ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Shambala inwijdingen waarmee je in elke situatie in je leven jezelf kunt zijn

Heb je eerder een cursus: meditatie, intuïtieve ontwikkeling of aura & chakra healing gedaan en wil je een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling zetten? De stroming van je energie verhogen en je bewust zijn verruimen. Shambala is een universele energie rechtstreeks uit de bron van Leven. Shambala betekent onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Shambala is een energie die hoort bij deze nieuwe tijd.

Heb je een eigen praktijk en wil je de energiekracht waarmee je werkt verhogen? Shambala is een krachtig helende energie. In eerste instantie voor jezelf gericht op het in je eigen kracht komen. Shambala is een transformerende energie naar zijn wie je in wezen bent. De Shambala energie werkt verdiepend en krachtig in het werken met cliënten in je eigen praktijk.
4 stappen om je energie
te verhogen

uit het energiewerk
van de Himalaya in India
Gratis eBook inspiratie over Shambhala

Vraag Gratis eBook aan ter orientatie op Shambhala inwijdingen
het is GRATIS

Kun je soms moeite hebben in deze tijd van versnelling? De universele energie vanuit de kosmos en onze aarde wordt krachtiger en hoger. En dat is merkbaar in jezelf, je omgeving en de wereld! We zijn duidelijk in een overgangstijd. De Shambala energie is een krachtig transformerende energie waardoor je makkelijker kunt omgaan met de situaties die in je leven verschijnen.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen?
Dan zijn de inwijdingen in Shambala iets voor jou.


Lydia Atema Mijn naam is Lydia Atema en ik merkte direct na mijn inwijdingen in Shambala de helende kracht van deze energie. Ik heb eerder een healing opleiding gevolgd. Na deze opleiding mediteerde ik maandelijks met 2 vriendinnen en gaven we elkaar een healing. In 2006 ben ik ingewijd in Shambala Healing. Mijn vriendinnen ervaarden de healing van mij merkbaar een stuk krachtiger en de healing duurde de helft van de tijd korter als vóór de Shambala inwijdingen.

De inwijdingen in Shambala hebben mijn leven verrijkt. In een periode na de inwijdingen had ik heldere visioenen. Later wat minder frequent. Het stromen van de energie maakte dat ik meer in mezelf, in mijn centrum kwam. Makkelijker met de emotionele momenten in mijn leven om kon gaan. Ik neem mijn leven waar en voel met aandacht wat er in mijn lichaam gebeurt, emoties zijn er zonder me er direct mee te identificeren. De Shambala energie is meer en meer verrijkt in de reizen die ik heb gemaakt naar India en Egypte waarin ik toegang kreeg tot krachtige energiebronnen.

In 2008 werd ik geroepen om inwijdingen in Shambala te geven, de energie van de bron van Leven. Ik heb het zelf niet bedacht! Omdat een vriendin me zei ‘waarom ga je geen Shambala Healingen geven’ had ik een pagina op het web gepubliceerd. En mensen vroegen mij toen niet om een Shambala Healing maar of ik ook inwijdingen in Shambala geef. Maar natuurlijk... Ik ervaar me gesteund door de Bron waar al het leven uit voortkomt. Als voorrecht en met veel plezier doe ik de inwijdingen in Shambala.De Shambala inwijdingen zijn krachtig en deze energie is direct merkbaar, ik ervaar dit als een verrijking in mijn leven. Het loslaten van niet passende energie maakt plaats voor positieve energie en het maakt dat je krachtiger met beide benen op de grond staat.
Ben erg enthousiast over Shambala en de wijze waarop de inwijdingen door Lydia worden gegeven, ik pas het in mijn dagelijkse leven toe.

Marian, Shambala 1 t/m 4
Hoe zou het voor jou zijn als:

Je energie is verhoogt, het stroomt krachtiger door je lichaam en handen.
De Shambala energie je ondersteunt in deze tijden van versnelling..
Je leven verandert en is verrijkt. Meer in geluk, flow en synchroniciteit (hieraan gaat een periode van zuivering vooraf)
Je kunt jezelf en een ander een Shambala Healing geven. Of de energie waarmee jij al werkt in massage of healing is verhoogd en krachtiger.


Shambala inwijdingen – activaties 1ste t/m 4e graad

De 1ste graad

Door handoplegging stroom je naar jezelf of een ander Shambala energie, je bent een kanaal voor het doorgeven van de energie en geeft daarmee een Shambala healing. Inwijding in de 1ste graad is met name gericht op je fysieke (energie-)lichaam.

De 2e graad

De tweede graad in Shambala staat je toe om op afstand healingenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Inwijding in de 2e graad is met name gericht op je mentaal/emotionele energielichaam.

De 3e graad

De 3e graad is de mastergraad en gaat in eerste instantie over meesterschap over je eigen leven. Je bent bevoegd om anderen in te wijden in de 1ste graad van Shambala. Inwijding in de 3e graad is met name gericht op je spirituele lichaam.

De 4e graad

De 4e graad is de teachergraad. Inwijding in het totale potentieel van de bron van het Leven, het zijn in je eigen kracht. In deze graad ben je bevoegd om in te wijden in alle 4 graden van Shambala. Inwijding in de 4e graad is gericht op je universele lichaam.

The secret of ShambalaShambala betekent onvoorwaardelijke liefde. Het is een universele energie die rechtstreeks uit de bron van Leven komt.

Shambala is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van je oude patronen, verwerken en loslaten van je angst, ontdekken van je kracht.
Herinneren wie je in wezen bent.
Dat is ‘heelworden’ – healing naar zijn wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid.De Shambala inwijdingen heb ik als zeer prettig ervaren. Hele sterke energie mogen ontvangen. Mooi om nu in mijn praktijk Shambala healingen te mogen geven aan anderen en zelf de kracht te ervaren van deze energie in mijn dagelijks leven.
Van alles wat ik tot nu toe heb geleerd op gebied van healing/energie geven is dit absoluut mijn favoriete manier.

Diny Kosten, Shambala 1 t/m 4
Voor de Shambala inwijdingen is het volgende van belang...

je zit goed in je vel en hebt een goede gronding in en met onze Moeder Aarde
je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven en durft eerlijk naar jezelf te kijken
je bent bekend met mediteren en gronden
je hebt eerder cursussen of opleiding in Reiki, healing, intuïtieve ontwikkeling, massage, Yoga o.i.a. gedaan en je bent bekend met de werking van energie in/van jezelf en de ander!


Inwijding in Shambala kan in een sessie van Shambala 1 & 2 en in een vervolgsessie Shambala 3 & 4.

Voor de inwijdingen Shambala 1 t/m 4 tezamen in één individuele sessie is een goede gronding en contact met Moeder Aarde nodig en ervaring in het werken met energie van belang.

Mocht je de inwijdingen Shambala 1 t/m 4 in één individuele sessie willen ontvangen, neem dan contact op voor een telefonische intake en bel 06 - 28 8686 47 (via de Signal app).

Inwijdingen individueel of met maximaal 2 personen vinden plaats in Zutphen.


Investering in jezelf:

Shambala 1 & 2 tezamen € 275,-: ca. 3 uur
Shambala 3 & 4 tezamen € 275,-: ca. 2 1/2 uur
Shambala 1 t/m 4 tezamen
na telefonische intake
€ 415,-: ca. 4 uur

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Bij inwijding in de maanden vanaf 15 juni, juli & augustus ontvang je een zomer VOORDEEL van 10% op de investeringsprijs.
De investering in Shambala 1 & 2 of Shambala 3 & 4 is dan € 247,-.
Voor Shambala 1 t/m 4 tezamen is de investering € 373,-.

Doen jullie de Shambala 1 t/m 4 voor 2 personen in één sessie tegelijk? Dan ontvangen jullie 10% voordeel op bovengenoemde investeringsprijs.

Bij inwijdingen in Shambala 1 t/m 4 voor 2 personen begint de dag dan om 10:30 en eindigt ongeveer 17:00.
Lunchen kun je in het rustige restaurant Geweldig! aan de overkant van de straat of neem je eigen lunch mee.

Je ontvangt een certificaat van de shambala inwijdingen – activaties (op persoonlijke titel). Ik ben niet aangesloten bij de school of Esoteric Sciences van John Armitage.

En als bonus ontvang je een to-the-point handleiding in pdf per mail. De handleiding geeft je ondersteuning in het proces na de inwijdingen. Wat je leert tijdens de sessie kun je thuis rustig nalezen en de verschillende oefeningen en meditaties verder uitoefenen. Zodat de energie die in je wakker is gemaakt zich kan uitbreiden en je leven ondersteunt.Ik vond de Shambala inwijding heel prettig en krachtig. Ook is de inwijding best stil en rustig gebeurt...de energie kwam goed binnen. Er is veel in beweging gebracht door de inwijding en ik heb ontzettend veel energie, soms te veel.

Ursula Ruf, Shambala 1 t/m 4Wil jij in je eigen kracht komen, in een proces naar meesterschap over je eigen leven?

Dan zijn de inwijdingen in Shambala iets voor jou. En je bent welkom ze te ontvangen. Wil je samen met mij onderzoeken of de Shambala inwijdingen passend voor je zijn? Neem dan gerust contact met me op bel 06 – 28868647 (via de Signal app) of mail naar info@atma-reizen.nl.

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema