ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Zomer workshop
Eenheid in het oude Egypte,
de natuur van het leven!
op 26 mei (VOL), 9 juni of 25 augustus

Heb je gezien of gelezen over de tempels en piramides in het oude Egypte? Over Lemurië en Atlantis in Ancient Khemit (het oude Egypte), tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden. Een mysterie waar tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk is hoe precies de toepassing is van de energie in de tempels en piramides. Wel is de hoge energie vanuit de aarde, tempels en piramides te voelen en te ervaren.

Heb je gelezen over de mythologie van Osiris en Isis, over Horus en Hathor? Egyptische ‘goden’ waarvan vele schitterende afbeeldingen zijn in de tempel in Abydos. De tempel die gewijd is aan Osiris en de belangrijke pelgrimsplaats uit Ancient Khemit. Isis en Osiris is uit de tijd van Verlichting en Eenheid. En de mythe over Isis en Osiris heeft vanuit overleveringen een steeds meer uiterlijke betekenis gekregen in plaats van innerlijk te verstaan.‘Wie oren heeft om te horen die hore.’

Wil jij in je leven meer en meer in eenheid zijn? Eenheid is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten en je lichaam kan daarin zowel een geleider als een weerstand zijn voor deze creatief stromende energie van het leven. In de workshop doen we meditaties waarin de essentie van mythologie je kan ontroeren en ontwaken zodat je Eenheid en Flow meer en meer in je leven kunt toelaten.

Misschien ben je er (nog) niet aan toe naar Egypte te gaan voor een innerlijke reis maar wil je wel meer weten over de tijd van Verlichting en Eenheid uit Ancient Khemit. Samen met gelijkgestemde mensen in meditatie afstemmen op die krachtige energie nog te voelen en ervaren in de aarde en tempels in Egypte. Samen mediteren werkt bekrachtigend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deze workshop echt iets voor jou.Lydia Atema Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. De reizen en energie van het land Egypte hebben mij in mijn centrum gebracht. Hebben mij de Egyptische Lichtenergie en de energie van Natuurkrachten doen her-inneren. In de workshop vertel ik je vanuit eigen ervaringen, weten en over de mondeling overgeleverde Ancient Khemitian Wisdom. En doen we meditaties op de energie uit de tempels van Egypte zodat jij die kunt voelen en ervaren.Ervaring uit eerdere workshop

Het was super fijn bij jou. Ik heb me gelaafd aan je wijsheid, je ruimte en de diepe liefde om elk mens te laten connecten met zijn of haar eigen wijsheid.

Erica RijnsburgerInhoud van de workshop
Flow en Eenheid in het oude Egypte:


Ken je de Egyptische mythe over Osiris? Osiris staat voor eenheid. In de tijd van ‘de val’ uit eenheid heeft Set zijn broer Osiris gedood en in stukken gescheurd. En ontstond dualiteit als natuurkracht. Als mensheid afgescheiden uit eenheid. De prachtig verschillende en unieke mensen die we zijn. Allen met een lichtvonk verbonden met ieders 2-ling Licht Vlam in de Ene. Als mensen zijn we VERSCHEIDEN en ÉÉN in hetzelfde moment.

Osiris is het fysieke opsplitsen van de mensheid in stammen en Isis is het ene bewustzijn (Heilige Geest) gegeven aan de mensen. In de loop van de tijd werd Set gezien als ‘het kwaad’. Nog steeds ontstaat er in contacten tussen mensen wrijving en strijd op verschillen vanuit eigen pijn. En op het moment dat je uit je identificatie met eigen emoties kunt stappen, je vanuit de verzoenende kracht van Liefde de ander en jezelf kunt ZIEN en ZIJN dan ontdek je hoe prachtig aanvullend je op elkaar bent. Samen mooie momenten en dingen kunt creëren.

Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit. De Ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe dat van vitaal belang werd na ‘de val’ uit eenheid. Set staat voor het gefragmenteerde denken.
Alle stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

Lydia Atema Eenheid en Flow is er altijd. Als mensen zijn we geconditioneerd met ideeën uit onze cultuur, religie, opvoeding en scholing die we zonder meer voor waarheid hebben aangenomen. Leringen over- en ervaren van flow en eenheid, de natuur van het leven, zijn daarin niet opgenomen. Beiden; zowel de geconditioneerde ideeën als het weten over flow en eenheid hebben hun oorsprong in het gebied van Ancient Khemit. De uitwerking van ons geconditioneerde denken en de emotionele ervaringen uit onze kindertijd liggen als weerstand opgeslagen in ons lichaam en energiesysteem.

In de workshop doen we meditatie om die energetische essentie van de mythologie van binnenuit te ontroeren en her-inneren. Weerstand in je lichaam los te laten, en gaan we ons vanuit het hart, fijn energetisch verbinden en openstellen voor het toelaten van de energie die de natuur van het leven is.

De workshop geeft je een idee van Atma’s manier van spirituele reizen. De combinatie van loslaten van weerstand in je lichaam en het verbinden met- en stromen van de hogere energieën uit de aarde en tempels in Egypte geeft een snelle en krachtige transformatie. In de workshop kun je daar een tipje van de sluier in ervaren.

Programma:

    Delen vanuit eigen ervaringen, weten en Ancient Khemitian kennis en
      wijsheid.
    Meditatie om meer van jouw Aanwezig Zijn in je leven te ervaren.
    Inzicht in de plaats van ons denken, de werking van weerstand en
      het meer en meer toelaten van flow.
    Mythologie meditatie om de essentie van een stuk mythologie van
      binnenuit te ontroeren en her-inneren.
    Meditaties op de energie van de tempel in Abydos en het Osireion
    Krachtoverdracht van energie (1-op-1)


Na de workshop....

    Is je energie verhoogd en zijn nog vastzittende delen in je energie
      op stroming gebracht.
    Heb je inzicht in de plaats van je denken en weet je hoe je hiermee om
      kunt gaan zodat je meer en meer flow in je leven kunt toelaten.


Het toelaten van flow en eenheid in je leven is iets wat je enkel zelf kunt realiseren.
In het begin vraagt het je discipline. Niet in de zin van streng zijn en hard werken maar in de zin van discipel: leerling zijn van jezelf en het leven tot je besef dat het jouw ware natuur van leven is.


Ervaring uit eerdere workshop

Ik vond het bijzondere meditaties en een waardevolle informatiemiddag gisteren.
Sterke energie gevoeld. Complimenten voor jou, Lydia!

Hele fijne en prettige manier waarop jij de middag hebt begeleid. Nogmaals dank....

Emmy KatData van de workshop
Flow en Eenheid in het oude Egypte, de natuur van het leven:


Zondagen: 26 mei (VOL), 9 juni of 25 augustus van 13:30 – ca. 17:00 op locatie in Zutphen.
Investering in jeZelf: € 79,- inclusief BTW.
Maximaal 8 deelnemers.

Na de workshop ontvang je een korte handout van de workshop en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Voor de workshop is het volgende van belang...

Tijdens de meditaties is fijn, hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen. Voor deze workshop mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan de workshop een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij Eenheid en Flow meer en meer toelaten in je leven? De natuur die het leven is!
Schrijf je dan in voor deze workshop!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.


Wil je deze workshop delen? Vind ik fijn en wordt zeer gewaardeerdHeb je vragen of wil je meer weten over deze workshop, neem dan gerust contact met me op.
Stuur je mail naar info@atma-reizen.nl.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de workshop!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema