ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Workshop: Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap op 19 januari 2020


Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya en wil je daar meer over weten en ervaren? Shambhala is onderdeel in het Tibetaans boeddhisme. Een legende over een paradijselijke plek op aarde waar mensen in harmonie, overvloed en geluk samenleefden. Tijdens de workshop leer je de 3 kernstappen van Shambhala in het pad naar innerlijk meesterschap.

Wil jij jouw leven in vreugde en geluk leven in alle situaties die in je leven verschijnen? In de Shambhala levensvisie is innerlijk meesterschap voor iemand die moedig is. Je leert door deze levensvisie in rust te zijn in alle situaties die in je leven verschijnen, niet bang zijn voor wie je werkelijk bent.

4 stappen om je energie
te verhogen
uit het energiewerk
van de Himalaya in India

het is GRATIS

Misschien ben je er (nog) niet aan toe om naar de Himalaya in India te gaan voor een innerlijke en spirituele rondreis maar wil je wel meer weten en ervaren over Shambhala en de energie in de Himalaya in India? Mij en de manier van werken met Shambhala energie alvast leren kennen? Samen met gelijkgestemde mensen in meditatie en oefeningen afstemmen op die krachtige energie nog te voelen en ervaren in de Himalaya in India. Samen mediteren werkt bekrachtigend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deelnemen aan deze workshop echt iets voor jou.Lydia Atema - reisbegeleiderMijn naam is Lydia Atema en voor het plannen van mijn eerste lange reis naar India pakte ik de kaart van India om te zien waar ik heen kon gaan. Met gesloten ogen kwam mijn vinger neer op een gebied in het Noorden van India, dichtbij de Tibetaanse grens. Pas daarna ging ik kijken welk gebied dit is en erover lezen. Het bleek Spiti te heten en ik las dat het een afgelegen gebied is in de Himalaya met een aantal mooie en belangrijke boeddhistische kloosters.

In mijn reis naar Spiti, na het passeren van de bergpas Kunzum La, voelde en ervoer ik sterk de Shambhala energie. De jeeptocht naar Spiti gaat over slingerende bergpaden, in haarspeldbochten omhoog om bergpassen te passeren. Na het passeren van de Kunzum La, rij je de Spiti vallei binnen en ervaar je de krachtige energie. In Spiti is de paradijselijke Shambhala energie voelbaar in de bergen, de aarde en de ruimte om je heen. In de reis is er geen moeite de energie te stromen. De krachtige energie is eenvoudig in en om je heen aanwezig.

Ik ben ingewijd in de 4 graden van Shambhala Healing en geef al een aantal jaren inwijdingen door aan mensen. In het Tibetaans boeddhisme is Shambhala een plaats in Tibet waar mensen, eeuwen geleden, in een hoog bewustzijn samenleefden. Shambhala Healing energie (een vervolg op het meer bekende Reiki) is overgekomen naar het Westen waarin mensen kunnen worden ingewijd. Shambhala is een universele energie gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen. Herinneren wie je in wezen bent.Programma van de workshop
’Het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’:


    Je leert over de 3 kernstappen van Shambhala naar innerlijk meesterschap
    Meditatie waarmee je meer aanwezigheid creëert in je leven zodat je
      makkelijker kunt omgaan met de situaties zoals die in je leven verschijnen
    Oefening in het verhogen en stabiliseren van je energie
    Shambhala energie overdracht (1-op-1)


Na de workshop....

    Kun jij je in elke situatie die in je leven verschijnt op je gemak voelen
    Is je energie verhoogd en heb je een tipje ervaren van de Shambhala
      levensfilosofie en energiewerk.Data van de workshop
Het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap:


Zondag 19 januari 2020 van 13:30 – ca. 17:00 in Hilversum.
Investering in jezelf: € 59,- inclusief BTW.
Maximaal 9 deelnemers.

Na de workshop ontvang je een korte handout van de workshop en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Voor de workshop is het volgende van belang...

Tijdens de meditaties is fijn, hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen. Voor deze workshop mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan de workshop een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij weten en ervaren over de Shambhala levensvisie en energie in een proces naar meesterschap over je leven?
Schrijf je dan in voor deze workshop!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.
Heb je vragen of wil je meer weten over deze workshop, neem dan gerust contact met me op.
Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de workshop!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema