ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Herenig het vrouwelijke en mannelijke in jezelf zodat je bewustzijn verruimt

De Prachtige Hereniging

Heb je documentaires gezien of gelezen over het mysterie van de tempels uit het oude Egypte? In Ancient Khemit (het oude Egypte) leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. Ze werkten in tempels met klanken en zingen. Klank was in Ancient Khemit ‘heilig’ en werd toegepast om het bewustzijn hoog te houden. Klank werkt op onze hersengolven en brengt ons in ontspanning en flow. De hoge energie in de tempels is nog te voelen en te ervaren.

Misschien heb je gelezen over de mythologie van Hathor en Horus, over Osiris en Isis? Het heilige huwelijk van Hathor uit Dendara met Horus in Edfu. En het één worden/zijn van Osiris door Isis. En misschien heb je ook gelezen over de verbinding met Lemurië.
7 oud Egyptische
wijsheden

die je leven verrijken
Gratis eBook inspiratie over Egyptische mythologie

Vraag Gratis eBook aan ter inspiratie voor de Prachtige Hereniging
het is GRATIS

Mythologie die door de tijd heen steeds meer een uiterlijke betekenis kreeg in plaats van innerlijk verstaan en begrepen. Zoals Carl Jung het zei: ‘De vroegere mens verzon geen mythe maar ervaarde ze’.

In de meditatiereis volgen we de route van het tempelfeest ‘de Prachtige Hereniging’ van Edfu naar Dendara. We reizen naar het energetisch krachtige gebied Abydos. Waar de tempel van Osiris is, de belangrijke pelgrimsplaats uit Ancient Khemit. Je hebt de tijd om de verschillende kapellen en energie in de tempels te ervaren. Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na het spirituele reisprogramma Egypte.

Wil je graag op meditatiereis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Mensen die zich in hun leven en werk richten op duurzame ontwikkeling van zichzelf, mensen waarmee ze werken, de maatschappij of in bedrijven. Het reisprogramma bouwt zo in meditaties op dat je de dualiteit in de kosmische kracht van Liefde verzoent. De band in ziel en lichaam volmaken, in de symbolische zin van Isis en Osiris, in eenheid bewust zijn. Het leren kennen van de Schepping en God in het leven. We mediteren samen, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen wat nog meer verdiepend werkt.

Voel jij je aangetrokken? Spreekt één of meer van bovengenoemde je aan? Dan is dit programma met meditatie reis Egypte echt iets voor jou of jullie.Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit programma met meditatiereis Egypte aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn spirituele reizen in Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren innerlijk gevoeld. Wat zich meer en meer door mij heen in woorden en klanken uitdrukt. Een energiekracht in de tempels in een tijd gebouwd die niet exact te dateren is. Tempels waarin het bewustzijn van mensen hoger wordt gehouden in tijden van ‘de val’ uit eenheid.

In Egypte is er nog de oude traditie van mondelinge overlevering van kennis en wijsheid. Kennis en wijsheid die binnen de familie en gemeenschap van generatie op generatie wordt overgedragen tot over tientallen 1000-en jaren terug. Historische verhalen en datering van tempels die duidelijk verschillen met wat de wetenschap van de Archeologie en Egyptologie aan ons bekend maakt.

Tijdens één van mijn spirituele reizen ervaarde ik een krachtige verbinding van Horus the Elder en Hathor. En dat is de route van ‘de Prachtige Hereniging’ van deze verbindende meditatiereis in Egypte. In Hat-hor is Horus, de hereniging vindt plaats op de Island of the twin Flame. Ieder mens is een Lichtvonk en haar Vlam is bij de Moeder om in te herenigen. Het is mijn missie de ware natuur van leven te ontdekken in mezelf en te leven. En ik laat je het mysterie van de tempels ervaren. Door innerlijk ervaren komt verbinding en wijsheid vanuit het hart.


Zou het niet mooi zijn? Als je in het Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek
en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een ontdekken van de natuurwetten die in het leven zijn.

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de spirituele reis ligt vooral op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels.


Dat kan!!
In het programma met spirituele reis Egypte neem ik je mee naar de mysterietempels en krachtplaatsen in de woestijn.


Mediteren we zodat je in alle rust de krachtige energie in je op kunt nemen die jouw leven verrijkt.

Wil je graag dit programma met ‘de Prachtige Hereniging‘ in Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Er zijn mogelijkheden in de periode van oktober t/m mei. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op om wensen met elkaar af te stemmen.


De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 9-daagse reis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is.


1. Toegang tot besloten websitedeel met:

o de universele principes van het leven die magisch zijn en innerlijk gekend waren in het leven in ancient Khemit. En mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden.
o de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek in de Prachtige Hereniging (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o klank- en meditatie .mp3’s
Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de online workshop die je toegang geeft tot kennis over de mythologie, historische achtergrond en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. Het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


2. Online Afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de online afstemmingsbijeenkomst delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

We spreken een moment af voor een energetische krachtcirkel op afstand. Ik begeleid deze krachtcirkel energetisch vanuit Egypte. In de krachtcirkel stromen we de energie van krachtplekken in Egypte. We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze afstemmingsbijeenkomst stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met meditatiereis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de online afstemmingsbijeenkomst: 2e helft november van 14:00 tot ongeveer 16:00.

3. 9-daagse meditatiereis in Egypte

“De Prachtige Hereniging” van 11 t/m 19 december
De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.
Data van de spirituele reis in Egypte:

van woensdag 11 t/m 19 december


De route van ‘de Prachtige Hereniging’ in 9-dagen langs de tempels in Egypte

spirituele reis Egypte - afbeelding in Abydos tempel Deze spirituele reis in Egypte is een energetische meditatie reis. Een reis van de prachtige hereniging van het vrouwelijke en het mannelijke.

Tijdens en na de spirituele reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf in verbinding met het universum en onze aarde.

We mediteren om flow en eenheid, de natuur die het leven is, meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. De hoge energieën uit de aarde en tempels in Egypte ondersteunen je in snelle en krachtige transformatie. De reis verandert en verrijkt je leven!


Dag 1 De reis begint

Op eigen gelegenheid of samen met de groep, vlieg je naar Luxor waar we in een sfeervol hotelletje verblijven aan de rustige kant van de Nijl. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Tempel van Hatshepsut en tombe van Ay

Hatshepsut tempel ligt in de vallei van Hathor en aan de linkerkant is een klein tempeltje voor Hathor. Een imposante tempel gebouwd in het verlengde van de tempel van Amon in Karnak.

Het is een heelrijk en krachtig energetisch stiltegebied in de woestijn van de Valley of the Monkeys (Thoth). Als het mogelijk is doen we hier een stiltemeditatie waarin je helemaal kunt samenvallen met de stilte.


Dag 3 Edfu – tempel van Horus en El Kab – Nekheb onderweg naar Luxor

In de eerste tijd was Horus de zoon van Ra (Zonnegod) Horus the Elder (Harwer) genoemd. Geliefde van Hathor. Later veranderde de mythe naar Horus als de zoon van Osiris en Isis. Het licht, zijn rechteroog was de zon en zijn linkeroog de maan.

In de mythe wordt Osiris door zijn jaloerse broer Set in stukken gescheurd. In verschillende betekenissen geeft de mythologie een verscheuren weer in 14 stukken of het verscheuren van de mensheid uit eenheid in 42 stammen.

meditatie reis Egypte - Horus in de tempel van Edfu De ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe dat van vitaal belang werd na de val uit eenheid en geboorte van bewustzijn. Set staat symbool voor het ‘gefragmenteerde denken’. Uit de vereniging van Osiris en Isis werd Horus geboren, het goddelijke (mensen)kind. Toen Horus volwassen was, daagde hij Set uit voor de troon en versloeg Set. In symbolische betekenis versloeg Horus, het gefragmenteerde denken en besteeg de troon van zijn denken.

In deze tempel van Horus in Edfu is de strijd tussen de goden of natuurkrachten Horus en Set uitgebeeld. Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit.

El Kab
De godin van dit gebied Nekhbet, draagt de titel ‘lady of the Valley’. Nekhbet, zij is het verzoenende principe in de dualiteit.

Er is een tempel uit de tijd van Amenhotep III (de vader van Akhnaton). Naar deze tempel ging in festivaltijden vanuit de tempel in Dendara de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’. In de tempel zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.

Het is een oud Egyptisch, een fijn zacht en krachtig woestijngebied waarin we gaan mediteren. Ooit een Wadi Hilal waar het water van de Nijl krachtig doorheen stroomde. Het is mogelijk wat in de tempel van Horus in Edfu is geraakt, hier te verzoenen en los te laten.


Dag 4 Luxor – Karnak

In de ochtend doen we onze meditaties in de tuin van het hotel en ‘s middags varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

meditatie reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in Luxor De tempel heeft een oriëntatie op het oosten, het nieuwe ontwaken. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in het middenrijk de hoofdstad van Egypte.

In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.


Dag 5 Luxor – dag voor jezelf

Vandaag is een ‘open’ dag. Het kan zijn dat je echt even toe bent aan rust. Er zijn diverse rustige plekken in de tuin van het hotel om je terug te trekken met een boek.


In de lijn van de reis ‘de Prachtige Hereniging’ kun je denken aan de volgende opties:

meditatiereis Egypte - Felucca Het is heelrijk om in de middag een boottochtje te maken op de magie van de Nijl. Rustig de agrarische velden aan je ogen voorbij te zien trekken. Of als het weer en de wind dit toelaat, te zeilen op de Nijl met zo'n authentiek Egyptische zeilboot, een Felucca.


We brengen een bezoek aan het project Light of Life in Luxor. Het meebrengen van 2e hands kinderkleding is zeer welkom. De mensen vertellen wat ze doen en laten hun projecten en producten zien. Erg dankbaar en mooi om een stukje Luxor van binnenuit te zien en ervaren.


Dag 6 Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij werd niet vereerd als een godin, zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was een centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit met haar driehoekige gezicht en koeienoren.
In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

meditatiereis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempel De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Dag 7 Abydos

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. En, in mijn ervaring, één van de krachtige plekken op aarde. Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Dit gebeurt zowel individueel als in het geheel van de groep.

Volgens de Ancient Khemitian overlevering viel de eenheid van Isis & Osiris na de tijd van Verlichting uiteen in 42 stammen. Alle 42 stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris (eenheid) om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

Het is mogelijk tijdens de spirituele reis met de groep in eenheidsbewustzijn te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor alle geraaktheden en pijnstukken in jezelf. Tijdens de spirituele reis ervaart iedereen zijn of haar eigen proces en is op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.

meditatie reis Egypte - Osiris Tijdens de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.

De tempel in Abydos heeft 7 kapellen. De heilige kapellen aan de westzijde zijn gewijd aan de goden: Horus, Isis, Osiris, Amun-Ra, Re-Horakhty, Ptah en Seti I (van oorsprong de kapel van Thoth). De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met de 6-tal kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. Het bouwwerk is qua uiterlijk opmerkelijk gelijk aan de Vallei tempel van Chefren in Gizeh maar ook aan de Inca tempels in Peru. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!


In het luisteren vanuit het hart is er weten, is er wijsheid!


Dag 8 Medinet Habu

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 9 Luxor – Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze prachtig transformerende reis. In de ochtend vertrek je op eigen gelegenheid of geregeld via Atma Reizen naar je volgende bestemming of naar Nederland / België.
Ervaring Spirituele reis van Johan: Luxor - Abydos

Nog vóór de reis organiseerde Lydia een workshop zodat we iedereen zouden kennen. De spirituele oefeningen tijdens de workshop én de reis werden door Lydia met ervaring en met een warm hart begeleid.

We hebben vele tempels bezocht met elk een heel eigen energie. De bewuste opbouw van het programma had een sterk spiritueel transformerend karakter.

Fijne reisgenoten, een Nijlvaart op de vrije dag en een eigen, ervaren Egyptische chauffeur die ons Egypte leerde te “zien” maakte het af. Beslist een aanrader.


Johan van der HeijdenMaar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonus:


BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele energiesessie op afstand: Open je oneindige energiebron

Jouw reis begint op het moment dat je je van binnenuit aangetrokken voelt en "JA" zegt. Op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan, kunnen er minder stromende plekken in je energie worden aangeraakt. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Het zou jammer zijn als dit tijdens de reis in de weg zit om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de spirituele reis ontvang je activatie vanuit de Bron van Leven. Zodat de minder stromende energie in de oorsprong energie vanuit de Bron, weer stroomt en je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

Boek dit programma met spirituele reis Egypte


We leven in aparte tijden. Juist bijzonder en heel ontspannend voedend om in deze tijden een spirituele reis te maken.

Boek je dit reisprogramma Egypte? Er zijn sinds maart 2022 geen Corona maatregelen. En het reisadvies voor de gehele reisroute is GEEL. Er is dus geen enkele belemmering meer voor je om dit programma “de Prachtige Hereniging” te boeken 😊.

Ik verblijf in Egypte vanaf oktober tot mei. Wil je met mij overleggen over wat er in jou speelt? Neem dan met een gerust hart contact met me op. Vanuit de eerste hand, kan ik je alles vertellen over de situatie ter plaatse.Het Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...


Dit programma met spirituele reis Egypte heeft het specifieke thema van hereniging van het vrouwelijke en mannelijke in jezelf. Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je dan ook goed bekend zijn met het werken met energie en onderscheid kunnen maken. Alert open zijn voor de transformatie van binnenuit, in jezelf en daarin het geheel. Leidend daarin is niet dat je veel aan spiritueel, energetische cursussen hebt gedaan, maar in hoeverre voor jou het spirituele van het leven in jou is gegrond en wordt geleefd. Dat je jezelf kunt dragen.

Mijn begeleiding daarin is dat ik energetisch en in spirit naast je kan staan (soms ongezien). In een stuk met je mee kan gaan, daar waar jij in bent. Ondersteunend in jouw transformatie van binnenuit.

In liefde ga ik graag met mensen op spirituele reis voor wie dit aaneensluitend is. Spreekt dit je aan? Neem dan met een gerust hart contact met mij op zodat we samen kunnen onderzoeken of dit programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.

Verder is van belang ...
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt de spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van een spiritueel programma uit te drukken die jouw leven verrijkt?

De spirituele reis is een combinatie van:
een spirituele rondreis in de oude cultuur en natuurpracht van Egypte
met meditaties en healing in de tempels van Egypte.
Dit Egypte programma is een investering in jezelf.Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor de spanning verdwijnt.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de spirituele reis met en voor jou kan doen!


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 9-daagse spirituele rondreis Egypte: Luxor – Abydos (beperkt aantal plaatsen voor 7 deelnemers) € 3.397,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 297,-
• Toegang tot besloten websitedeel met kennis over Universele levensprincipes € 97,-
• Online Afstemmingsbijeenkomst Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Individuele energiesessie op afstand: Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met meditatie reis naar Egypte van 11 t/m 19 december inclusief Bonussen is rijk en overvloedig

en is niet jouw investering voor het programma.


Jouw investering in jezelf voor dit programma met 9-daagse meditatiereis in Egypte van 11 t/m 19 december is € 2.797,-.Wil je dit programma met 9-daagse meditatiereis Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Dan komt er € 395,- p.p. bovenop het investeringsbedrag (vóór VOORDEEL aanbiedingen). Je hebt dan echt een onbetaalbaar super voordeel!
Er zijn mogelijkheden in oktober t/m mei.
Dit is enkel voor één partner relatie per jaar mogelijk. Hebben jullie interesse? Neem dan snel contact met me op.Voel jij je aangetrokken tot dit programma met spirituele reis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (of via Signal app). Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Egypte passend voor je is.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.

Aantal deelnemers

Dit programma met spirituele reis Egypte is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.
De investering in jezelf is € 2.797,-.

Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je echt een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 295,- bovenop het investeringsbedrag.

Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele energiesessie: Open jouw oneindige energiebron (bonus)
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven

Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht naar en vanuit Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is de prijs van de vliegticket(s) tussen de € 750,- tot € 850,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.


Heb je interesse in dit programma met meditatiereis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische ontdekkingssessie. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met meditatiereis Egypte passend voor je is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen


Heb je vragen? Stel ze telefonisch met de Signal app via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis Egypte


Leuk als je meedoet en met ons op reis gaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema

Wil je dit meditatie reisprogramma voor de Kerst delen? Vind ik fijn en wordt zeer gewaardeerd


P.S. Er is één ding waarvoor ik je eigenlijk wel moet waarschuwen. Als je wilt dat je leven hetzelfde blijft GA dan NIET mee. Je leven na dit spirituele reisprogramma verandert en verrijkt!