ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij jezelf volledig leven?

De trainingen, workshops en intuïtief energetische coaching zijn een intense ervaring en diepgaande verandering in je leven. Een training of coaching is een investering in jezelf. De trainingen en intuïtief energetische coaching kunnen op zichzelfstaand worden gevolgd.
De workshops zijn een laagdrempelige mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met mij als meditatie-, reisbegeleidster en manier van energetisch werken.

Heb je hulp nodig om te bepalen wat het beste bij je past? Vraag dan een GRATIS telefonische Inspiratiesessie van ongeveer 30 minuten met mij aan. We onderzoeken samen wat jouw verlangens en wensen zijn, wat jou tegenhoudt om dit te realiseren en wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Deze sessie is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me op 06 – 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!Online Programma ‘de Prachtige Hereniging’ met meditatie Lichtkracht cirkels


’Egyptische krachtvelden die activatie en heling geven in deze bijzondere tijden rondom Kerst’

Op 15, 21 en 24 december + 1, 3, 6 en 11 januari meestal van 19:30 - 20:30

Wil jij energie van oeroude Egyptische krachtvelden door je heen voelen stromen om meer van jouw licht de wereld in te brengen? We reizen energetisch in een innerlijk heilige reis langs de krachtplaatsen van Dendara naar Edfu in Egypte. Voor het heilige huwelijk van Hathor en Horus. En de mythologie in het één worden van Osiris door Isis. In een diepere laag; Het huwelijk tussen hemel en aarde. De band tussen ziel en lichaam volmaken. Vanuit je eigen sfeervolle thuisplek. Je hoeft er niet voor weg.
Klik hier om meer te lezen over het programma ‘de Prachtige Hereniging’Workshops


Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
in Zutphen

Workshop op zomer zondagmiddag 26 mei of 25 augustus 2024
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’Shambala inwijdingen – activaties
Wil jij het stromen en de kracht van je energie tegelijkertijd verdiepen en verhogen? En ben je eerder bijvoorbeeld ingewijd in Reiki of heb je een opleiding in healing, intuïtieve ontwikkeling of andere opleiding in energetisch werken gevolgd? Je komt in eigen kracht en zet een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling. Heb je een eigen praktijk dan verdiept en verhoogt Shambala de stroming en energiekracht waarmee je werkt.
Klik hier om meer te lezen over de Shambala inwijdingen