ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Ontspan en verzacht je basis
zodat je vrij in de wereld van je relaties
met anderen kunt zijn

Genietend verdiepen!

Heb je gelezen over de Egyptische mythologie en de veelheid aan aspecten in de vrouwelijke en mannelijke krachten? Hathor en Horus, Isis en Osiris. Aspecten en diepten van het vrouwelijke en mannelijke die uit en in één geheel zijn. Mythen met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris en Hathor zijn gebouwd op krachtig energetische en liefderijke aardeplekken. Deze verdiepende reis is zo opgebouwd dat je de diverse vrouwelijke en mannelijke natuurkracht energie in de tempels, in zachtheid in jezelf kunt ervaren.
7 oud Egyptische
wijsheden

die je leven verrijken
Gratis eBook

Vraag Gratis eBook aan
het is GRATIS

Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de spirituele reis.

Wil je even helemaal tot jezelf komen? Een vruchtbare reis maken waarin je je als herboren voelt. In de reis is de mythologie en tempels rondom vruchtbaarheid, geboorte en weder geboren worden. We ontmoeten in de reis onze angsten. De magie van de Nijl heeft daar haar heelrijke werking in. Verbinden met de natuurkracht Isis, de lady of Light waarin het mannelijke wordt geheeld. Geboorte van ons goddelijke kind in de tempel van Hathor en in spirit wedergeboren in de ancient pelgrimsplaats van Osiris in Abydos.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Het is fijn tijdens de spirituele reis met gelijkgestemden je te verbinden met jezelf en de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Samen mediteren, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen werkt nog meer verdiepend.


Voel jij je aangetrokken? Spreekt één of meer van bovengenoemde je aan? Dan is dit Egypte programma echt iets voor jou of jullie.
Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Een kracht in de tempels gebouwd op liefderijke aardeplekken die een hoge energie resoneren. In tijden waarin mensen nog in een hoger bewustzijn samenleefden. De reizen in Egypte hebben mij in mijn centrum gebracht en mijn leven verrijkt. En ik ben dankbaar dit ervaren te delen met de mensen die deelnemen aan dit Egypte programma!

Ik ben een zoeker naar waarheid en laat je kennismaken met de innerlijke betekenis van de mythologie. Vertel vanuit innerlijke beleving en de oude traditie van mondelinge overlevering over de ancient Khemitian kennis en wijsheid. Neem niets zomaar van mij aan en onderzoek het zelve. 😊 Ik combineer in lichaamsgerichte oefeningen op de werking van ademen en verlichten in het zenuwstelsel. Het combineren van innerlijke betekenis in mythologie, lichaamsgerichte oefening en in tempels energetische krachtplekken ervaren, werkt innerlijk bekrachtigend. Processen in je leven gaan hun weg in uitlijning met het universum!

Tijdens de spirituele reis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen dat wat in jou ligt zich kan ontvouwen. Zo kan dat wat nog in jou ligt met de energie in de groep en de tempels weer stromen en oplossen. Het is mogelijk met de groep in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.Ervaring Egyptereis: Aswan – Luxor – met Dahabiya

Spirituele rondreis Egypte startend met een zonsverduistering en eindigend met volle maan.

We voelden ons direct thuis in Egypte en waanden ons duizenden jaren terug in de tijd. De energieën in de tempels en de woestijn hebben me diep geraakt en opengesteld. Nog nooit kon ik zo dicht bij mijn innerlijke zelf komen. Het smaakt naar meer.

Lydia neemt je mee op een rustige, warme wijze naar bijzondere plaatsen. Laat je zelf ontdekken en voelen. Ze vult je aan en ondersteunt je waar nodig. Lydia geeft veel achtergrond informatie en legt veel uit.

Marijke en Wil


Zou het niet bijzonder mooi zijn?
Als je in je Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

• 3 dagen en nachten verblijf op een houten zeilboot (een Dahabiya of Sandal). Zodat jij je kunt verbinden met de magie van het water van de Nijl en in de stilte samenvalt in jezelf.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels, op de Nijl en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een tegelijkertijd verzachten en bekrachtigen van jouw basis waarmee je het contact en de verbinding met jezelf herstelt.


En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de spirituele reis ligt met name op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels.


Dat kan!!
In het Programma met 12-daagse spirituele reis Egypte breng ik je in contact met energetisch helende kracht in de tempels.


Mediteren we zodat je zachter en krachtiger in je basis bent, in verbinding en contact met jezelf en in gemak in je relaties met anderen.


Je ontvangt extra’s die je nog meer verdieping geven en waarmee je nog meer uit deze investering in jezelf kunt halen.


De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 12-daagse reis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is. Je basiskracht versterkt!


1. Toegang tot besloten websitedeel met informatie:

o de werking van Flow in je leven, hoe het is dat we daaruit zijn geraakt en hoe je weer meer en meer Flow in je leven toe kunt laten
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o eigen kennis en mondelinge overlevering vanuit ancient Khemit
o geluid- en meditatie .mp3’s

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de Workshop die je toegang geeft tot informatie over de mythologie, flow, geluidsfragmenten en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu. Informatie en inzichten vooraf zodat je de Spirituele reis in Egypte dieper in jezelf aan kunt gaan en deze reis zoveel mogelijk voor jou kan betekenen.


2. Workshop: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de workshop delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

We stromen de energie van de krachtplekken in Egypte. We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met spirituele reis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de workshop: begin september van 13:00 tot ongeveer 17:00 op locatie in Nederland.

3. 12-daagse Spirituele reis in Egypte

“Genietend verdiepen” van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2023
De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.Bekijk de sfeerimpressie van de Spirituele reis in Egypte.


Het reizen naar de oase in Dakhla is helaas nog niet mogelijk. In plaats daarvan verblijven we een dag langer op de DahabiyaData van de spirituele reizen Egypte:

woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2023


De route in 12 dagen langs de Nijl en tempels in Egypte

spirituele reis Egypte - afbeelding in Abydos tempel Deze reis in Egypte is een meditatief en diep energetische reis waarin je in contact komt met de helende kracht van water. Je Atma, geest van de wateren. Door het water ontmoet je het vuur zodat voelen puur voelen en weten wordt!

Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf en van daaruit in je wereld van relaties met anderen.


Dag 1 De spirituele reis begint

Op eigen gelegenheid of samen met de groep, vlieg je naar Aswan waar in het hotel een kamer voor je is gereserveerd. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte voor deze spirituele reis aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Aswan – Tempel van Philae

Vandaag gaan we naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris. In de tempel zullen we op verschillende plaatsen mediteren. We eindigen in ‘de kiosk’ met astronomische connectie. In ancient tijden de toegang tot het tempelcomplex.

Ook varen we naar het minder bezochte Bigeh eiland waar de restanten van de Osiris tempel zijn. Je zult hier de oude mystiek tot in elke vezel van je lichaam voelen. Het is een prachtig natuurgroen eilandje waar we zullen mediteren om de energie in te ademen.


Dag 3 met de boot over de Nijl naar Elephantine Island

De natuur van de Nijl is rondom Aswan op haar mooist. Vandaag ga je daar volop van genieten! In de ochtend vertrekken we met de boot en varen heelrijk op de Nijl.

We bezoeken Elephantine Island met haar ruïnes. Het eiland is bewoond vanaf vroeg dynastieke periode en dat is te voelen in de aarde van het eiland. We bezoeken de overblijfselen van de tempel van Khnum .. maar het belangrijkste is je te verbinden met de energie die daar in de aarde is.


Dag 4 naar Kom Ombo op ‘ons’ houten zeilschip

spirituele reis Egypte - op een DahabiyaIn de ochtend schepen we in op ons houten zeilschip (een Dahabiya of Sandal) voor onze 3-daagse tocht in verbinding met de magie van het water van de Nijl.

Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte. De tempel is opgebouwd in 2 stromen. Gewijd aan Horus the Elder, gericht op het noorden; de wijsheid. En aan Sobek (de krokodillengod), gericht op het zuiden; de materie. Stromen die in jezelf in balans mogen komen en integreren.

We varen langs eilanden en agrarische velden naar een rustige plek waar we op de boot heerlijk overnachten. De magie van het water heeft een zeer ontspannende werking. Tijdens de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.


Dag 5 – 7 Op de Dahabiya / Sandal

spirituele reis Egypte - relaxen op de DahabiyaHet is heerlijk helend deze 3 dagen met de Dahabiya / Sandal op de Nijl te zijn. De Nijl is magisch en je verbindt je met die magie. We doen meditaties in de ochtend om vastzittende energie in je lichaam en energiesysteem weer te laten stromen en op te laten lossen. Afwisselende lichaamsgerichte oefeningen kunnen daarin ondersteunen. En in de stilte van jou aanwezigheid te zijn, wie je wezenlijk en vreugdevol bent. Ontspannen!


Edfu – tempel van Horus en El Kab

In de mythe wordt Osiris door zijn jaloerse broer Set in stukken gescheurd. In verschillende betekenissen geeft de mythologie een verscheuren weer in 14 stukken (het vrouwelijke en mannelijke pad) of het verscheuren van de mensheid uit eenheid in 42 stammen.

De ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe van dualiteit dat van vitaal belang werd na de val uit eenheid en geboorte van bewustzijn. Set staat symbool voor het ‘gefragmenteerde denken’. Toen Horus volwassen was, daagde hij Set uit voor de troon en versloeg Set. In symbolische betekenis versloeg Horus, het gefragmenteerde denken en besteeg de troon van zijn denken.

pirituele reis Egypte - Horus in de tempel van Edfu In deze tempel van Horus in Edfu is de strijd tussen de goden of natuurkrachten Horus en Set uitgebeeld. De tempel is gericht op het zuiden. De richting van materie, werk en onze relatie(s) met elkaar.
Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit.

Het is mogelijk tijdens de spirituele reis met de groep bewust in het eenheidsveld te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor de geraaktheden in jezelf. Tijdens de spirituele reis ben je op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.


In de middag bezoeken we het gebied El Kab

De godin van dit gebied draagt de titel ‘lady of the Valley’. In het gebied zijn de oudste opgravingen in Egypte gevonden die dateren tot 7.000 voor Chr. Het is een fijn zacht en krachtig woestijngebied resonerend met de maanenergie. Wat in de tempel van Horus is aangeraakt, kan in de energie van dit zachte gebied stromen en oplossen.

We bezoeken het tempeltje waarlangs in festivaltijden de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’ ging vanuit de tempel in Dendara. In het tempeltje zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.


Dag 8 – 11 Luxor & omgeving – Karnak

spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in Luxor We verlaten ons wiegende slapen op het water van de Nijl naar een slapen op de stabiel energetische Egyptische aarde.

In de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in het Middenrijk de hoofdstad van Egypte.

In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.


Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen. Of eigenlijk is ze geen godin maar een oerruimte. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was het centrum van de cultus van Hathor. Het belangrijkste tempelfeest was ‘de Prachtige Hereniging’. In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempelDe Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Abydos

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. En, in mijn ervaring, één van de krachtige plekken op aarde. Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Dit gebeurt zowel op individueel niveau als in het geheel van de groep.

Volgens de Ancient Khemitian overlevering viel de eenheid van Osiris na de tijd van Verlichting uiteen in 42 stammen. Alle 42 stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris (eenheid) om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

spirituele reis Egypte - Osiris De tempel in Abydos heeft 7 kapellen.

De heilige kapellen aan de westzijde zijn gewijd aan de goden: Horus, Isis, Osiris, Amun-Ra, Re-Horakhty, Ptah en Seti I (van oorsprong de kapel van Thoth). De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met de 6 kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!


Luxor – Medinet Habu

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 12 Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze prachtig transformerende reis. In de ochtend vertrek je op eigen gelegenheid, samen met de groep naar Nederland / België.

Maar dit is nog niet alles. Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de innerlijke reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele energiesessie op afstand: Open je oneindige energiebron

Belemmering(en) die je nog in je draagt, beginnen op te spelen. Tijdens het reisprogramma of op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan. Soms bewust, soms ook onbewust. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Belemmering(en) die tijdens de reis in de weg zitten om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de spirituele reis gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


In de wereld leven we op dit moment in een bijzondere tijd. Bijzonder ook om juist in deze tijden een spirituele reis te maken.

Boek je dit reisprogramma Egypte? Vanaf 23 maart 2022 is er voor terugreizen naar Nederland geen test- of vaccinatiebewijs meer nodig. En per 17 juni is het vrij reizen naar en in Egypte. Alle maatregelen zijn opgeheven. Er is dus geen enkele belemmering meer voor je om dit programma “Genietend verdiepen” te boeken 😊.

Ik verblijf in Egypte vanaf oktober tot mei. Wil je toch met mij overleggen? Neem dan met een gerust hart contact met me op. Vanuit de eerste hand, kan ik je alles vertellen over de situatie ter plaatse.

Mocht onverhoopt de spirituele reis echt niet door kunnen gaan dan kun je de reis omboeken. Of je ontvangt de aanbetaling of reisinvestering terug onder aftrek van een vergoeding voor ontvangen documenten op besloten websitedeel en (online) workshop.Dit Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je goed bekend zijn met het werken met energie.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt dit programma een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is de spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit programma met spirituele reis uit te drukken die jouw leven verrijkt. Dit Egypte programma is een investering in jezelf.

Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de spirituele reis met en voor jou kan doen.Ervaring Egyptereis: Aswan – Luxor – met Dahabiya

De geweldige ervaring van Egypte en de mooie reis met Lydia heeft duidelijk iets in werking gezet. Onze behoeftes kunnen we beter benoemen en we hebben elkaar allebei op een andere manier gezien of ervaren in en na onze reis. Het is meer gaan stromen tussen ons beide.

Het heeft ons zeker verrijkt. En wat mij betreft heb ik voor mijn gevoel een paar schilletjes afgepeld en stappen gemaakt naar verdere ontplooiing.

Nogmaals bedankt voor de bijzondere en mooie reis, jouw invulling en zijn. We hebben dit als een waardevolle aanvulling in ons leven ervaren. En zullen dit altijd met ons meedragen.

Marijke en Wil
Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 12-daagse spirituele rondreis Egypte: Aswan, Luxor, Abydos en Dahabiya (maximaal 7 deelnemers) € 4.197,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 347,-
• Toegang tot informatie over de Universele levensprincipes € 97,-
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Individuele energiesessie op afstand: Bevrijd je belemmeringen € 197,-
• Lijst met boekentips bonus

De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met spirituele reis naar Egypte van 4 t/m 15 oktober inclusief Bonussen is rijk en overvloedig

en is niet jouw investering voor het programma.


Jouw investering in jezelf voor dit programma met 12-daagse spirituele reis in Egypte van 4 t/m 15 oktober 2023 is € 3.297,-.


Voel jij je aangetrokken tot dit programma met spirituele reis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via de Signal app). Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.

Aantal deelnemers

Dit programma met spirituele reis Egypte is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.

De investeringsprijs is € 3.297,-

Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met spirituele reis Egypte in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 700,-.
• De rest van je investering € 2.597,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de spirituele reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.

Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 300,- bovenop het investeringsbedrag voor de Dahabiya. En € 195,- toeslag éénpersoonskamer voor de hotels in Aswan, Luxor en Abydos bovenop het investeringsbedrag.

Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele energiesessie op afstand: Open jouw oneindige energiebron (bonus)
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, dahabiya, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven

Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht naar Aswan en vanuit Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is de prijs van de vliegticket(s) rondom de € 650,- tot € 895,- .
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.

Heb je interesse in dit programma met spirituele reis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische ontdekkingssessie. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen


Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via de Signal app) of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


Leuk als je deelneemt en met ons op reis gaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Eigenlijk mag ik je wel voor iets waarschuwen. Mensen die eenmaal deze ontspannen heerlijkheid in Egypte hebben ervaren, komen in de jaren daarna telkens terug!