ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Over de spirituele levenswandel van Lydia

Als kind ben ik zeer gevoelig, telepathisch en energieën ziend geboren. Ik merkte om mij heen dat dit niet vanzelfsprekend was en snapte daar helemaal niets van. Vrij snel ben ik me gaan aanpassen en dit deel van mij raakte wat op de achtergrond. Niet helemaal... want in mijn werk als projectleider (ICT en bedrijfskundig) bij banken en verzekeringsmaatschappijen wist ik haarfijn waar in het project de energie stroomde, waar niet en hoe ermee om te gaan.

Vanaf mijn 30e begon ik weer ‘bewust’ in contact te komen met energie via de filosofie en het energiewerk van de Inca’s. Waarna ik cursussen en de healingopleiding bij het CICO (Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling) in Utrecht heb gevolgd. Dit gaf mij dat ik steviger in mezelf, in mijn gronding kwam.. en kwamen er situaties op mijn pad waarin ik mocht en kon helen.

LydiaIk ben ingewijd in Shambala Healing tot en met het 4e niveau (teacher). Na de healingopleiding bij het CICO mediteerde ik maandelijks met 2 vriendinnen en gaven we elkaar een healing. In 2006 ben ik ingewijd in Shambala Healing. Mijn vriendinnen ervoeren de healing van mij merkbaar een stuk krachtiger en de healing duurde de helft van de tijd korter als vóór de Shambala inwijdingen. Zo apart om te merken!

Belangrijker nog was dat de inwijdingen me in een transformatieproces brachten waarna ik veel makkelijker met de situaties in mijn leven om kon gaan. Shambala is in eerste instantie voor jezelf, gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven.

Ik ben een reislustig mens en reis naar landen waar de oude cultuur en energie nog goed voelbaar is. Landen waar in oude tijden de mensen in harmonie en hoger bewustzijn samenleefden. Ik dompel me onder in de oude mystiek en spiritualiteit van het land. Het Inca energiewerk in de ruïnes van Peru. Heb sterk de energie van Shambala ervaren in het gebied Spiti in India aan de Tibetaanse grens. En heb de krachtige kosmische energieën in Egypte door me heen voelen stromen. Allen ervaringen die ik nu in mij draag.

In de stroom van mijn reizen en leven heb ik mooie mensen ontmoet die mij technieken en oefeningen aanreikten waarmee ik eigen ervaringen in een structuur kon plaatsen. Vanuit mijn intuïtie en deze snelle, effectieve technieken, meditaties en oefeningen kan ik je coachen in het toelaten van meer stroming, gemak en plezier in je leven!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor Shambala inwijdingen, spirituele coaching of energetische healing?
Bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeldt daarbij je naam en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent dan e-mail of bel ik je terug.