ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij jezelf volledig leven?

De cursussen en energetische coaching zijn qua intensiteit en duur zo vormgegeven dat er voor elk punt waarop jij in je ontwikkeling en leven staat een passend aanbod is. Een cursus of coaching is een investering in jezelf.

Heb je hulp nodig om te bepalen wat het beste bij je past? Vraag dan een GRATIS telefonische Inspiratiesessie van ongeveer 30 minuten met mij aan. We onderzoeken samen wat jouw verlangens en wensen zijn, wat jou tegenhoudt om dit te realiseren en wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Deze sessie is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me op 06 – 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 16 december 2018
Wil jij meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Hoe zij de boodschap van het oorspronkelijke Christendom met haar meenam?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’


Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 13 januari 2019
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’


Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 20 januari 2019
Wil jij weten hoe in de legende van Shambhala de mensen in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden? Hoe je meer aanwezigheid in je leven creëert naar innerlijk meesterschap?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’


Workshop ’Hoe de Inca’s in harmonie leefden’ in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 27 januari 2019
Wil jij weten hoe de Inca’s in harmonie met elkaar samen leefden? De enige samenleving in de afgelopen eeuwen die geen honger en armoede kende.. Wil jij praktische technieken uit het Inca energiewerk leren waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Hoe de Inca’s in harmonie leefden’


Shambala inwijdingen – activaties
Wil jij het stromen en de kracht van je energie tegelijkertijd verdiepen en verhogen? En ben je eerder bijvoorbeeld ingewijd in Reiki of heb je een opleiding in healing, intuïtieve ontwikkeling of andere opleiding in energetisch werken gevolgd? Je komt in eigen kracht en zet een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling. Heb je een eigen praktijk dan verdiept en verhoogt Shambala de stroming en energiekracht waarmee je werkt.
Klik hier om meer te lezen over de Shambala inwijdingen


Cursussen in 2019


Cursus 'Minder moeite, meer geluk in je leven' op 2, 9 en 16 februari 2019
Voel jij dat er van binnenuit in jezelf iets verandert, iets wat naar buiten wil worden gebracht? Zit jij in een periode in je leven waarin het allemaal even niet gemakkelijk loopt? Iets in jezelf houdt jou tegen. In de cursus leer je de emotionele energie die als weerstand in je lichaam ligt opgeslagen, op te laten lossen. Loslaten, loslaten en ... loslaten. Zodat flow en synchrone gebeurtenissen in moeiteloos gemak meer en meer in je leven verschijnen.
Klik hier om meer te lezen over
de Cursus 'Minder moeite, meer geluk in je leven'


Workshop 'Open jouw oneindige energiebron' op 3, 10 en 17 februari 2019
Wil jij je bewustzijn (verder) verruimen? In gemak zijn in alle situaties zoals die in je leven verschijnen. Zijn wie je in wezen bent.
Voel jij iets met heling te gaan doen voor jezelf, de ander en het geheel? Volledig in jezelf zijn en verbonden met de bron van Leven.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop 'Open jouw oneindige energiebron'