ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Laat meer van jouw Licht de wereld inschijnen

De Heilige Hereniging

Heb je gehoord over de oude mysteriescholen in Egypte? Het onderricht in de mysteriën van de natuur om zo tot waarlijk menszijn te komen? De diepere lagen in het leven, te leren kennen en tot in het hart verinnerlijken. Volledig jezelf zijn. Heb jij de intentie en moed om te luisteren naar de natuur van het leven die jou wil leven?

Voel jij je aangetrokken tot het mysterie van de tempels uit het oude Egypte? In Ancient Khemit (het oude Egypte) leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. Ze werkten in tempels met klanken, met energie golven. Klank was in Ancient Khemit ‘heilig’ en werd toegepast om het bewustzijn hoog te houden.
7 oud Egyptische
wijsheden

die je leven verrijken
Gratis eBook inspiratie Heilige Hereniging

Vraag Gratis eBook aan om je te orienteren op inwijdingsreis
het is GRATIS

De fijn hoge energie in de tempels is nog te voelen en te ervaren. Het mysterie, de fijne snaar van het leven ontvouwt zich meer en meer.

Wil jij komen tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de reis? Elke dag doen we meditaties om bewust te ontspannen en meer eenheid in jezelf en leven toe te laten. Inwijdingen die je energiekanalen meer openen. Het stromen van de hogere energieën uit de aarde en tempels in Egypte geeft vervolgens een snelle en krachtige transformatie. Het meer en meer toelaten van eenheid werkt door in je leven thuis. Een reis die je leven verrijkt!

Wil je graag op reis in een klein groepje mensen die zich ook richten op ontwikkelen van hun bewustzijn? Het is fijn tijdens de spirituele inwijdingsreis met gelijkgestemden je te verbinden met de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Zo ontdek je dat anderen dezelfde beelden hadden of hetzelfde voelden op die specifieke plek in de tempel. Het delen van je ervaringen werkt nog meer verdiepend.

Voel jij je aangetrokken? Spreekt één of meer van bovengenoemde je aan? Dan is dit programma met spirituele inwijdingsreis Egypte echt iets voor jou of jullie.In het oude Egypte hadden de inwijdingsscholen tot doel de diepere lagen in het leven, te leren kennen om tot in het hart te verinnerlijken. Ook het bewaren van waarheid voor toekomstige mensen generaties. Het onderzoeken van de mysteriën van de natuur in zichtbare en onzichtbare werelden door geoefende zieners.

Op de inwijding in het mysterie werden de leerlingen in het oude Egypte grondig voorbereid. Alle krachten van de Natuur, aspecten van de Ene werden gevoeld en verinnerlijkt. Alle angsten doorleefd. Innerlijk fysiek mag het zenuwstelsel krachtig zijn om de energie van de inwijding in het mysterie (het onbekende) te kunnen ontvangen en geleiden. Het wordt in de leerling zelf gerealiseerd.

Isis, Horus, Thoth, Sekhmet, … zijn allen die krachten van de Natuur. Vanuit de oud Egyptische taal zijn deze namen in het Grieks onterecht vertaald naar Goden en Godinnen. De ware betekenis is dat zij krachten van de Natuur zijn, allen aspecten van de Ene.

Helemaal ingewijd richt de ingewijde zich enkel tot de Ene en niet meer tot de diverse aspecten van de Natuur. Het was gewoon voor de ingewijde zich te richten tot de Ene. In de steeds verdere val uit eenheid verdwenen meer en meer inwijdingsscholen. In die tijd ontstond ook het je richten tot God, de Ene en verdween het diepere onderricht in alle krachten van de Natuur.

Ongeveer 600 jaren na Christus waren alle mysteriescholen in Egypte verdwenen. En is het leven zelf onze mysterieschool. Als ik kijk naar de wereld en het leven van nu, lijkt het een steeds verdere verwijdering om tot dit waarlijk menszijn te komen. Een kleinere groep mensen heeft gelukkig nog steeds de moed te willen luisteren naar die fijne snaar van de natuur van het leven.


Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende begeleider van dit programma met inwijdingsreis Egypte aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen in Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren innerlijk gevoeld, wat niet in woorden is uit te drukken. Een energiekracht in de tempels in een tijd gebouwd die niet exact te dateren is. Tempels waarin het bewustzijn van mensen hoger wordt gehouden in tijden van 'de val' uit eenheid.

Sinds 2008 geef ik de inwijdingen in Shambala (het krachtigere Reiki). Een universele energie rechtstreeks uit de Bron van Leven. Gericht op ontwikkeling van meesterschap over je leven. Loslaten van oude patronen en herinneren wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid!

Later heb ik ook inwijdingen in de Egyptische krachtvelden gegeven. In de inwijdingsreis in Egypte ontvang je de inwijdingen afgestemd op de Ene, de Bron van Leven. En als dit naar voren komt, specifiek op Egyptische krachtvelden. Je energiekanalen openen zich meer en blokkades in de weg naar een nieuwe stap in je bewustzijnsontwikkeling, worden weggenomen. Je energie is verhoogt en stroomt krachtiger door je lichaam.

Tijdens mijn spiritueel reizen werd ik diep geraakt door de energie van het heilige huwelijk van Hathor uit Dendara met Horus in Edfu. We volgen de route van het tempelfeest ‘de Prachtige Hereniging’. In de inwijdingsreis kunnen we deze mythologie in diepere lagen gaan verstaan. Het is de Lichtvonk die jij bent te (her-)verbinden in de vlam van het Licht die bij de Ene is, die De Heilige Hereniging maakt. Iets wat op het juiste moment in jouw verbinding in de Ene kan worden gerealiseerd. Ik vertel je vanuit eigen ervaring en over de kennis en wijsheid uit de oude traditie van mondelinge overlevering. En laat je het mysterie van de tempels ervaren. Door innerlijk ervaren komt verbinding en wijsheid vanuit het hart.


Zou het niet mooi zijn? Als je in het Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron. Je ontvangt inwijdingen vanuit de Bron van Leven zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een meditatiereis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek
en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Meditaties om je aanwezig zijn te vergroten en je zenuwstelsel te versterken. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een ontdekken van de natuurwetten die in het leven zijn.

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. In bazaar winkeltjes de geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in deze inwijdingsreis ligt vooral op meditatie en het in alle rust ervaren van krachtplaatsen in de tempels. Deze inwijdingsreis vraagt nog meer jouw innerlijke toewijding daartoe.


Dat kan!!
In het programma met spirituele inwijdingsreis Egypte neem ik je mee naar de mysterietempels en krachtplaatsen in de woestijn.


Mediteren we zodat je in alle rust de krachtige energie in je op kunt nemen die jouw leven verrijkt.

Wil je graag dit programma met ‘de Heilige Hereniging‘ in Egypte niet in een groep doen maar samen met je partner of vriend/vriendin? Er zijn mogelijkheden in de periode van oktober t/m mei. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op om wensen met elkaar af te stemmen.


De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 10-daagse inwijdingsreis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte inwijdingsprogramma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is.


1. Toegang tot besloten websitedeel met:

o de universele principes van het leven die magisch zijn en innerlijk gekend waren in het leven in ancient Khemit. En mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden.
o de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en het festival de Sacred Reunion (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o klank- en meditatie .mp3’s
Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de online workshop die je toegang geeft tot kennis over de mythologie, historische achtergrond en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. Het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


2. Workshop of Online Afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de online afstemmingsbijeenkomst delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

We spreken een moment af voor een energetische krachtcirkel op afstand. Ik begeleid deze krachtcirkel energetisch vanuit Egypte. In de krachtcirkel stromen we de energie van krachtplekken in Egypte. We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze afstemmingsbijeenkomst stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met meditatiereis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Voor het programma met inwijdingsreis in oktober 2024 ontmoeten we elkaar in een live workshop in augustus op locatie in Nederland.

Datum van de online afstemmingsbijeenkomst: onderling afstemmen na bepalen data voor inwijdingsreis.

3. 10-daagse inwijdingsreis in Egypte

“De Heilige Hereniging” in oktober en van december t/m januari 2025
De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.

Heb je interesse in deze inwijdingsreis? Neem dan gerust contact met me op dan spreken we over jouw wensen en verlangens. We stemmen af welke data voor jou uitkomen en of je dit samen met je partner/vriend/vriendin wilt doen of dat we met Atma Reizen mensen gaan werven die samen met jou op inwijdingsreis “De Heilige Hereniging” willen gaan.

Deze inwijdingsreis “De Heilige Hereniging” is mogelijk in oktober 2024 en ook van december t/m januari 2025
Data van de spirituele inwijdingsreis in Egypte:

mogelijkheden in oktober 2024
meer reisdata mogelijk van december t/m januari 2025


De route van ‘de Heilige Hereniging’ in 10-dagen langs de tempels in Egypte

inwijdingsreis Egypte - Hathor Deze reis in Egypte is een energetische inwijdingsreis. Een reis waarin we de route van de heilige hereniging volgen.

Ieder mens is een lichtvonk. Een lichtvonk die uit de Ene voortkomt en naar de Ene terugkeert. En het is voor jou als mens in het leven dat je jouw lichtvonk her-verbindt met jouw Lichtvlam in de Ene. Het her-verbinden van je lichaam, ziel in de geest. De heilige 3-eenheid. Zodat het leven jou leeft. Iets wat zich in het juiste moment in jou, in de Ene realiseert. En dat moment is aan niemand dan aan de Ene.

Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf.
De kern van de reis is het herstel van VERBINDINGEN, in je Zelf, met de aarde, in relatie met het geheel. Zodat hoger energetische zielen weer op aarde aanwezig kunnen zijn. En zo het paradijs op aarde crealiseren!Dag 1 De reis begint

Op eigen gelegenheid of samen met de groep, vlieg je naar Luxor waar we in een sfeervol hotelletje verblijven aan de rustige kant van de Nijl. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Tempel van Hatshepsut

In de middag bezoeken we de Tempel van Hatshepsut. Hatshepsut tempel ligt in de vallei van Hathor en aan de linkerkant is een klein tempeltje voor Hathor. Het is hier dat we contact maken met de kosmische moeder Hathor.

Er is een heelrijk en krachtig energetisch stiltegebied in de woestijn van de Valley of the Monkeys (Thoth). Als het mogelijk is doen we hier een stiltemeditatie waarin je helemaal kunt samenvallen met de stilte.


Dag 3 Inwijdingen 1 & 2

In de ochtend ontvang je de eerste inwijdingen / activaties. In de inwijdingen richt ik me op de Bron, de Ene. En waar dit verschijnt op de Egyptische Krachtvelden. De inwijdingen brengen je tot jeZelf. Verhoogt je energie.. zodat je de dagen en bezoeken aan de tempels dieper in jezelf aan kunt gaan.

Er is flexibiliteit in de reis om te voelen waar we naartoe getrokken worden om zo een verrassend tempeltje te bezoeken of de Nijl op te gaan. Het kan dat we in de middag met een bootje op de Nijl varen zodat je je kunt verbinden met de magie en stilte van de Nijl. Je dieper in jezelf kunt zakken voor de aankomende reisdagen van de “Heilige Hereniging”.


Dag 4 Dendara – tempel van Hathor

spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempel Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij werd niet vereerd als een godin maar wordt gezien als de baarmoeder van Horus. De bezielde mens. Zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars. Het is vanuit de tempel van Hathor dat, in het festival van de Hereniging, de boot met ‘de Gouden Ene’ uitvaart en naar terugkeert.

De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Dag 5 Luxor – Karnak

In de ochtend doen we onze meditaties in de tuin van het hotel en ‘s middags varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten, het nieuwe ontwaken. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in het Middenrijk de hoofdstad van Egypte.

spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in Luxor In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.


Dag 6 Inwijdingen 3 & 4

In de ochtend ontvang je de volgende inwijdingen / activaties. De inwijdingen 1 & 2 zijn op het fysieke en mentaal/emotionele lichaam. De inwijdingen 3 & 4 op het spiritueel/universele lichaam. In de inwijdingen richt ik me op de Bron, de Ene. En waar dit verschijnt op de Egyptische Krachtvelden... . Of kunnen dit ook Lemurische velden zijn, de Witte Broederschap, Orde van de Witte Roos, krachtdieren of andere planetaire velden, al dat wat wil verschijnen.

Het kan dat er in de eerste dagen een geraaktheid is wat aandacht vraagt of dat er iets in de weg staat om een volgende stap in je Bewustzijnsontwikkeling te zetten. Dit lost zich in de inwijding op. De inwijdingen is het pad naar ontwikkeling tot Meesterschap over je leven. Het leven dat jou leeft.

Het is goed na de inwijdingen je rust te nemen. Er zijn diverse rustige plekken in de tuin van het hotel om je terug te trekken met een boek.


Dag 7 Medinet Habu

spirituele reis Egypte - hal in Medinet Habu tempel in Luxor Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 8 Edfu – tempel van Horus en El Kab – Nekheb onderweg naar Edfu

El Kab
De godin van dit gebied Nekhbet, draagt de titel ‘lady of the Valley’. Nekhbet, zij is het kosmische verzoenende principe van Liefde.

Er is een tempel uit de tijd van Amenhotep III (de vader van Akhnaton). Naar deze tempel ging in festivaltijden vanuit de tempel in Dendara de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’. In de tempel zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.

De tempel is in een fijn zacht en krachtig woestijngebied waarin we gaan mediteren. Ooit een Wadi Hilal waar het water van de Nijl krachtig doorheen stroomde.

In het luisteren vanuit het hart is er weten, is er wijsheid!


Edfu – tempel van Horus

In de eerste tijd was Horus de zoon van Ra (Zonnegod) Horus the Elder (Harwer) genoemd. Geliefde van Hathor.

Een diepere laag in de mythe is de val uit de wijsheid van de heelheid, uit het hele bewustzijn naar het gefragmenteerde denken. Het gefragmenteerde denken die de dualiteit maakt. De mens in eenheid viel uiteen in 42 stammen.

spirituele reis Egypte - Horus in de tempel van Edfu

Elk van de 42 stammen van de mensheid kreeg een stuk uit de eenheid om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Die tijd is nu, de tijd van het Ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

In de tempel van Horus in Edfu is de strijd van Horus uitgebeeld met het gefragmenteerde denken. In symbolische betekenis besteeg Horus de troon van zijn denken.

Ook is in de tempel zichtbaar dat Horus de cyclus van geboren en wedergeboren doorbreekt. En daarin de identificatie met het lichaam heeft losgelaten en zo de ziel de ruimte te geven haar Licht te laten schijnen.

In deze inwijdingsreis volgen we de diepere laag in de mythologie en in de tempel van Horus. Waar Horus de verwezenlijkte mens zich (her-)verbindt met het Licht in de Ene en de nieuwe Ene wordt. Terug tot de Bron, de oorspronkelijke eenheid.


Dag 9 Luxor – Inwijding 5

Je ontvangt de inwijding van Eenheid. Het werkt integrerend in herinneren wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid! In de middag is het heelrijk een boottochtje te maken op de magie van de Nijl.

Rustig de agrarische velden aan je ogen voorbij te zien trekken. Of als het weer en de wind dit toelaat, te zeilen op de Nijl met zo'n authentiek Egyptische zeilboot, een Felucca.


spirituele reis Egypte - Felucca Het is mogelijk het project Light of Life in Luxor te bezoeken. Het meebrengen van 2e hands kinderkleding is zeer welkom. De mensen van het Project vertellen wat ze doen. Erg dankbaar en mooi om een stukje Luxor van binnenuit te zien en ervaren. We kijken in de reis op welk moment we het Project kunnen bezoeken.


Het is mogelijk tijdens de inwijdingsreis met ons groepje in eenheidsbewustzijn te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor alle geraaktheden en pijnstukken in jezelf. Tijdens de reis ervaart ieder zijn of haar eigen proces en is op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.

Tijdens de reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.


Dag 10 Luxor – Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze prachtige inwijdingsreis. In de ochtend vertrek je op eigen gelegenheid of geregeld via Atma Reizen naar je volgende bestemming of naar Nederland / België.Wil je deze meest intense inwijdingsreis Egypte delen? Vind ik fijn en wordt zeer gewaardeerdMaar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonus:


BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele energiesessie op afstand: Open je oneindige energiebron

Jouw reis begint op het moment dat je je van binnenuit aangetrokken voelt en "JA" zegt. Op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan, kunnen er minder stromende plekken in je energie worden aangeraakt. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Het zou jammer zijn als dit tijdens de reis in de weg zit om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de inwijdingsreis ontvang je activatie vanuit de Bron van Leven. Zodat de minder stromende energie in de oorsprong energie vanuit de Bron, weer stroomt en je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

Boek dit programma met inwijdingsreis Egypte


We leven in aparte tijden. Juist bijzonder en energetisch zeer voedend om in deze tijden een inwijdingsreis te maken.

Boek je dit reisprogramma Egypte? Boek je dit reisprogramma Egypte? Er zijn sinds maart 2022 geen Corona maatregelen. En het reisadvies voor de gehele reisroute is GEEL. Er is dus geen enkele belemmering meer voor je om dit programma “de Heilige Hereniging” te boeken 😊.

Ik verblijf in Egypte vanaf oktober tot mei. Wil je toch met mij overleggen? Neem dan met een gerust hart contact met me op. Vanuit de eerste hand, kan ik je alles vertellen over de situatie ter plaatse.Het Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...


Dit programma met inwijdingsreis Egypte heeft de specifieke intentie naar hereniging van jouw lichtvonk in het Licht van de Ene, de Bron. Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je dan ook goed ervaren zijn met het werken met energie en onderscheid kunnen maken. Dat het spirituele van het leven in jou is gegrond en wordt geleefd. Dat je jezelf kunt dragen.

De inwijdingsreis is een diepgaande reis in jezelf. Met die specifieke intentie die je in- en met jezelf aan wilt gaan. Alle Atma Reizen zijn diepgaande spirituele reizen... alleen deze inwijdingsreis vraagt nog meer die toewijding. Het is geen spirituele vakantie.

In liefde ga ik graag met mensen op inwijdingsreis voor wie dit aaneensluitend is. Spreekt dit je aan? Neem dan met een gerust hart contact met mij op zodat we samen kunnen onderzoeken of dit programma met inwijdingsreis Egypte passend voor je is.

Verder is van belang ...
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je hebt de diepere blokkades in jezelf en leven uitgewerkt.
o Er kan in deze inwijdingsreis geen alcohol worden gedronken. Alcohol, roken of andere bewustzijns verdovende middelen zijn uit jouw leven en lichaam (verdwenen).
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je bent ervaren in het werken met energie en kunt onderscheiden.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt de inwijdingsreis een goede mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de inwijdingsreis in flow aan te gaan.

Voor mensen die precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze inwijdingsreis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit programma met inwijdingsreis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van een spiritueel programma uit te drukken die jouw leven verrijkt?

Deze inwijdingsreis is een combinatie van:
het ervaren van de oude cultuur en natuurpracht in Egypte
met inwijdingen en meditaties in de tempels van Egypte.
Dit Egypte programma is een investering in jezelf.

De inwijdingen ontvang je individueel in 3 dagdelen. Er is meer individuele diepgang en aandacht mogelijk dan in de andere spirituele Atma Reizen. Deze inwijdingsreis heeft meer de vorm van een diepgaande retreat. Het is daarom dat de groepjes kleiner zijn.Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met je wezenlijke zelf en daarin met de mensen in je omgeving.

Heb je een eigen praktijk in energetisch werken? Dan is de energie waarmee jij werkt verhoogt en krachtiger.

Er is helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de inwijdingsreis met en voor jou kan doen!


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 10-daagse inwijdingsreis Egypte: Luxor (beperkt aantal plaatsen voor 4 deelnemers) € 4.997,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 297,-
• Inwijdingen 1 t/m 5 tijdens de reis € 597,-
• Toegang tot besloten websitedeel met kennis over Universele levensprincipes € 97,-
• Online Afstemmingsbijeenkomst Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Individuele energiesessie op afstand: Stroom je hogere Zelf € 197,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met inwijdingen en meditatiereis naar Egypte inclusief Bonussen is rijk en overvloedig

en is niet jouw investering voor het programma.


Jouw investering in jezelf voor dit programma met 10-daagse inwijdingsreis in Egypte is € 3.997,-.

Je ontvangt mijn waardering in VOORDEEL aanbieding van € 200,- op deze investeringsprijs als je vóór 15 september de inwijdingsreis kunt boeken.

Jouw VOORDEELprijs is dan € 3.797,-.
Daarna gaat de investeringsprijs omhoog!Wil je dit programma met 10-daagse inwijdingsreis Egypte niet in een groepje doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Dan komt er € 395,- p.p. bovenop het investeringsbedrag. Je hebt dan echt een super voordeel!
Er zijn mogelijkheden in oktober t/m mei.
Dit is enkel voor één partner relatie per jaar mogelijk. Hebben jullie interesse? Neem dan snel contact met me op.Voel jij je aangetrokken tot dit programma met inwijdingsreis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via Signal app). We bespreken jouw verlangens en wensen voor een programma. Er is een energetische afstemming om zo samen te onderzoeken of het programma met inwijdingsreis Egypte passend voor je is.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.

Aantal deelnemers

Dit programma met inwijdingsreis Egypte is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 4 deelnemers.
De investering in jezelf is € 3.997,-.

Je ontvangt mijn waardering in € 200,- VOORDEEL op deze investeringsprijs als je vóór 15 september boekt!
Jouw VOORDEELprijs is dan € 3.797,-

Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je echt een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 295,- bovenop het investeringsbedrag.

Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron
• Inwijdingen (individueel) 1 t/m 5
• Individuele energiesessie: Stroom je hogere Zelf (bonus)
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse inwijding-, meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven

Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht naar en vanuit Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is de prijs van de vliegticket(s) rondom de € 650,- tot € 850,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.


Heb je interesse in dit programma met inwijdingsreis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische ontdekkingssessie. We bespreken jouw verlangens en wensen voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met inwijdingsreis Egypte passend voor je is.
Wil je graag mee op een andere dan de geplande data? Dan bespreken we welke data in december t/m februari 2025 voor jou passend zijn. En wil je met meerdere mensen reizen? Dan kunnen we met Atma Reizen voor die data meerdere mensen gaan werven.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Of kom ervaren en kennismaken in onze middagworkshop Eenheid uit het oude Egypte. Je bent van harte welkom!Heb je vragen? Stel ze telefonisch met de Signal app via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met inwijdingsreis Egypte


Leuk als je meedoet en met ons op reis gaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema

Wil je deze meest intense inwijdingsreis Egypte delen? Vind ik fijn en wordt zeer gewaardeerd


P.S. Er is één ding waarvoor ik je eigenlijk wel moet waarschuwen. Als je wilt dat je leven hetzelfde blijft ga dan NIET mee. Je leven na deze inwijdingsreis Egypte verandert wezenlijk en verrijkt!