ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Open jouw oneindige energiebron en
leef helemaal in contact en verbinding met jezelf!

Wil jij openen voor jouw oneindige energiebron? Zodat je de energie van de bron waar al het Leven uit voorkomt en naar terugkeert meer en meer toelaat. Shambala is een universele energie rechtstreeks uit de bron van Leven en de basis in deze workshop. De Shambala energie opent je energiekanalen zodat de energie uit de bron van Leven meer en meer door jou en je leven stroomt. Je energie verhoogt, je aanwezigheid en creativiteit in het hier en nu neemt toe.

Mediteer je regelmatig, heb je eerder een cursus intuïtieve ontwikkeling, energetische therapie of healing opleiding gedaan en wil jij je bewustzijn verder ontwikkelen? De stroming van je energie verhogen en je bewustzijn verruimen.
4 stappen om je energie
te verhogen
uit het energiewerk
van de Himalaya in India
Gratis inspiratie eBook

Vraag Gratis inspiratie eBook aan
het is GRATIS

Shambala betekent onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Vrijheid in verbondenheid, in verbondenheid vrij. Het goddelijk vrouwelijke en - mannelijke geïntegreerd. Shambala is een transformerende energie naar zijn wie je in wezen bent.

Voel je iets met heling te gaan doen, voor jezelf de ander en daarin voor het geheel? Misschien voel je al energie stromen in je handen. Het roept je. Shambala is een krachtig helende energie. In eerste instantie voor jezelf gericht op het in je eigen kracht komen. Loskomen van je oude patronen, verwerken en loslaten van je angst, ontdekken van je kracht. Na de workshop kun je jezelf en anderen een Shambala Healing geven.

Merk jij de steeds snellere bewegingen in jezelf, je omgeving en de wereld en zou je daar in meer gemak mee om willen gaan? Het lijkt wel alsof alles nu naar boven komt. De universele energie vanuit de kosmos en onze aarde wordt krachtiger.

En dat is merkbaar! We zijn duidelijk in een overgangstijd. De Shambala energie is een krachtig transformerende energie waardoor je makkelijker kunt omgaan met de situaties die in je leven verschijnen. En je leert meer in aandacht te zijn, je emoties en gedachten waar te nemen zonder je ermee te identificeren.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deelnemen aan de Workshop
'Open jouw oneindige energiebron' iets voor jou.Lydia Atema, reisbegeleidsterMijn naam is Lydia Atema en ik merkte direct de kracht van de Shambala energie in mijn leven en reizen naar Egypte en India. Vlak voordat ik in 2005 naar Egypte ging, ontving ik het eerste deel van de Shambala inwijdingen. De energie in Egypte, de tempels kwamen gevoeliger bij mij binnen. Mijn voelen is direct weten, visioenen en dromen zeer helder. Vlak voordat ik in 2006 voor 5 maanden naar India ging, ontving ik alle Shambala inwijdingen. Synchrone gebeurtenissen waren er aan de lopende band .. ik voelde me onthecht van de situaties die in mijn reis verschenen. Visioenen en dromen waren zeer helder waardoor blokkerende energie in mijn systeem razendsnel transformeerde.

Het stromen van de Shambala energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert is door mijn reizen Egypte en India alleen maar krachtiger geworden. Ook in de inwijdingen en activaties die door mij heen gaan naar de mensen.

Shambala healingen zijn merkbaar een stuk krachtiger en ze duren de helft van de tijd korter. Ik heb eerder een healing opleiding gevolgd. Na deze opleiding mediteerde ik maandelijks met 2 vriendinnen en gaven we elkaar een healing. Na mijn inwijdingen in Shambala Healing ervoeren mijn vriendinnen de healing merkbaar een stuk krachtiger en ze duurden de helft van de tijd korter als vóór de Shambala inwijdingen.

Tijdens mijn reizen in de Himalaya van India kwam ik in contact met de Shambala visie uit het boeddhisme. Shambala is een legende over mensen die in een hoger bewustzijn in vrede, liefde en voorspoed samenleefden. Ze leefden in een gebied in het Noorden van de Himalaya, in of nabij Tibet. De Shambala visie uit het boeddhisme is een praktisch aardse visie op de universele principes van het leven als mens. Een visie die zeer in mij resoneert en aanspreekt.

In 2008 werd ik geroepen om inwijdingen in Shambala te geven, de energie van de bron van Leven. Ik heb het zelf niet bedacht! Omdat een vriendin me zei ‘waarom ga je geen Shambala Healing geven’ had ik een pagina op het web gepubliceerd. En mensen vroegen mij toen niet om een Shambala Healing maar of ik ook inwijdingen in Shambala geef. Maar natuurlijk... Ik ervaar me gesteund door de Bron waaruit al het leven voortkomt en naar terugkeert. Als voorrecht en met veel plezier geef ik de Workshop ‘Open jouw oneindige energiebron’ en combineer: de praktisch aardse Shambala visie en meditatie oefeningen uit het boeddhisme met inwijdingen in Shambala. Leer ik je de stappen waarmee jij je kunt afstemmen op de universele principes van het leven. In een holistisch uitgangspunt van lichaam, geest en ziel in balans.


Hoe zou het voor jou zijn als:

Je energie is verhoogt, het stroomt krachtiger door je lichaam en handen.
Je kunt makkelijker met de ‘moeilijkere’ situaties in je leven omgaan. Je bent meer onthecht van de situaties die in je leven verschijnen.
Het contact en de verbinding met jezelf is hersteld of gegroeid en daarmee de relatie met je partner, familie, vrienden en de mensen in je omgeving.
De Shambala energie en praktische oefeningen je ondersteunen in deze tijden van versnelling.
Je leven verrijkt. Je voelt en ervaart meer geluk, gemak en overvloed. (hieraan kan een periode van zuivering vooraf gaan)
Je kunt jezelf en een ander een Shambala Healing geven.


Dat kan in de ZomerWorkshop ‘Open jouw oneindige energiebron’ op 2 zondagen:

2 en 9 augustus 2020 van 10 tot ca. 17:00 uur
op een locatie in Friesland, zeer goed bereikbaar met de trein en auto.
Bedankt Lydia voor je bijzondere inspiratie, wijsheid en mooie, krachtige energieën en het delen daarvan in de Shambhala workshops! Een blijvende en zeer bruikbare ervaring in mijn leven.

Elles, Workshop 'Open jouw oneindige energiebron'
Inhoud van de 2-daagse Workshop 'Open jouw oneindige energiebron':


Shambala is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van je oude patronen, verwerken en loslaten van je angst, ontdekken van je kracht. Herinneren wie je in wezen bent. Dat is ‘heelworden’ – healing naar zijn wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid.

De Shambala energie uit de Bron van Leven is de basis in de Workshop. Elke workshop is anders en afgestemd op de energie van de groep en dat wat er in het moment Is. Tijdens de workshop doen we Shambala meditaties en oefeningen waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt. Je krijgt inzicht in de universele principes van het leven. En welke stappen je kunt zetten om deze te ontdekken en in je leven op af te stemmen.


Als EXTRA ontvang je:

Informatie over het ontstaan van de helende energie en Universele levensprincipes vanuit Shambala

Zodat jij je voor de workshop kunt voorbereiden en je dit meer verdieping geeft tijdens de workshop zondagen. In de loop van de 2-zondaagse workshop worden meditaties toegevoegd waarmee jij je krachtcentrum kunt versterken, je hart kunt openen en open houden. Meditaties uit het Shambala energiewerk. Zo bouwt de energie zich in de periode van de 2-zondaagse workshop op in een wisselwerking met het tegelijkertijd versterken van je basis.

Wat gaan we doen in de workshop dagen:

- inwijdingen – activaties Shambala (1 t/m 4 *),
– oefenen in het geven van Shambala Healing,
– meditaties,
– versterken van je zonnekrachtcentrum,
– het openen van het hart,
– inzicht in de universele principes van het leven,
– verhogen en bewust worden van je energie,
– aandachtig gewaar zijn, innerlijk voelen en luisteren,
– onthechten t.o.v. gebeurtenissen die plaatsvinden.

Ook het gezamenlijk opbouwen in de energie, de uitwisseling en wisselwerking met de mensen in de groep, is van onschatbare waarde.

Bronvermelding: De inwijdingen, meditaties en oefeningen hebben hun basis in de combinatie van de Shamballa Multi Dimensional Healing zoals die via John Armitage naar het westen is gekomen en het Tibetaans Shambala.

*) Inwijdingen - activaties Shambala (1 t/m 4)

De 1ste activatie
Door handoplegging stroom je naar jezelf of een ander Shambala energie, je bent een kanaal voor het doorgeven van de energie en geeft daarmee een Shambala healing. De 1ste activatie is met name gericht op je fysieke (energie-)lichaam.

De 2e activatie
Met de tweede activatie in Shambala kun je op afstand healingenergie sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Inwijding in de 2e graad is met name gericht op je mentaal/emotionele energielichaam.

Flower of Life De 3e activatie
De 3e activatie gaat in eerste instantie over meesterschap over je eigen leven. De 3e activatie is met name gericht op je spirituele lichaam.

De 4e activatie
De 4e is de activatie in het totale potentieel van de bron van het Leven, het zijn in je eigen kracht. De 4e activatie is gericht op je universele lichaam.

Ik stem me af op jou en elke inwijding – activatie is anders. Bovengenoemde indeling is enkel om je een idee te geven. Zo kunnen de opeenvolgende inwijdingen - activaties opbouwend zijn in energiekracht. Of is direct een inwijding - activatie van hoge energie mogelijk en zijn de volgende activaties een integratie van de energieën. Dat is aan wat er in de afstemming op jou gebeurt en mogelijk is.

De inwijdingen vinden 1-op-1 plaats op de zondagen rondom de lunch of in de middag.De Shambala inwijdingen heb ik als zeer prettig ervaren. Hele sterke energie mogen ontvangen. Mooi om nu in mijn praktijk Shambala healingen te mogen geven aan anderen en zelf de kracht te ervaren van deze energie in mijn dagelijks leven.
Van alles wat ik tot nu toe heb geleerd op gebied van healing/energie geven is dit absoluut mijn favoriete manier.

Diny Kosten, Shambala 1 t/m 4
Voor de workshop is het volgende van belang...

je zit goed in je vel en in je leven, je hebt een goede gronding in en met onze Moeder Aarde
je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven en durft eerlijk naar jezelf te kijken
je mediteert regelmatig en bent bekend met de werking van energie in/van jezelf en de ander!

Deelname aan deze workshop is anders een teleurstelling en geldverspilling.
En dat zou jammer zijn!


Investering in jezelf:

€ 497,- inclusief BTW, thee, water en gezonde sappen.
Je neemt je eigen lunch mee.
De workshop heeft (vanwege de 1-op-1 inwijdingen) een maximum aan 4 mensen voor deelname. Dus meer individuele aandacht is mogelijk.

Ik ben niet aangesloten bij de school of Esoteric Sciences van John Armitage.


EXTRA's:

1. Je ontvangt een certificaat van de shambala inwijdingen - activaties
2. en een handleiding (op persoonlijke titel) met alle oefeningen, meditaties en uitleg diverse healingen die je na de workshop rustig kunt doorlezen en thuis mee verder kunt gaan.


Locatie:

De Workshop ‘Open jouw oneindige energiebron’ wordt gegeven op een locatie in Friesland. De locatie is zeer goed bereikbaar met de trein en auto.
Het adres ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de workshop.


Wil jij leven helemaal in contact
en verbinding met jezelf?

Neem dan deel aan de ZomerWorkshop ‘Open jouw oneindige energiebron’
op de zondagen 2 en 9 augustus 2020

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens. Als je een eigen praktijk hebt, kan de factuur op naam en adressering van je praktijk worden uitgeschreven.

Heb je meer informatie nodig om een beslissing te kunnen nemen over je deelname aan deze workshop? Bel me dan op +31 (0)6 – 28 86 86 47 mailen kun je naar info@atma-reizen.nl. Je bent welkom dat te doen!

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de workshop!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema