ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Vind de diepe rust in jezelf zodat je meer en meer in geluk bent in je leven.
Een verdiepende meditatiereis in Egypte.


Versterk je basiskracht en geniet! - Kerstreis


Ben jij een intuïtief mens? En wil je jouw intuïtie verdiepen en versterken? Intuïtieve gevoeligheid is een kracht. Met de krachtige energie uit de aarde en tempels in Egypte kom je in dieper contact en verbinding met wie je echt en wezenlijk bent. Zodat je zonder belemmeringen meer en meer vanuit jezelf in de wereld kunt zijn. En doen wat voor jou bedoeld is te doen.

Heb je gelezen over de mythe van Isis en Osiris? Mythen met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. Isis en Osiris die de ene en hele mensheid is waaruit we zijn ‘gevallen’ naar VERSCHEIDENHEID en ÉÉN in hetzelfde moment.
7 oud Egyptische
wijsheden
die je leven verrijken

het is GRATIS

De lichtvonk die nog in de mens is om bewust te zijn met het Licht van de Ene.
Het mooie thema voor deze meditatie Kerstreis.

Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris zijn gebouwd op krachtig energetische en liefderijke aardeplekken. Je hebt daar de tijd om de verschillende kapellen en energie in de tempels te ervaren. Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de meditatiereis.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Het is fijn tijdens deze meditatiereis met gelijkgestemden je te verbinden met jezelf en de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Samen mediteren, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen werkt nog meer verdiepend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit Programma met meditatiereis in Egypte echt iets voor jou of jullie.lydia atemaGraag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte Programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Vlak voor mijn eerste reis naar Egypte werden mijn energiekanalen verder geopend in een Shambhala activatie. De energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Tijdens mijn reis ontving ik heldere visioenen en dromen over historie in Egypte. En kende ik zondermeer de tempels en structuur van Dendara en Osiris tempel in Abydos. Een voelbaar mysterie!

In het programma en tijdens de reis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen jouw processen zich kunnen ontvouwen. Zo kan blokkerende energie die nog in jou ligt in de energie van de groep en de tempels worden verwerkt en getransformeerd. Het is mogelijk met de groep bewust in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.


Zou het niet bijzonder mooi zijn? Als je in het Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een meditatieprogramma in een specifieke opbouw waarin je vitaliteit toeneemt, je emoties in balans komen, meer helderheid in je denken en je kracht groter wordt.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Een meditatiereis met ervaren in de kapellen van belangrijke tempels en op krachtplaatsen in de woestijn van Egypte. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. Zodat de lichtvonk in jou meer en meer verlicht.

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de meditatiereis ligt vooral op het innerlijk ervaren.


Dat kan!!
In het verdiepende meditatieprogramma met 11-daagse reis Egypte neem ik je mee naar de tempels en krachtplaatsen in de woestijn


Wil je graag dit programma met meditatiereis ‘Versterk je basiskracht en geniet!’ in Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Er zijn mogelijkheden in maart/april of in oktober/november/december. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op om wensen met elkaar af te stemmen.

De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 11-daagse meditatiereis Egypte een (groot) onderdeel is.


De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat de verbinding met jezelf herstelt, verdiept en een transformatie van je leven mogelijk is. Je vindt diepe rust in jezelf.


1. Toegang tot besloten websitedeel met:

o de werking van flow als de natuur van jouw leven, hoe het komt dat je als mens daaruit bent geraakt en hoe je weer meer en meer flow in je leven toe kunt laten (in .pdf)
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek vanuit ancient Khemit waar mensen in een hoger bewustzijn: in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden. (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o geluid- en meditatie .mp3’s
Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot informatie over de mythologie, flow, geluidsfragmenten en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


2. workshop middag:
Open jouw oneindige energiebron

In de workshop delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de meditatiereis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt.

We stromen de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Je opent voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met meditatiereis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de workshop middag: van 13:00 tot 17:00 op locatie in Hilversum.

3. 11-daagse meditatiereis in Egypte

“Versterk je basiskracht en geniet!”
van 18 t/m 28 december 2020 – Kerstreis

De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.

De plaatsen voor de kerstreis 18 t/m 28 december vullen snel op. Egypte is in de Kerst een populaire bestemming. Hotels en vliegtickets zijn snel volgeboekt. Wil je graag mee in dit reisprogramma? Boek dan zo snel als mogelijk en vóór 18 mei.Bekijk de sfeerimpressie van deze Meditatiereis in Egypte.
Dit is wat het Egypte reisprogramma voor jou kan doen

Ervaring Innerlijke reis van Sissie: Luxor - Aswan december 2015

In december 2015 ben ik voor de 2e keer dat jaar naar Egypte geweest. Om de heling van de verbinding met mezelf af te maken.

spirituele reis EgypteDe mooie, krachtige energieën van de tempels maar ook van de woestijn en het water van de Nijl, afgewisseld met meditaties en ontspanning, hebben helend gewerkt. Ook de ervaringen als groep met elkaar en de ontmoetingen met mensen onderweg, hebben hieraan bijgedragen.

Ik heb de begeleiding van Lydia ervaren als een ‘stille kracht’. Ze laat in de reis ieder zijn of haar eigen proces gaan zonder daar sturing of richting aan te geven. Intuïtief weet ze goed waarmee ze bezig is en geeft begeleiding op een rustige soms ongeziene manier.

De reis heeft een gevoel van vrede in mezelf opgeleverd. Een gevoel wat voor de reis, in de individuele sessie met Lydia, al was aangeraakt. De bron van vrede is innerlijk gevoeld waardoor ik in meer vertrouwen verder kan op mijn levenspad.

SissieData van de meditatiereis Egypte:

vrijdag 18 t/m maandag 28 december 2020 – Kerstreis
Egypte is in de Kerst een populaire bestemming. Hotels en vliegtickets zijn snel volgeboekt. Wil je graag mee in dit reisprogramma? Boek dan zo snel als mogelijk en vóór 18 mei.


De route in 11 dagen langs de Nijl en woestijn van Egypte

Deze meditatiereis in Egypte is een innerlijke reis waarin de lichtvonk in jou meer en meer verlicht. Meer en meer laagjes afpelt. Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in je Zelf.

De kern van de meditatiereis is ZUIVERING en het herstel van VERBINDINGEN, in je Zelf, in relatie met je omgeving en het geheel.

spirituele reis Egypte - afbeelding in Abydos tempelWe mediteren om flow en eenheid, de natuur die het leven is, meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. De hoge energieën uit de aarde en tempels in Egypte ondersteunen je in snelle en krachtige transformatie. De reis verandert en verrijkt je leven!


Deze innerlijke reis in Egypte is op het mooie moment van de Winter Solstice. Op 20 en 21 december 2020, in de stilte en rust van het donker van de aarde. Waar we onze nieuwe intenties in zaadjes diep in de aarde hebben opgeborgen. Wachtend op het nieuwe licht, het juiste moment, om weer tot bloei te komen.


Dag 1 De meditatiereis begint

Op eigen gelegenheid vlieg je naar Luxor waar in het hotel een kamer voor je is gereserveerd. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Luxor – Karnak

In de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in de periode ca. 2000 – 1000 v. Chr. de hoofdstad van Egypte.

spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in LuxorIn Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.


Dag 3 Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was het centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit met haar driehoekige gezicht en koeienoren.
In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempelOp het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Dag 4 Luxor – Felucca zeiltocht op de Nijl

In de ochtend bezoeken we de Stichting Die kleine Pyramide in Luxor om daar onze meegebrachte 2e hands kinderkleding naartoe te brengen. De mensen van de Stichting vertellen ons wat ze doen en laten ons hun projecten en producten zien. Erg dankbaar en mooi om een stukje Luxor van binnenuit te zien en ervaren.

In de middag lunchen we op de Felucca zeilboot en als de wind het toelaat, heerlijk zeilen op de magie van de Nijl. In stilte maken we contact met het water van de Nijl die een bepaalde vrede uitstraalt.


Dag 5 – 8 Aswan

Aswan – Tempel van Philae
In de middag gaan we naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris.

In de tempel zullen we op verschillende plaatsen mediteren. We eindigen in ‘de kiosk’ met astronomische connectie. In ancient tijden de toegang tot het tempelcomplex.


met de boot over de Nijl naar Elephantine Island
De natuur van de Nijl is rondom Aswan op haar mooist. Vandaag ga je daar volop van genieten! In de ochtend vertrekken we met de boot en bezoeken we Elephantine Island met haar ruïnes. Het eiland is bewoond vanaf vroeg dynastieke periode en dat is te voelen in de aarde van het eiland. We bezoeken de overblijfselen van de tempel van Khnum .. maar het belangrijkste is je te verbinden met de energie die daar in de aarde is.

spirituele reis Egypte - Aswan

naar Kom Ombo
Op de terugweg naar Luxor bezoeken we de tempel Kom Ombo. Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte. De tempel is opgebouwd in 2 stromen. De rechterhelft gewijd aan Horus the Elder, gericht op het noorden; de wijsheid. De linkerkant aan Sobek (de krokodillengod), gericht op het zuiden; de materie. Stromen die in jezelf in balans mogen komen en integreren.

Tijdens deze meditatiereis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.


Dag 9 Luxor – Medinet Habu

In de ochtend mediteren we om de energie van de dagen in Aswan te integreren en een plek te geven.

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 10 Valley of the Monkeys en tombe van Ay

Het is een heelrijk en krachtig energetisch stiltegebied in de woestijn van de Valley of the Monkeys (Thoth). Hier doen we een stiltemeditatie waarin je helemaal kunt samenvallen met de stilte. We bezoeken de tombe van Ay. Ay was de adviseur van farao Akhnaton en had een belangrijke positie in de 18e dynastie.


Dag 11 Luxor – Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze krachtig verdiepende meditatiereis. In de ochtend vertrek je naar je volgende bestemming of naar Nederland / België.
Ervaring Innerlijke reis van Diny: Luxor - Aswan

Vooraf aan de reis was ik verwachtingsvol over wat ik af mocht gaan sluiten. Dat wist ik al 3 jaar geleden bij mijn vorige reis naar Egypte.

spirituele reis EgypteOmdat ik wist dat ik aan jouw reis deel ging nemen, durfde ik het aan compleet uit mijn comfortzone te gaan. De meditaties die we voorafgaand aan onze reis op de workshopdag deden, gaven mij helemaal het vertrouwen dat - ik - wij veilig waren en dit het goede moment was om naar Egypte te gaan.

Jouw begeleiding tijdens de reis was voor mij rustgevend en verhelderend.
Zelf onderzoeken wat je voelt en ervaart op prachtige plekken. Onze mooie gesprekken, de diepgang over hele persoonlijke zaken, het kwetsbaar mogen zijn, het heeft mij goed gedaan. Laten zien dat je op je eigen gevoel af mag gaan, hoe pijnlijk en mooi dat is.

Wat ik mee naar huis heb genomen of wat de reis mij heeft opgeleverd, is RUST. Ook al is het nu alweer 6 weken geleden, ik ervaar nu nog steeds de rust, de stilte in mij. Heerlijk is dat.

Diny

Maar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze meditatiereis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de innerlijke reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan

Belemmering(en) die je nog in je draagt, beginnen op te spelen. Tijdens het reisprogramma of op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan. Soms bewust, vaak ook onbewust. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen. Dus het is niet vreemd als het voor jou ook zo is.
Belemmering(en) die tijdens de reis in de weg zitten om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele sessie met mij vooraf aan de spirituele reis gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer geeft in je leven. Na de sessie ervaar je direct verandering in je relaties en hoe jij je voelt in de situaties van je leven.

Boek dit programma met meditatiereis Egypte


Dit Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je bekend zijn met het voelen en ervaren van energie. Van jezelf en uit je omgeving.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt deze meditatiereis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze meditatiereis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Programma met meditatiereis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit programma uit te drukken waarna je in meer open zijn en geluk in je leven bent. Dit Egypte programma is een investering in jezelf.

Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer en meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner, familie en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de reis met en voor jou kan doen.


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 11-daagse meditatiereis Egypte: Luxor, Aswan (beperkt aantal plaatsen voor 7 deelnemers) € 2.997,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 397,-
• Toegang tot besloten websitedeel met informatie over flow, geluid- en meditatie mp3’s € 97,-
• Workshop middag: Open jouw oneindige energiebron € 297,-
• Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan € 397,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met meditatiereis naar Egypte van 18 t/m 28 december 2020 inclusief Bonussen is overvloedig en onbetaalbaar (zoals eerdere deelnemers mij terug gaven).

En is niet jouw investering voor dit reisprogramma!

Jouw investering in jezelf voor dit groepsprogramma met 11-daagse meditatiereis Egypte is € 2.397,-

Met mijn waardering in € 200,- VROEG BOEK voordeel op deze investeringsprijs voor de eerste 2 deelnemers die vóór 18 mei dit reisprogramma boeken!
Jouw MEGA VROEG BOEK voordeelprijs is dan € 2.197,-Wil je dit programma met 11-daagse meditatiereis Egypte niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Dan komt er € 275,- p.p. bovenop het investeringsbedrag (enkel voor de meerkosten van vervoer en niet voor mijn persoonlijke kosten en -begeleiding). Je hebt dan een super voordeel van meer dan € 2.200,-.
Er zijn mogelijkheden in maart/april of in oktober/november/december.
Dit is enkel voor één partner relatie per jaar mogelijk. Hebben jullie interesse? Neem dan snel contact met me op.Voel jij je innerlijk aangetrokken tot dit programma met meditatiereis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met meditatiereis Egypte passend voor je is.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.


Aantal deelnemers

Dit programma met meditatiereis Egypte is een intense ervaring. Om de aandacht, uitwisseling en werking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven zijn de plaatsen beperkt tot 7 deelnemers.
De investering in jezelf is € 2.397,-.

Met mijn waardering in € 200,- VROEG BOEK voordeel op deze investeringsprijs voor de eerste 2 deelnemers die vóór 18 mei dit reisprogramma boeken!
Jouw MEGA VROEG BOEK voordeelprijs is dan € 2.197,-


Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met spirituele reis Peru in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 700,-.
• De rest van je investering € 1.497,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de spirituele reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.


Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je echt een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 195,- bovenop het investeringsbedrag.


Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met informatie over flow, geluid- en meditatie mp3’s
• Workshop middag: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven


Wat is exclusief

• Intercontinentale- en binnenlandse vlucht naar Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegticket boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is een gunstige prijs van de vliegticket(s) rondom de € 490,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld Cairo of Luxor
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 7,50 per reiziger
• Facultatieve excursies etc.

Heb je interesse in dit Programma met meditatiereis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Een goede eerste stap om te onderzoeken of het programma met meditatiereis passend voor je is. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Of kom ervaren en kennismaken in onze middagworkshop Eenheid uit het oude Egypte. Je bent van harte welkom!Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met meditatiereis Egypte


Leuk als je met ons deelneemt en we samen naar Egypte gaan!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Na dit programma met meditatiereis in Egypte is je leven niet meer hetzelfde. Er is meer stroming, beweging, geluk. Dus als je alles bij het oude wilt laten, neem dan NIET deel!