn als je in Egypte excursies doet waarmee je:

In de tempels op plekken, in kapellen komt waar je als toerist niet komt? En soms is het daarvoor nodig ‘het mannetje met de sleutel’ te kennen. Er is de rust om een meditatie te doen en tot een diepere beleving te komen.

Meer te weten over de oude Khemitian kennis en wijsheid anders dan een toeristische gids je vertelt? In Egypte is er nog de oude traditie van mondelinge overlevering van kennis en wijsheid binnen de familie en gemeenschap. Historische verhalen en datering van tempels die duidelijk verschillen met wat de wetenschap van de westerse Archeologie en Egyptologie aan ons bekend maakt. Ik vertel je vanuit eigen ervaringen en de oude Khemitian kennis en wijsheid zodat je ook het andere verhaal hoort.

Tempel en Nijlprogramma:

Dag 2 Aswan – Tempel van Philae
spirituele reis Egypte - AswanIn de middag gaan we naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris.

In de tempel zullen we op verschillende plaatsen mediteren. We eindigen in ‘de kiosk’ met astronomische connectie. In oud Khemitian tijden de oorspronkelijke toegang tot het tempelcomplex.


Dag 3 t/m 6 (4 nachten)
inschepen op Dahabiya voor onze innerlijke reis op de Nijl

naar Kom Ombo
Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte. De tempel is opgebouwd in 2 stromen. De rechterhelft gewijd aan Horus the Elder; de wijsheid. De linkerkant aan Sobek (de krokodillengod); de materie. Stromen die in jezelf in balans mogen komen en integreren.

Tijdens deze bezinningsreis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren.


DahabiyaEdfu – tempel van Horus
In de eerste tijd was Horus de zoon van Ra (Zonnegod) Horus the Elder (Harwer) genoemd. Later veranderde de mythe naar Horus als de zoon van Osiris en Isis.

In de mythe wordt Osiris door zijn jaloerse broer Set in stukken gescheurd. In verschillende betekenissen geeft de mythologie een verscheuren weer in 14 stukken of het verscheuren van de mensheid uit eenheid in 42 stammen.

De ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe van dualiteit dat van vitaal belang werd na de val uit eenheid en geboorte van bewustzijn. Set staat symbool voor het ‘gefragmenteerde denken’. Uit de vereniging van Osiris en Isis werd Horus geboren, het goddelijke mensenkind. Toen Horus volwassen was, daagde hij Set uit voor de troon en versloeg Set. In symbolische betekenis versloeg Horus, het gefragmenteerde denken en besteeg de troon van zijn denken.

In deze tempel van Horus in Edfu is de strijd tussen de goden of natuurkrachten Horus en Set uitgebeeld. Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit.


El Kab – Nekheb
De godin van dit gebied draagt de titel ‘lady of the Valley’. In het gebied zijn de oudste opgravingen in Egypte gevonden die dateren tot 7.000 voor Chr. Het is een fijn zacht en krachtig woestijngebied waarin we kunnen mediteren. Ooit een Wadi Hilal waar het water van de Nijl krachtig doorheen stroomde.


Dag 7 Esna tempel
Na ons laatste ontbijt op de Dahabiya bezoeken we de tempel van Esna. Van de oerscheppergod Chnoem. En reizen we door voor ons verblijf in Luxor.


Dag 8 Luxor – Medinet Habu
hal in Medinet Habu tempel in LuxorHet is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar de tempel Medinet Habu te fietsen. De tempel ligt in de Vallei der Koninginnen waarschijnlijk bovenop de ruïnes van een veel meer ancient tempel (zoals zovele tempels in Egypte).

Dag 9 Luxor – Karnak
In de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak. In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

De Coachingsreis ‘meer overvloed & geluk in je leven’ is er voor jou die het ware leven wil ontdekken en jezelf in de wereld wilt zijn en laten zien

Er is in de spirituele coachingsreis de ruimte en veiligheid, het leven en jezelf te ontdekken.

De Spirituele Coachingsreis is niet geschikt voor je als:
je zelf geen verantwoordelijkheid neemt voor je leven, je alles wilt blijven doen zoals je het altijd al doet
je onbekend bent met mediteren, ervaring in mediteren is nodig zodat je de weg naar binnen kunt gaan
je gericht bent op zekerheid en controle, controle wilt hebben over hoe alles in de coachingsreis verloopt

Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!


Wat is de waarde van de Coachingsreis
‘meer overvloed & geluk in je leven’

De waarde van overvloed en geluk in je leven? ... die waarde is niet in geld uit te drukken.

Deelname aan deze 10-daagse Bezinningsreis vraagt een investering in jezelf van € 4.997,-

In de investering is o.a. opgenomen:

Telefonische Inspiratiesessie t.w.v. € 97,-
Workshopdag: Open je oneindige energiebron t.w.v. € 397,-
Toegang tot besloten websitedeel t.w.v. € 197,-
Begeleiding meditaties in kapellen van tempels € 397,-
Coaching en Meditatie sessies € 1.997,-
1-op-1 coaching na terugkomst € 197,-

Nog even voor je op een rij wat inclusief en exclusief is.

Wat is inclusief
1ste coachingsgesprek of bijeenkomst in Nederland
Werkopdrachten voor coaching en informatie
Vliegticket retour o.b.v. economy class
Overnachtingen in middenklasse hotel (1-persoonskamer) o.b.v. logies & ontbijt
Excursies zoals genoemd in programma
1-op-1 coachingsessies en groepscoaching
Meditatie sessies in de ochtend en/of avond
Nederlandse coach, meditatie- en reisbegeleider
1-op-1 coaching (nazorg) in Nederland na terugkomst

Wat is exclusief
Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld Caïro
Alle lunches en diners
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Facultatieve excursies etc.


Wat je verder nog moet weten:

Aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers voor de Coachingsreis is 4, minimum is 2 deelnemers. Het is een verdiepende reis met voldoende individuele aandacht en sessie mogelijkheden.

Wil je een intensive 1-op-1 coachingsreis voor jou individueel afgestemd met meer diepgang en transformatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Mail ons naar info@atma-reizen.nl of bel: 06 – 28868647

Wil je in een andere periode of met je collega(’s), partner, vriend of vriendin deze coachingsreis doen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail met je wensen naar info@atma-reizen.nl of bel: 06 – 28868647

Praktische informatie
Je verblijft in een kleinschalig, Arabisch sfeervol middenklasse hotel in Luxor waar je een 1-persoonskamer hebt. Er is een zwembad(je). Er zijn diverse nisjes en plekken in het hotel en de tuin waar we ons kunnen afzonderen voor de coachingsessies.


Kies jij voor jezelf en voor ‘meer overvloed & geluk in je leven’?
Dan ondersteun ik je graag op jouw weg!Klik hier voor het boeken van je
10-daagse bezinningsreis Egypte
boek dit programma met bezinningsreis Egypte

van voorjaar 2020

Na je boeking ontvang je de factuur voor de aanbetaling van € 950,-


Heb je nog vragen of meer informatie nodig om een beslissing te kunnen nemen over je deelname aan deze Coachingsreis, neem dan gerust contact met me op. En we maken een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.
Bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl.


Hartelijke groet,

Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Doe je deze Coachingsreis als Particulier dan kunnen de kosten voor Coaching onder voorwaarden als ‘scholingsuitgaven’ aftrekbaar zijn voor de belasting (drempelbedrag 2012: € 250). Een voorwaarde is dat je het coaching traject gebruikt voor het verkrijgen van een nieuwe baan of gericht op het functioneren in je werk. Het bedrag voor coaching is € 1.797,-. Voor of na de Coachingsreis is het mogelijk aanvullende Loopbaancoaching toe te voegen. Je krijgt dan 30% tot 50% terug bij je aangifte inkomstenbelasting.

Voor zelfstandig ondernemers kan het bedrag van de coachingsreis als kosten worden afgetrokken voor de inkomstenbelasting. Bij uitvoering van de Coachingsreis via een bedrijf zijn de kosten voor coaching € 2.397,-. Dit bedrag kan als kosten binnen het bedrijf worden opgevoerd.
Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Nog meer reden om NU voor jezelf te kiezen!