ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Spirituele rondreis met kinderen ~ Genietend verdiepen samen met je kinderen

🌠 spiritualiteit in Egypte ontmoeten
🐬 spelenderwijs mediteren
🐫 relaxen op het strand!


Heb je documentaires gezien of gelezen over de tempels in het oude Egypte? Het land van de Zon. In Ancient Khemit (het oude Egypte) leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. Ze werkten in tempels met klanken. Klank was in Ancient Khemit ‘heilig’ en werd toegepast om het bewustzijn hoog te houden. De hoge energie is nog vanuit de aarde in de tempels te voelen en te ervaren.

Misschien heb je gelezen over de mythologie van Isis, Osiris en Horus? Mythologie die in verschillende lagen ons mens zijn weergeeft. Mythologie die door de jaren heen steeds meer uiterlijk werd verstaan in plaats van innerlijk begrepen. Zoals Carl Jung het zei: ‘De vroegere mens verzon geen mythe maar ervaarde ze’.
7 oud Egyptische
wijsheden
die je leven verrijken
Gratis eBook

Vraag Gratis eBook aan

het is GRATIS

Wil je graag op rondreis met je kind(eren) maar toch ook het spirituele van het oude Egypte en de energie ervaren? Samen met de kinderen gaan we spelenderwijs en in rust mediteren, op ontdekkingstocht in de tempels en het lokale Egyptische leven letterlijk proeven.

Als je naar Egypte gaat, wil je dan niet zomaar even een rondje langs de tempels doen? Maar in een reisprogramma wat zo is opgebouwd dat je de energie uit de aarde, in de tempels met meditaties kunt integreren in jezelf. Dat je samen met je partner en kinderen of als eenoudergezin een verdieping ingaat die doorwerkt in jullie levens na de reis.
Dat kan! In dit afwisselende reisprogramma in cultuur, spelenderwijs in spiritualiteit en ook het lokale Egypte letterlijk ruiken, proeven en voelen met afsluitend een rustige dag; snorkelen in de zee tussen de meest felgekleurde vissen en aan het strand.

Herkennen jullie jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit programma met spirituele familiereis echt iets voor jullie.lydia atemaGraag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte reisprogramma met kinderen aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn vele reizen (in de afgelopen 10 jaar) in Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Een energiekracht in de tempels in een tijd gebouwd die niet exact te dateren is. Waar nog steeds de krachtige energie vanuit de aarde de tempels in resoneert. Een mysterie! En dat is te voelen.

In Egypte is er nog de oude traditie van mondelinge overlevering van kennis en wijsheid. Kennis en wijsheid die binnen de familie en gemeenschap van generatie op generatie wordt overgedragen tot over tientallen 1000-en jaren terug. Historische verhalen en datering van tempels die duidelijk verschillen met wat de wetenschap van de Archeologie en Egyptologie aan ons bekend maakt. Vooraf en tijdens de reis vertel ik je uit eigen ervaringen en over de kennis en wijsheid uit de oude traditie van mondelinge overlevering. En laat ik je het mysterie van de tempels ervaren. Door innerlijk ervaren komt verbinding en wijsheid.

Ik hou veel van kinderen. En kinderen zijn dol op mij. Misschien komt dit door mijn gegronde openheid. Voor mij zijn kinderen wijze zielen. En zo benader ik kinderen altijd vanuit de ziel en energetisch. Zonder daarin voorbij te gaan aan het punt van ontwikkeling waar het kind zich bevindt. Ik begrijp een kind vaak snel en makkelijk. In het reisprogramma Egypte maak ik zo de combinatie in de energetische krachtplekken vanuit de aarde en in de tempels en hoe kinderen dit kunnen aanvoelen.

Mocht er tijdens de reis iets worden aangeraakt bij je kind dan is het mogelijk dat ik samen met je kind rechtstreeks naar de essentie ga. In respect voor de natuurlijke wijsheid van het lichaam snel en effectief obstakels opruimen zodat er nieuwe positieve dingen voor in de plaats komen.
Ik heb een opleiding Kindercoaching gedaan en kan ook werken met ‘de helende reis voor kinderen’. We doen meditaties en oefeningen die makkelijk en goed werken voor kinderen.

Zou het niet mooi zijn? Als jullie in het Egypte programma de combinatie kunnen maken van:

• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn.
Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in deze spirituele rondreis met kinderen ligt vooral op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels.


Dat kan!!
In het Egypte programma en spirituele rondreis met kinderen neem ik jullie mee naar de mysterietempels en krachtplaatsen in de woestijn.


Het spirituele reisprogramma Egypte is het meest fijn voor gezinnen met kinderen van 7 – 13 jaar. Ook voor alleenstaande ouders is dit een heerlijke reis. Het is mogelijk een broer, zus eventueel met kinderen of opa, oma mee te vragen.

Het reisprogramma is door de opbouw en invulling ook geschikt voor gevoelige kinderen.De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 9-daagse reis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:


1. Workshop: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de workshop ontmoeten we elkaar als deelnemers: ouders, kinderen en de reisbegeleider. We doen een grondende meditatie om meer aanwezig te zijn in je leven.

We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Je opent voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop middag stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met spirituele reis het meest kan brengen en verrijkt in je leven.

Datum van de workshop: september 2020 van 13:30 tot 16:00 op locatie in Friesland.

2. 9-daagse Spirituele familiereis in Egypte

van 10 t/m 18 oktober en 17 t/m 25 oktober 2020
De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.

Egypte is een populaire bestemming in de mei- en herfstvakantie. Hotels en vliegtickets zijn snel volgeboekt. Lees je op dit moment dit Egypte reisprogramma met kinderen? En dat doe je 😉. Heb je interesse om mee te gaan? Neem dan direct even contact met me op voor de mogelijkheden.Data van de spirituele rondreizen Egypte met kinderen:

van zaterdag 10 t/m zondag 18 oktober 2020
en zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020

De route in 9 dagen langs de tempels in Egypte

spirituele reis Egypte - kameelDeze prachtreis in Egypte is een luchtige energetische reis. Een samen met de kinderen al spelenderwijs de krachtplekken in tempels ontdekken en ervaren. Een dichter bij je pure zelf zijn.

Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf en een dieper contact met onze aarde. Dat geeft rust en vrede in jezelf en in je gezin.


Dag 1 De reis begint

Op eigen gelegenheid vliegen jullie (samen met anderen uit de groep) vanuit Amsterdam of Brussel (Zaventem) naar Luxor waar jullie rond middernacht aankomen. Lydia staat dan samen met de chauffeur bij de uitgang van de luchthaven om jullie naar het hotel te brengen. Jullie zullen dan zeker aan je nachtrust toe zijn. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. Luxor is de komende dagen de basis voor onze reis.


Dag 2 Moeten we nu alweer naar school….?

Jazeker….., en dat is alleen maar ooooontzettend leuk! Want vandaag krijgen we les in een paar Arabische woordjes. Een uurtje les zodat je een beetje contact kunt maken met de kinderen en lokale bevolking die je onderweg tegenkomt.

We gaan heerlijk vers en authentiek Egyptisch lunchen. En we bezoeken vandaag de Vallei gewijd aan Hathor (de vallei der Koningen). De tempel van Hatsjepsut en daarna rijden we door de majestueuze bergen naar het laatste dal. Waar we luisteren naar hoe de oorverdovende stilte klinkt en we zelf ook stil zijn (kan niet anders).

Als we terug komen, is er nog genoeg tijd voor een plons in het water van het zwembad bij ons hotel.


Dag 3 met de Felucca op de magie van de Nijl

spirituele reis Egypte - FeluccaEr is zo’n fijn rustige tuin bij het hotel waar we vanochtend beginnen met een meditatie. Het zijn meditaties die voor kinderen heel aansprekend en makkelijk uit te voeren zijn. En voor ons ouderen ook opschonend werken.

Vandaag gaan we met zo’n authentiek Egyptische zeilboot, een Felucca, de Nijl op. Gelukkig wel met een echt Egyptische kapitein; een rayes, want anders weet ik niet waar we terecht komen. Misschien dat je even naast de kapitein, het roer mag vasthouden.

Het is heelrijk om de groen agrarische velden met op de achtergrond de woestijn en bergen aan je ogen voorbij te zien trekken. Je ziet het typisch Egyptische platteland leven, mannen zittend op karren voortgetrokken door een ezel, spelende kinderen en buffels die gebruik maken van het toilet in de natuur, als in een film, maar dan echt.

spirituele reis Egypte - WaterkantWe gaan ook aan land. Het land aan de Nijl is rijkelijk groen in velden en palmbomen. Heel rustig om doorheen te wandelen. In de dorpjes zitten vrouwen met hun kinderen in de deuropening. Ze roepen je een gastvrij ‘Ahlan wa Sahlan’, een warm welkom toe. Kinderen komen uit alle hoeken van de straat naar ons toe gerend. Je kunt direct je geleerde Egyptische woordjes met de kinderen oefenen 😊.Dag 4 Luxor – Karnak

We varen met de motorboot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

Het tempelcomplex Karnak is overweldigend. En het is even beseffen en rustig op je laten inwerken op het moment dat we binnen zijn.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, ca. 2000 – 1000 v. Chr. de hoofdstad van Egypte.

In deze tempel gaan we samen met de kinderen in ons voelen op ontdekkingstocht naar de krachtplekken. We gaan op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen.
spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in LuxorDe tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.

In (vrijwel) elke tempel in de reis is het voor de ouders mogelijk, aan het eind van ons gezamenlijk bezoek, de tempel eventjes op jezelf te ervaren.


Dag 5 Luxor – Open dag

Tijdens de reis doen we regelmatig samen meditaties. Om de krachtige energie uit de aarde en tempels in Egypte een plek te geven. Het zijn aardende en opschonende meditaties, spelenderwijs en voor kinderen heel makkelijk te doen.

We mediteren dus zowel in de tuin van het hotel als op plekken in tempels en de woestijn. Het is van tevoren niet precies te zeggen ‘wanneer en hoe’ omdat dit ontstaat in een ontvouwen in het moment van de reis.

Vandaag is een ‘open’ dag. Het kan zijn dat je samen met je kinderen echt even toe bent aan rust. Er zijn diverse rustige plekken in de tuin van het hotel om je terug te trekken met een boek. Terwijl je kinderen zich prima vermaken in het zwembad.


Verder zijn er de volgende opties:

1. Het is mogelijk in alle vroegte van de ochtend een ballonvaart te doen. Met een ballon over de Vallei van de Koninginnen, de Koningen, de Westbank varen en de tempels van Luxor en Karnak zien liggen. Het is een puur magisch beeld.

2. Ook kunnen jullie in de middag met de lokale ferry de Nijl oversteken en de tempel in Luxor op de East bank bezoeken. Het mooie dit aan het eind van de middag te doen, is dat bij zonsondergang de lichten in de tempel aangaan wat de imposante beelden en zuilengalerijen een mystiek aanzien geven.
spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempelDaarna kunnen jullie naar de toeristische Souq en boven in het restaurant van Nefertiti hotel heb je een prachtig uitzicht over de Nijl, de bergen van de vallei der Koninginnen en Koningen. Het eten is daar heel lekker en goed!

3. Op het moment dat de kinderen er zijn, is een bezoek aan de de Stichting Die kleine Pyramide in Luxor zeer de moeite waard. We brengen daar onze meegebrachte 2e hands kinderkleding. De mensen van de Stichting vertellen ons wat ze doen en laten ons hun projecten en producten zien. Erg dankbaar en mooi om een stukje Luxor van binnenuit te zien en ervaren.


Dag 6 Luxor – Medinet Habu

Het is een enorm leuke belevenis om door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. Het is ook mogelijk met de minibus naar Medinet Habu te rijden.

spirituele reis Egypte - Medinet HabuDe tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.

De kok in Habu restaurant bereid altijd met al zijn liefde de gerechten voor onze lunch. Het zijn de beste en verse groenten van de lokale markt. Heerlijk!Dag 7 Dendara – tempel van Hathor – door naar Safaga

Vroeg in de ochtend vertrekken we voor de laatste dagen van de reis eerst naar de tempel in Dendara.

Hathor is één van de oudste godinnen. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’ en ze is, in principe, geen godin.

Dendara was een centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit met haar driehoekige gezicht en koeienoren.
In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

spirituele reis Egypte - Hathor beeldOp het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).

We lunchen onze meegebrachte lunch in een coffeeshop vlakbij de tempel en rijden daarna door naar Safaga aan de Rode Zee. In de loop van de middag komen we aan en kun je alvast de zee induiken.

Jullie kunnen er ook voor kiezen mee terug naar Luxor te reizen en de laatste dag rustig in Luxor door te brengen. De indrukken te laten inzinken. Of op deze dag alvast naar Cairo te vliegen om de laatste dag de piramides Gizeh te bezoeken (additioneel zelf via het agentschap te regelen).


Dag 8 De Rode Zee – Safaga

Deze laatste dag is een heerlijk relaxen! Even alle indrukken laten inzinken. Jullie verblijven in een kleinschalig hotel met zwembad en privéstrand. Je loopt de zee in en snorkelt zo tussen de meest felgekleurde vissen. Het veel rustigere Safaga ligt op één uur rijden ten zuiden van Hurghada.

In Safaga is geen reisbegeleiding van Atma Reizen meer aanwezig. Maar dan is er wel Nemo die jullie de weg wijst in de onderwaterwereld.
spirituele reis Egypte - kleurrijke vissen duiken rode zeeVia het hotel geregeld, kunnen jullie met een boot kort de rode zee opvaren om te snorkelen. Afhankelijk van het moment van vroegboeken, verblijven jullie in een sfeervol klein hotel waar het mogelijk is in de vroege ochtend of namiddag paard te rijden en een bedoeïnendorp te bezoeken. Of met een locale gids het oude havenstadje Safaga te ontdekken.


Dag 9 via Hurghada – Amsterdam of Brussel

In alle vroegte vertrekken jullie naar de luchthaven in Hurghada om via Cairo terug te vliegen naar Amsterdam of Brussel (Zaventem)

Maar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele familiereis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele familiereis in Egypte. Ook een paar leuke en hele spannende boeken voor kinderen om spelenderwijs in contact te komen met het oude Egypte.

2E BONUS


Toegang tot besloten websitedeel met:

o de universele principes van het leven die magisch zijn en gekend integraal waren in het leven in ancient Khemit. En mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden.
o de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o klank- en meditatie .mp3’s
Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot kennis over de mythologie en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. Het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte

Egypte is een populaire bestemming in de mei- en herfstvakantie. Hotels en vliegtickets zijn snel volgeboekt. Lees je op dit moment dit Egypte reisprogramma met kinderen? En dat doe je 😉. Heb je interesse om mee te gaan? Neem dan direct even contact met me op om je wensen te kunnen bespreken en elkaar te leren kennen.
Stuur een mail naar info@atma-reizen.nl en je ontvangt een antwoord waarmee we een afspraak voor telefonisch contact kunnen maken.Het Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je als ouder of andere familiegenoot bekend zijn met het werken met energie en onderscheid kunnen maken.
o Spiritualiteit betekent voor jou: de weg naar binnen gaan!
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Er is draagvlak en liefde in het gezin. Kinderen ervaren soms in hun leven diverse uitdagingen. Binnen het gezin is er voldoende draagvlak voor ondersteuning.
o Je mediteert regelmatig.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt de spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit spirituele reisprogramma uit te drukken? Die meer verbinding, verdieping en plezier geeft in je leven. Niet te vergelijken met een reis van een gewone reisorganisatie.

De spirituele reis is een combinatie van:
een spirituele rondreis in de oude cultuur en natuurpracht van Egypte
met meditaties en healing in de tempels van Egypte.
Dit Egypte programma is een investering in julllie zelf.Wat kan meedoen aan het Programma met spirituele reis in Egypte jullie opleveren?


Hoe zou het voor jullie zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor eventuele spanning makkelijker verdwijnt.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de spirituele reis met en voor jullie kan doen!


Nog even de onderdelen van deze investering in jullie zelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 9-daagse spirituele rondreis Egypte: Luxor – Safaga (beperkt aantal plaatsen voor 7 deelnemers) € 2.397,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 197,-
• Toegang tot besloten websitedeel met kennis over Universele levensprincipes € 97,-
• Workshop Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met spirituele reis naar Egypte van 10 t/m 18 oktober en 17 t/m 25 oktober 2020 inclusief Bonussen is rijk en overvloedig

en is niet jouw investering voor het programma.

Jouw investering in jezelf voor dit programma met 9-daagse spirituele reis Egypte is € 1.597,- per volwassene. En € 1.497,- per kind jonger dan 12 jaar.


Voelen jullie je aangetrokken tot dit spirituele reisprogramma Egypte met kinderen? En hebben jullie interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die je leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, jullie wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Egypte passend voor jullie is.Wat je verder nog moet weten:

Aantal deelnemers

Dit programma met spirituele reis Egypte is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking voor alle deelnemers in de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.
De investering in jezelf is € 1.597,- per volwassene.
En € 1.497,- per kind < 12 jaar.

Op indeling of éénpersoonskamer

Wil je als eenouder van het gezin een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je als ouder, familiegenoot of eenouder de voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 195,- bovenop het investeringsbedrag.

Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven

Wat is exclusief

• Intercontinentale- en binnenlandse vlucht naar Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kunnen jullie je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor de te boeken vliegtickets. Ter indicatie is de prijs van de vliegticket(s) rondom de € 600,-.
Hoe eerder jullie het reisprogramma boeken, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Entreetickets tempels en sites
De entreegelden voor de tempels en sites zijn niet standaard opgenomen in de prijs, omdat de kinderkortingen alleen gelden wanneer je de kaartjes ter plekke zelf koopt.
• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld Cairo
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.

Hebben jullie interesse in dit spirituele reisprogramma Egypte met kinderen?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische ontdekkingssessie. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, jullie wensen en behoeften voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met spirituele reis Egypte passend voor jullie is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


Leuk als je meedoet en met ons op reis gaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema