ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Ontdek de magische natuur van het leven
in Egypte en herinner jezelf in de energie
uit de woestijn en tempels.

Reis naar je Centrum!


Vraag jij je soms af ‘waar gaat dat heen in onze wereld’? In de wereld die wij fysiek zien. En heb jij sterk het gevoel dat binnen bedrijven en de maatschappij veel gemakkelijker en in meer pure vorm kan worden gecreëerd? In Ancient Khemit (het oude Egypte) leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. In harmonie, overvloed en geluk. Over zijn vele ontdekkingsreizen schreef de Griekse Herodotus in de 5e eeuw voor Christus:
Van alle volken ter wereld is dat van Egypte wel het gelukkigste, gezondste en meest gelovige.

De oud Egyptenaren leefden in harmonie met de bovennatuurlijke, kosmische werkelijkheden.
7 oud Egyptische
wijsheden

die je leven verrijken
Gratis eBook Egypte reisprogramma

Vraag Gratis eBook aan ter inspiratie voor het Egypte reisprogramma
het is GRATIS

Ze kenden en leefden de natuurwetten die in het leven zijn. De hoge energie is in de aarde van Egypte, in de tempels en piramides nog te voelen en te ervaren.

Je herinnert en verbindt je weer met deze energie zodat je meer gemak en geluk in je werk en relaties ervaart. Het leven jou leeft. Er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij.

Misschien heb je gelezen over de mythologie van Isis en Osiris, over Hathor en Horus? Mythologie met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. Isis en Osiris die de ene en hele mensheid is waaruit we zijn ‘gevallen’ naar verscheidenheid en één in hetzelfde moment. De lichtvonk die nog in de mens is om te worden herenigd met het Licht van de Ene.

Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris zijn gebouwd op krachtig energetisch en liefderijke aardeplekken. Je hebt daar de tijd om de verschillende kapellen en energie in de tempels te ervaren. Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de reis.

Heb jij in je leven al veel in jezelf uitgewerkt en opgelost? En wil jij ervaren wat er in jouw onbewuste ligt? Potentieel wat naar boven wil komen om te manifesteren. Eenheid is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten. In het Egypte programma doen we meditaties om onbewust potentieel toe te laten. Om meer flow en geluk in je werk en relaties toe te laten, de natuur van het leven die magisch is.

Voel jij je aangetrokken? Spreekt één of meer van bovengenoemde jou aan? Dan is dit Programma met spirituele reis in Egypte echt iets voor jou of jullie.Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte Programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Vlak voor mijn eerste reis naar Egypte werden mijn energiekanalen verder geopend in een Shambhala activatie. De energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Tijdens mijn reis ontving ik heldere visioenen en dromen over historie in Egypte. En kende ik zonder meer de tempels en structuur van Dendara en Osiris tempel in Abydos. Een voelbaar mysterie!

Mijn contact met Egypte in mijn leven van nu ervaarde ik eerder in Bolivia, in Tiahuanacu. Tiahuanacu lag oorspronkelijk aan het Titicacameer. Bij de zonnepoort in Tiahuanacu zag ik een communicatie portal met Egypte. Een portal waardoor kennis bewaard bleef. Tijdens mijn eerste reis in Egypte ontdekte ik dat deze communicatie portal in Amarna (of de oude stad Akhetaten) uitkwam of eerder gezegd, begon. In de provincie van Thoth.

In het reisprogramma Egypte creëert dóór mij een ‘heilige ruimte’ waarbinnen het potentieel in de groep en reis zich kan ontvouwen. Het is mogelijk met de groep bewust in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.

Tijdens mijn spirituele reizen voelde ik de meest krachtige verbinding van Dendara & Abydos naar Amarna, Gizeh en Abu Ghorab . En dat is waar de verdiepende spirituele reis in Egypte naartoe gaat. Ik ben een zoeker naar waarheid en laat je kennismaken met de innerlijke betekenis van de mythologie. Tijdens de spirituele reis vertel ik je vanuit eigen ervaring en over de Ancient Khemitian kennis en wijsheid uit de oude traditie van mondelinge overlevering. Ik laat je het mysterie van de tempels en piramides ervaren. Door innerlijk ervaren komt ware kennis en wijsheid.Ervaring Egyptereis: Abydos – Amarna – Gizeh

Het was een prachtige diepgaande reis. Ik heb het als één geheel gevoeld en dat het zo goed tussen de mensen in de groep klikte was als een warm bad waar ik in zwom.

Veel geleerd en ervaren. En een bewustwording en bevestigen van inzichten en gevoelens voor de rest van dit leven....

Heel erg bedankt voor àlles, je begeleiding-hulp en jouw Zelf.

Fonny Marinus
Zou het niet mooi zijn? Als je in het Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels en piramides in Egypte.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek
en over de tempels en piramides vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een ontdekken van de natuurwetten die in het leven zijn.

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de spirituele reis ligt vooral op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels en piramides.


Dat kan!!
In het programma met spirituele reis Egypte neem ik je mee naar de tempels, piramides en krachtplaatsen in de woestijn.


Mediteren we zodat je in alle rust de krachtige energie in je op kunt nemen die jouw leven verrijkt. In een ontdekken van de natuur van het leven die magisch is.

Wil je graag dit programma met ‘Reis naar je Centrum‘ in Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Er zijn mogelijkheden in de periode van oktober t/m mei. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op om wensen met elkaar af te stemmen.


De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 13-daagse reis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is. Je reist naar je centrum!


1. Toegang tot besloten websitedeel met:

o de universele principes van het leven die magisch zijn en gekend integraal waren in het leven in ancient Khemit. En mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden.
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o eigen kennis en mondelinge overlevering vanuit ancient Khemit op historie van de tijd van Akhnaton
o klank- en meditatie .mp3’s
Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de afstemmingsbijeenkomst die je toegang geeft tot kennis over de mythologie, historische achtergrond en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


2. Workshop: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de workshop delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

We stromen de energie van de krachtplekken in Egypte. We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met spirituele reis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de online workshop: medio september

3. 13-daagse Spirituele reis in Egypte

“Reis naar je Centrum”
van 3 t/m 15 november 2024
De intensiteit van de reis en een periode uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Jou en je leven doorstroomt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.Bekijk de sfeerimpressie van de Spirituele Reis naar je Centrum in Egypte.
Data van de spirituele reizen Egypte:

zondag 3 t/m vrijdag 15 november met 11/11 in Amarna
met VOORDEEL aanbieding tot 1 juni!


De route in 13 dagen langs de tempels en piramides in Egypte

Deze spirituele reis in Egypte is een diep energetische reis. Een reis naar je centrum, naar je Atma, je Zelf. Dit kan tot zover dat je over ‘de drempel’ stapt. De magie van het leven volledig door je stroomt.

Tijdens en na de spirituele reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf, met het Universum en onze moeder aarde.

spirituele reis Egypte - afbeelding in Abydos tempel We mediteren om flow en eenheid, magie die de natuur van het leven is, meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. De hoge energieën uit de aarde en tempels in Egypte ondersteunen je in snelle en krachtige transformatie. De reis verandert en verrijkt je leven!Dag 1 De spirituele reis begint

Op eigen gelegenheid of via Atma Reizen geregeld, vlieg je naar Luxor waar in het hotel een kamer voor je is gereserveerd. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Medinet Habu

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 3 Nekheb – El Kab

De godin van dit gebied draagt de titel ‘lady of the Valley’. In het gebied zijn de oudste opgravingen in Egypte gevonden die dateren tot 7.000 voor Chr. Het is een fijn zacht en krachtig woestijngebied waarin we gaan mediteren. Ooit een Wadi Hilal waar het water van de Nijl krachtig doorheen stroomde.

Er is een tempel uit de tijd van Amenhotep III (de vader van Akhnaton). Naar deze tempel ging in festivaltijden vanuit de tempel in Dendara de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’. In de tempel zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.


Dag 4 Luxor – Karnak

In de ochtend bezoeken we het hulpproject Light of Life Luxor om daar onze meegebrachte 2e hands kinderkleding naartoe te brengen. De mensen van het Project vertellen ons wat ze doen voor de allerarmste gezinnen in Luxor. Erg dankbaar en mooi om een stukje van dit Luxor van binnenuit te zien en ervaren.

spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in Luxor In de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in het Middenrijk de hoofdstad van Egypte.

In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.


Dag 5 Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij werd niet vereerd als een godin, zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was een centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit met haar driehoekige gezicht en koeienoren.
In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempel De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Dag 6 Abydos

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. En, in mijn ervaring, één van de krachtige plekken op aarde. Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Dit gebeurt zowel individueel als in het geheel van de groep.

Volgens de Ancient Khemitian overlevering viel de eenheid van Isis en Osiris na de tijd van Verlichting uiteen in 42 stammen. Alle 42 stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris (eenheid) om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

spirituele reis Egypte - Osiris Het is mogelijk tijdens de spirituele reis met de groep in eenheidsbewustzijn te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor alle geraaktheden en pijnstukken in jezelf. Tijdens de spirituele reis ervaart iedereen zijn of haar eigen proces en is op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.

Tijdens de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.

De tempel in Abydos heeft 7 kapellen. De heilige kapellen aan de westzijde zijn gewijd aan de goden: Horus, Isis, Osiris, Amun-Ra, Re-Horakhty, Ptah en Seti I (van oorsprong de kapel van Thoth). De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met de 6-tal kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. Het bouwwerk is qua uiterlijk opmerkelijk gelijk aan de Vallei tempel van Chefren in Gizeh maar ook aan de Inca tempels in Peru. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!


Dag 7-9 El Amarna

In de ochtend vertrekken we naar Amarna; het spirituele hart.

De tempel van Aton is gebouwd door koning Akhnaton. Zijn eerste naam was Amenhotep. Hij heeft zijn naam veranderd in Akhnaton “de schaduw van de Wiser”. Akhnaton was een koning die in de tijd van Amen (The Hidden) de stralen van Verlichting van Aten (the Wiser) wilde laten herleven.

Onze geschiedenis vertelt dat Akhnaton het monotheïsme is begonnen. Alle zogenaamde goden afschafte in het richten naar één god, de Zonnegod Aten. Alleen is dit niet waar. Akhnaton was een ingewijde in de mysteriën. Een ingewijde richt zich enkel tot de Ene en niet meer tot de diverse goden.

spirituele reis Egypte - farao Akhnaton in Amarna Koning Akhnaton voerde revolutionaire veranderingen door en verliet Thebe om een nieuwe stad Akhetaton te vestigen in het huidige el Amarna. De tijd van regeren door Akhnaton is niet lang geweest en de stad en tempel van Aton zijn grotendeels vernietigd. Van de tempel van Aton, die ligt in het verlengde van de graftombe van Akhnaton, zijn nu slechts funderingsresten over.. De energie is echter nog goed voelbaar. In mijn beleving is deze plek op aarde voor de bouw van de stad Akhetaton en de tempel van Aton niet voor niets gekozen.


Dag 10-13 Gizeh

Beroemd in Gizeh zijn de Sfinx en de piramides. De muren van de koningskamer in de grote piramide zijn van graniet, 70% kwarts kristal en daarmee een goede geleider van energie. De muren werken als klankschalen. Ze hebben hun eigen klank. Op het moment dat je die klank met de eigen stem kunt raken, resoneert de energie in de koningskamer enorm.

De Sfinx heeft de uiterlijke mengvorm van een leeuw en mens. Het is onduidelijk hoe oud de Sfinx is en wie deze heeft gebouwd. Een aantal geologen zegt dat de Sfinx meer dan 10.000 jaar oud is. Ze denken dit omdat het lichaam van de Sfinx is aangetast door langdurige regenval en de laatste keer dat het langdurend heeft geregend was in 10.000 v. Chr. Toen eindigde de laatste ijstijd en veranderde het landschap langzaam in woestijn.

spirituele reis Egypte- Sfinx voor de piramides in Gizeh Mondelinge overlevering uit de ancient Khemitian traditie zegt dat de Sfinx meer dan 52.000 jaar oud is. De kop en het lichaam van de Sfinx zijn niet in verhouding. Er zijn onderzoekers die aangeven dat de kop en het lichaam uit verschillende tijden dateren. Ook de piramides en Sfinx herbergen nog vele raadselen!In het luisteren vanuit het hart is er weten, is er wijsheid!Ervaring Egyptereis: Abydos – Amarna – Gizeh

Dank je wel Lydia voor dit wondere Lichtwerk dat je biedt aan ieder die er klaar voor is en zich geroepen voelt.

Ik ben onbeschrijflijk dankbaar voor de journey die ik dankzij en samen met jou mocht ervaren.

Je Weet de diepere essentie van de aanwezige deelnemers tussen het vaak ‘oppervlakkige’ toerisme te begeleiden naar verbinding met- en het her-inneren van onzichtbare lagen en plaatsen in de geschiedenis zowel binnen als buiten de grenzen van tijd en ruimte.

Een wezenlijk waar(heids) geschenk.

Helena GwynMaar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele energiesessie op afstand: Open je oneindige energiebron

Jouw reis begint op het moment dat je je van binnenuit aangetrokken voelt en "JA" zegt. Op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan, kunnen er minder stromende plekken in je energie worden aangeraakt. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Het zou jammer zijn als dit tijdens de reis in de weg zit om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de spirituele reis ontvang je activatie vanuit de Bron van Leven. Zodat de minder stromende energie in de oorsprong energie vanuit de Bron, weer stroomt en je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


We leven in aparte tijden. Juist bijzonder en heel ontspannend voedend om in deze tijden een spirituele reis te maken.

Boek je dit reisprogramma Egypte? Er zijn sinds maart 2022 geen Corona maatregelen. En het reisadvies voor de gehele reisroute is GEEL. Er is dus geen enkele belemmering meer voor je om dit programma “Reis naar je Centrum” te boeken 😊.

Ik verblijf in Egypte vanaf oktober tot mei. Wil je met mij overleggen over wat er in jou speelt? Neem dan met een gerust hart contact met me op. Vanuit de eerste hand, kan ik je alles vertellen over de situatie ter plaatse.Dit Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...


Van alle Atma reisprogramma’s bouwt dit programma met spirituele reis Egypte het meest snel en krachtig op. Door de opbouw van de spirituele reis kun je daar niet omheen! Door de hoge energieën in de aarde, tempels en piramides van Egypte mag je dan ook goed bekend zijn met het werken met energie en onderscheid kunnen maken. Alert open zijn voor de transformatie van binnenuit, in jezelf en daarmee het geheel. Leidend daarin is niet dat je veel aan spiritueel, energetische cursussen hebt gedaan, maar in hoeverre voor jou het spirituele van het leven in jou is gegrond en wordt geleefd. Dat je jezelf kunt dragen.

Mijn begeleiding daarin is dat ik energetisch en in spirit naast je kan staan (soms ongezien). In een stuk met je mee kan gaan, daar waar jij in bent. Ondersteunend in jouw transformatie van binnenuit.

In liefde ga ik graag met mensen op spirituele reis voor wie dit aaneensluitend is. Spreekt dit je aan? Neem dan met een gerust hart contact met mij op zodat we samen kunnen onderzoeken of dit programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.

Verder is van belang ...
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Spiritualiteit betekent voor jou: de weg naar binnen gaan!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt de spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is de spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit spirituele programma uit te drukken? Die meer verbinding, verdieping en plezier geeft in je leven. Dit Egypte programma is een investering in jezelf!

Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

Er meer gemak en creatiekracht is in je werk. Een project in ene weer in voortgang is. Je de energetische beweging in je team en omgeving waarneemt, je daarmee om kunt gaan zodat resultaten in gemak worden behaald.

Er in ene een stroom nieuwe klanten op je af komt zonder dat je daar extra inspanning voor hebt gedaan (dit voor bestaande zelfstandig ondernemers).

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor de spanning verdwijnt.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de spirituele reis met en voor jou kan doen!Ervaring Egyptereis: Abydos – Amarna – Gizeh

Ik ben echt heel blij wat de reis mij gebracht heeft. Ik ervaarde dat ik een reis door de chakra’s maakte. De essentie in de verhalen van de goden, was ook de essentie die mij raakte, als ik in dat stuk iets uit te werken had. Doordat de energie op dat moment zo hoog was, kon dit direct plaatsvinden.

Vanuit een gastvrijheid van de kant van Lydia, de mensen van het land en de plaatsen die we bezochten. Lydia heeft er gevoel voor ons in alle ruimte te laten ervaren en ook stevige sturing te geven als dat nodig was.

Heel aangenaam gezellig en liefdevol ook met de groep.
Ik hoop nog eens één van je reizen, met je mee te gaan.

Andrea VerhageNog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 13-daagse spirituele rondreis Egypte: Luxor, Abydos, Amarna, Gizeh (beperkt aantal plaatsen voor 8 deelnemers) € 4.697,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 397,-
• Toegang tot besloten websitedeel met kennis over Universele levensprincipes € 97,-
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Individuele energiesessie op afstand: Stroom je hogere Zelf € 197,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met spirituele reis naar Egypte inclusief Bonussen is rijk en overvloedig.

En is niet jouw investering voor het programma.


Jouw investering in jezelf voor dit programma met 13-daagse spirituele reis in Egypte van 3 t/m 15 november 2024 is € 3.697,-.


Je ontvangt mijn waardering in een € 300,- VROEGBOEK voordeel op de investeringsprijs als je voor 1 juni dit reisprogramma boekt!
Jouw VOORDEEL prijs is dan € 3.397,-
Er zijn nog 1 individuele en 2 plaatsen op indeling beschikbaar!
Daarna gaat de prijs omhoog!Wil je dit programma met 13-daagse spirituele reis Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Dan komt er € 595,- p.p. bovenop het investeringsbedrag (voor voordeel aanbieding). Je hebt dan een enorm super voordeel!
Er zijn mogelijkheden in oktober t/m mei.
Dit is enkel voor één partner relatie per jaar mogelijk. Hebben jullie interesse? Neem dan snel contact met me op.Voel jij je innerlijk geroepen tot dit programma met spirituele reis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonische Kennismakingssessie van ongeveer 30 minuten. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.
Stuur een e-mail naar info@atma-reizen.nl of bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.


Aantal deelnemers

Dit programma met spirituele reis Egypte van 3 t/m 15 november is een intense ervaring. Om de aandacht, uitwisseling en werking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 8 deelnemers.

Met mijn waardering in € 300,- voordeel op de investeringsprijs als je vóór 1 juni dit reisprogramma boekt! Heb je altijd al mee willen gaan met dit reisprogramma dan is dit nu een mooie kans! Jouw VROEGBOEK voordeel investeringsprijs is € 3.397,-


Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met spirituele reis Egypte in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 800,-.
• De rest van je investering € 2.597,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de spirituele reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.


Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je echt een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 295,- bovenop het investeringsbedrag.


Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met informatie over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele energiesessie op afstand: Stroom je hogere Zelf (bonus)
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven


Wat is exclusief

• Intercontinentale- en binnenlandse vlucht naar Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is een gunstige prijs van de vliegtickets rondom de € 650,- tot € 850,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld Cairo
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.


Heb je interesse in dit programma met spirituele reis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonische kennismaking. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met spirituele reis passend voor je is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Of kom ervaren en kennismaken in onze middagworkshop Eenheid uit het oude Egypte. Je bent van harte welkom!Heb je vragen? Stel ze telefonisch via de Signal app +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


Ga je mee en samen dit spirituele avontuur aan?

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Er is één ding waarvoor ik je eigenlijk wel moet waarschuwen. Mensen die eenmaal met de spirituele Egypte reis naar Abydos en Amarna zijn geweest, komen in de jaren daarna telkens terug!