ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Workshop: Ervaar hoe de Inca’s
in harmonie leefden! op 23 augustus


Heb je gelezen en gehoord over de Inca’s in Peru? En fascineert het jou hoe de Inca’s in harmonie met elkaar leefden? De Inca samenleving heeft meer dan 500 jaren bestaan. Op haar hoogtepunt met 16 miljoen inwoners en de enige samenleving in de afgelopen eeuwen die geen honger en armoede kende. In de workshop leer jij die Inca manier van samenleven kennen. Een wijsheid van de Andes die nog verder teruggaat dan de periode waarin de Inca’s leefden.

Wil jij praktische technieken uit het Inca energiewerk leren waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt? De Inca’s verbonden zich met elke situatie zoals die in hun leven verscheen. Alles is levende energie ook als de situatie zwaar voelt. Met een techniek uit het Inca energiewerk kun je met deze zwaarte in de situatie omgaan zodat jij je weer op je gemak voelt.

Misschien ben je er (nog) niet aan toe om naar Peru te gaan voor een innerlijke en spirituele rondreis maar wil je wel meer weten en ervaren over de tijd van de Inca’s en daarvoor? Samen met gelijkgestemde mensen in meditatie en oefeningen afstemmen op die krachtige energie nog te voelen en ervaren in de aarde en ruïnes in Peru. Samen mediteren werkt bekrachtigend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deelnemen aan deze workshop echt iets voor jou.Lydia Atema - reisbegeleiderMijn naam is Lydia Atema en ik leerde de Inca levensfilosofie en energiewerk kennen op het moment dat ik als projectmanager werkte voor de grootste en meest materialistische bank in Nederland. Het was een ware verademing omdat ik herkende wat ik zo miste in ons samenleven. Heb vele trainingen op het Inca pad gevolgd in Nederland en Peru onder andere van Juan Nuñez del Prado. Juan Nuñez is 25 jaar in de leer geweest bij Qero meesters, de directe afstammelingen van de Inca’s. De Inca levensfilosofie en energiewerk heeft mijn leven verrijkt! In de workshop vertel ik je over de Inca levensfilosofie, energiewerk en vanuit eigen innerlijk ervaren en weten. En vooral gaan we in meditatie en de oefeningen het Inca energiewerk voelen en ervaren.Inhoud van de workshop
Hoe de Inca’s in harmonie met elkaar leefden:


De Q’eros zijn de directe afstammelingen van de Inca’s. Een volk dat op 4.400 meter hoog in de bergen van de Andes woont. Zij zijn de hoeders van de levensfilosofie en het energiewerk van de Inca’s in de meest pure vorm. Die voor meer dan 500 jaar lang van generatie op generatie is overgedragen. Ze worden wel de ‘ultimo ayllu Inca’ genoemd of de laatste Inca samenleving.

Machu Picchu in PeruIn de overleveringen van de Q’eros noemen ze het de levensfilosofie van de Andes. De levensfilosofie en energiewerk gaan verder terug naar volkeren die voor de Inca’s hebben geleefd. Net zoals je aan de ruïnes in Peru kunt zien dat de reusachtige blokken steen van een eerdere tijd zijn dan de bouwwerken die de Inca’s er later bij hebben gebouwd. De rituelen, ook nu nog door de Q’eros, worden gedaan op de plekken van die reusachtige blokken steen. Op de plekken die pré Inca zijn.

De laatste 20 jaar is deze oude levenswijsheid en het energiewerk van de Inca’s ook beschikbaar voor het westen. Via Juan Nuñez del Prado, een Peruaanse antropoloog en aards - spiritueel mens, die met leraren als Don Benito Qoriwaman, Don Andres Espinoza en Don Melchor Deza mocht werken. Don Benito Qoriwaman was één van de krachtigste en meest gerespecteerde genezers in de Cuzco vallei.

Er zijn steeds minder leraren onder de Qero’s om de levensfilosofie en Inca energiewerk door te geven aan de volgende generatie. Het is mooi dat mensen als Juan Nuñez en andere leraren in deze pure vorm de filosofie en het energiewerk onder de mensen verspreiden. En zo levend houden. In de workshop gaan we een aantal praktische technieken uit het Inca energiewerk ervaren. Het geeft je een idee van Atma’s manier van spirituele reizen.


Programma:

    Delen van de Inca levensfilosofie in leven in harmonie
    Oefening het Qosqo (spirituele maag) en eten van ‘zware energie’
    Het opbouwen van een zuil van energie en richten op een positieve intentie
    Krachtoverdracht van energie (1-op-1)


Na de workshop....

    Kun jij je in elke situatie die in je leven verschijnt op je gemak voelen (je
      hebt de manier gevonden om dat te doen)
    Is je energie verhoogd en heb je een tipje ervaren van de Inca levensfilosofie
      en energiewerk.Data van de workshop
Hoe de Inca’s in harmonie leefden:


Zondag 23 augustus van 13:30 – ca. 17:00 in Friesland.
Investering in jezelf: € 65,- inclusief BTW.
Maximaal 6 deelnemers.

Na de workshop ontvang je een korte handout van de workshop en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Voor de workshop is het volgende van belang...

Tijdens de meditaties is fijn, hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen. Voor deze workshop mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan de workshop een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij weten en ervaren hoe de Inca’s
in harmonie leefden?
Schrijf je dan in voor deze workshop!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.
Heb je vragen of wil je meer weten over deze workshop, neem dan gerust contact met me op.
Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de workshop!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema