ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij jezelf volledig leven?

De trainingen, workshops en intuïtief energetische coaching zijn een intense ervaring en diepgaande verandering in je leven. Een training of coaching is een investering in jezelf. De trainingen en intuïtief energetische coaching kunnen op zichzelfstaand worden gevolgd.
De workshops zijn een laagdrempelige mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met mij als meditatie-, reisbegeleidster en manier van energetisch werken.

Heb je hulp nodig om te bepalen wat het beste bij je past? Vraag dan een GRATIS telefonische Inspiratiesessie van ongeveer 30 minuten met mij aan. We onderzoeken samen wat jouw verlangens en wensen zijn, wat jou tegenhoudt om dit te realiseren en wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Deze sessie is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me op 06 – 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!Workshops


Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
in Dieren

Workshop op zomer zondagmiddag 23 juli 2023
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’Shambala inwijdingen – activaties
Wil jij het stromen en de kracht van je energie tegelijkertijd verdiepen en verhogen? En ben je eerder bijvoorbeeld ingewijd in Reiki of heb je een opleiding in healing, intuïtieve ontwikkeling of andere opleiding in energetisch werken gevolgd? Je komt in eigen kracht en zet een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling. Heb je een eigen praktijk dan verdiept en verhoogt Shambala de stroming en energiekracht waarmee je werkt.
Klik hier om meer te lezen over de Shambala inwijdingenHelende Lichtkracht cirkels


’Egyptische krachtvelden die heling geven in deze bijzondere tijden rondom Kerst’

Om 10:00 op 21, 24 en 25 december + om 13:30 op 1 januari en 10:00 op 6 januari

Wil jij je energie een boost geven? Energie van Egyptische krachtvelden door je heen voelen stromen om meer van jouw potentieel tot leven te brengen? Met de Helende Lichtkracht cirkels rondom Kerst transformeer je en laat los voor 2022 om met nieuwe intentie en magie 2023 te beginnen. Zodat je meer vitaliteit en vertrouwen in jezelf en je leven voelt. In je eigen vertrouwde omgeving, je hoeft er de deur niet voor uit.
Klik hier om meer te lezen over de Helende Lichtkracht cirkels