ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Workshop: Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde op
8 september 2024


Maria Magdalena in kerk Rennes le Chatteau Wist jij dat Maria Magdalena na haar vlucht uit Palestina of Egypte in Zuid Frankrijk terecht is gekomen? En de boodschap van het oorspronkelijke Christendom met haar meenam? Samen met haar zuster Martha, Jozef van Arimathea en anderen. Ook nu is dit nog zichtbaar in de vele kerken, waterbronnen en symboliek in Zuid Frankrijk. In de workshop doen we meditaties op de energie van die plekken en symboliek.

Wil jij die oeroude energie uit oeroude bronnen ervaren? Waar in de tijden van 18.000 jaren geleden een Magdalena cultuur was. Een vrouwelijke, matriarchische cultuur waar nu weinig meer over bekend is. Ook niet over een mogelijke relatie van deze cultuur met Maria Magdalena. Ik vertel over deze plekken en in meditaties verbinden we ons met die oeroude Magdalenian energie.

Misschien ben je er (nog) niet aan toe om naar Zuid Frankrijk te gaan voor een innerlijke reis maar wil je wel meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Samen met gelijkgestemde mensen in meditatie en oefeningen afstemmen op die krachtige energie nog te voelen en ervaren in de aarde, grotten en waterbronnen in Zuid Frankrijk. Samen mediteren werkt bekrachtigend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deze workshop echt iets voor jou.Maria Magdalena in kerk Rennes le Chatteau Mijn naam is Lydia Atema en meer dan 20 jaar geleden ontving ik ‘schouwingen’ vanuit de ogen van Maria Magdalena ziend. Schouwingen van gebeurtenissen waarin Jezus heling gaf. Ook van Jezus aan het kruis. Heb toen een aantal boeken over haar gelezen. Toen waren er nog maar een paar boeken, nu tegenwoordig is er een ware explosie aan boeken.

Mijn eerste ontmoeting met de energie van Maria Magdalena uit het Zuiden van Frankrijk heeft gek genoeg plaatsgevonden in Peru, in Cusco 2001. Via Juan Nuñez del Prado met wie ik energiewerk heb gedaan op het pad van de Andes. We hadden afgesproken in een Andespad café in Cusco. Ik voelde me redelijk ongemakkelijk en ook voelde ik iets vreemds. Net alsof er iets aan het uitwisselen was of aangeraakt werd. Ik werd er emotioneel van. Op een gegeven moment kwam Juan naast me zitten.

Juan zei: “Ik weet ook niet wat er gebeurd. Normaal als hij een afspraak heeft dan vloeit het gesprek (of de energie) vanzelf en nu niet. Het gekke is dat hij die ochtend een afspraak had waarbij hetzelfde gebeurde. 2-maal op dezelfde dag is vreemd en dat kan hij dan niet negeren daar moet wat mee gebeuren.”

Juan vertelde me wat er de weken daarvoor met hem gebeurde. “Hij was een paar weken geleden in Frankrijk en heeft krachtplekken bezocht van Maria Magdalena. Het was een hele sterke ervaring. Voor hem ging het om de vrouwelijke energie van Europa, de (her)verbinding van Europese vrouwen met de aarde. En voor hem is het een nieuwe stap in het pad van de Andes. Waarschijnlijk heeft hij, met de energie die hij daar heeft gevonden, iets bij mij geraakt.”

Juan vroeg of hij z’n handen op mijn hoofd mocht leggen voor een energie krachtuitwisseling op die ervaring in Frankrijk (dit is de oefening van Ayni in de Inca Andesfilosofie). Nou… dat voelde wel heel krachtig. Net of een zware last rond m’n hart wegviel, m’n handen begonnen te tintelen, m’n benen voelden raar. Juan zei dat het een hele krachtige uitwisseling was en dat hij niet precies weet wat het betekent.Inhoud van de workshop
Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde:


De wereld van de levende energie valt met je verstand niet te bevatten. Het is de energetisch geestelijke wereld, de Ene of de Moeder/Vader, waaruit wij voortkomen en weer naar teruggaan. Het is een wereld buiten ons verstand. Het is een wereld die je enkel innerlijk kunt aanvoelen. Als mens kun jij je innerlijke aanvoelingsvermogen ontwikkelen en uitbreiden door te toetsen en onderzoeken. Zodat je deze wereld leert kennen en uiteindelijk kent. Zodat deze wereld als overtuiging verinnerlijkt is.

Het verstand is gebonden aan tijd en ruimte. Als mens blijf je innerlijk gebonden met alles wat je met je verstand probeert te leren. Door iets te leren, neem je vormen aan die anderen bedachten, sluit je aan bij de overtuiging van een ander, wat een ander in zichzelf en voor zichzelf beleefde. Met alles wat je met je verstand hebt geleerd, hebt aangenomen zonder dat dit innerlijk in je aanvoelt en resoneert, met dit alles ben je innerlijk gebonden en niet vrij.

In Apocriefe teksten die bij Nag Hammadi werden gevonden, wordt van Maria Magdalena gezegd dat zij het “Al” kende. Maria: “wat mij bindt is gedood en wat mij omringt is overwonnen.”

Ik voel me diep verbonden in oer oude wijsheid en oer wateren van het Goddelijk Vrouwelijk. Door mijn vele energetische ervaringen in spirituele reizen naar de krachtplekken in Zuid Frankrijk en ook in Egypte. Voor mij is Maria Magdalena de belichaming van dit Goddelijk Vrouwelijke met het Goddelijk Mannelijke in balans. En stond zij naast Yeshua in zijn belichaming van het Goddelijke. In de workshop verbinden we ons met deze energetische krachtvelden en oer oude wijsheid.

Om toch even duidelijk te zijn.... ik channel niet Maria Magdalena. Voor mij is zij verbonden in een energetisch veld waar ieder mens contact en verbinding in kan maken.


Programma:

    Delen van de verhalen en symboliek over Maria Magdalena in de kerken en het gebied in Zuid Frankrijk
    Delen in de boodschap van liefde, meditatie in het stromen van liefde, energie van eenheid
    Meditatie op de vrouwelijke energie in het gebied Zuid Frankrijk
    Krachtoverdracht van energie (1-op-1) op de manier zoals eerder beschreven met Juan Nuñez del Prado, op al mijn ervaringen opgedaan in Zuid Frankrijk.


Na de workshop....

    Is je energie verhoogd en heb je een tipje ervaren van de boodschap en
      energie in het Zuiden van Frankrijk.Data van de workshop
Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde:


Zondag 8 september 2024 van 13:30 – ca. 17:00 op locatie in Zutphen.
Investering in jezelf: € 79,- inclusief BTW.
Maximaal 8 deelnemers.

Na de workshop ontvang je een korte handout van de workshop en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Voor de workshop is het volgende van belang...

Tijdens de meditaties is fijn, hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen. Voor deze workshop mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan de workshop een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij weten en ervaren hoe ‘Maria Magdalena haar boodschap van liefde leefde’?
Schrijf je dan in voor deze workshop.


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.
Heb je vragen of wil je meer weten over deze workshop, neem dan gerust contact met me op.
Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de workshop!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema