ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Ontspan en verzacht je basis
zodat je vrij in de wereld van je relaties
met anderen kunt zijn

Genietend verdiepen!

Heb je gelezen over de Egyptische mythologie en de veelheid aan aspecten in de vrouwelijke en mannelijke krachten? Hathor en Horus, Isis en Osiris. Aspecten en diepten van het vrouwelijke en mannelijke die uit en in één geheel zijn. Mythen met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris en Hathor zijn gebouwd op krachtig energetische en liefderijke aardeplekken. Deze verdiepende meditatie reis Egypte is zo opgebouwd dat je de diverse vrouwelijke en mannelijke natuurkracht energie in zachtheid in jezelf kunt ervaren.
7 oud Egyptische
wijsheden

die je leven verrijken
Gratis eBook voor inspiratie meditatiereis

Vraag Gratis eBook aan ter inspiratie meditatiereis Egypte
het is GRATIS

Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de meditatie reis.

Wil je even helemaal tot jezelf komen? Een vruchtbare reis maken waarin je je als herboren voelt. In de meditatie reis is de mythologie en tempels rondom vruchtbaarheid, geboorte en weder geboren worden. We ontmoeten in de reis onze angsten. De magie van de Nijl heeft daar haar heelrijke werking in. Verbinden met de natuurkracht Isis, de lady of Light waarin het mannelijke wordt geheeld. Geboorte van ons goddelijke kind in de tempel van Hathor en in spirit wedergeboren in de ancient pelgrimsplaats van Osiris in Abydos.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Het is fijn tijdens de meditatie reis Egypte met gelijkgestemden je te verbinden met jezelf en de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Samen mediteren, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen werkt nog meer verdiepend.


Voel jij je aangetrokken? Spreekt één of meer van bovengenoemde je aan? Dan is dit Egypte programma echt iets voor jou of jullie.
Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Een kracht in de tempels gebouwd op liefderijke aardeplekken die een hoge energie resoneren. In tijden waarin mensen nog in een hoger bewustzijn samenleefden. De reizen in Egypte hebben mij in mijn centrum gebracht en mijn leven verrijkt. En ik ben dankbaar dit ervaren te delen met de mensen die deelnemen aan dit Egypte programma!

Ik ben een zoeker naar waarheid en laat je kennismaken met de innerlijke betekenis van de mythologie. Vertel vanuit innerlijke beleving en de oude traditie van mondelinge overlevering over de ancient Khemitian kennis en wijsheid. Neem niets zomaar van mij aan en onderzoek het zelve. 😊 We werken met het ademen in het verlichten in het zenuwstelsel. Het combineren van innerlijke betekenis in mythologie, adem oefeningen en in tempels energetische krachtplekken ervaren, werkt innerlijk bekrachtigend.

Tijdens de meditatiereis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen dat wat in jou ligt zich kan ontvouwen. Zo kan dat wat nog in jou ligt met de energie in de groep en de tempels weer stromen en oplossen. Het is mogelijk met de groep in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.Ervaring Egyptereis: Aswan – Luxor

Spirituele rondreis Egypte startend met een zonsverduistering en eindigend met volle maan.

We voelden ons direct thuis in Egypte en waanden ons duizenden jaren terug in de tijd. De energieën in de tempels en de woestijn hebben me diep geraakt en opengesteld. Nog nooit kon ik zo dicht bij mijn innerlijke zelf komen. Het smaakt naar meer.

Lydia neemt je mee op een rustige, warme wijze naar bijzondere plaatsen. Laat je zelf ontdekken en voelen. Ze vult je aan en ondersteunt je waar nodig. Lydia geeft veel achtergrond informatie en legt veel uit.

Marijke en WilZou het niet bijzonder mooi zijn?
Als je in je Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een meditatiereis Egypte met ervaren in de belangrijke tempels. En samenvallen in de stilte van de magie van de Nijl.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een tegelijkertijd verzachten en bekrachtigen van jouw basis waarmee je het contact en de verbinding met jezelf herstelt.


En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de meditatie reis ligt met name op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels.


Dat kan!!
In het Programma met 11-daagse meditatie reis Egypte breng ik je in contact met energetisch helende kracht in de tempels.


Mediteren we zodat je zachter en krachtiger in je basis bent, in verbinding en contact met jezelf en in gemak in je relaties met anderen.


Je ontvangt extra’s die je nog meer verdieping geven en waarmee je nog meer uit deze investering in jezelf kunt halen.


De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 11-daagse meditatiereis Egypte een (groot) onderdeel is.

De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is. Je basiskracht versterkt!


1. Toegang tot besloten websitedeel met informatie:

o de werking van Flow in je leven, hoe het is dat we daaruit zijn geraakt en hoe je weer meer en meer Flow in je leven toe kunt laten
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o eigen kennis en mondelinge overlevering vanuit ancient Khemit
o geluid- en meditatie .mp3’s

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de Online Afstemmingsbijeenkomst die je toegang geeft tot informatie over de mythologie, flow, geluidsfragmenten en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu. Informatie en inzichten vooraf zodat je de meditatie reis in Egypte dieper in jezelf aan kunt gaan en deze reis zoveel mogelijk voor jou kan betekenen.


2. Online Afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de online afstemmingsbijeenkomst delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

We spreken een moment af voor een energetische krachtcirkel op afstand. Ik begeleid deze krachtcirkel energetisch vanuit Egypte. In de krachtcirkel stromen we de energie van krachtplekken in Egypte. We werken met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze afstemmingsbijeenkomst stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met meditatie reis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de online afstemmingsbijeenkomst: januari 2025.

3. 11-daagse Meditatiereis in Egypte

“Genietend verdiepen” van dinsdag 18 t/m vrijdag 28 februari 2025
De intensiteit van de reis en even uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.


Data van de meditatiereis Egypte:

dinsdag 18 t/m vrijdag 28 februari 2025
met VOORDEEL aanbieding tot 15 september!
Er zijn nog 2 kamers beschikbaar!


De route in 11 dagen langs de Nijl en tempels in Egypte

meditatie reis Egypte - afbeelding in Abydos tempel Deze reis in Egypte is een meditatief en diep energetische reis waarin je in contact komt met de helende kracht van water. Je Atma, geest van de wateren. Door het water ontmoet je het vuur zodat voelen puur voelen en weten wordt!

Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf en van daaruit in je wereld van relaties met anderen.


Dag 1 De meditatie reis begint

Op eigen gelegenheid of samen met de groep, vlieg je naar Aswan waar in het hotel een kamer voor je is gereserveerd. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we om helemaal in Egypte voor deze innerlijke reis aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Aswan – Tempel van Philae

Vandaag varen we naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris. In de tempel zullen we op verschillende plaatsen mediteren. We eindigen in ‘de kiosk’ met astronomische connectie. In ancient tijden de toegang tot het tempelcomplex.

meditatie reis Egypte - tempel van Osiris op Bigeh Ook varen we naar het minder bezochte Bigeh eiland waar de restanten van de Osiris tempel zijn. Je zult hier de oude mystiek tot in elke vezel van je lichaam voelen. Het is een prachtig natuurgroen eilandje waar we zullen mediteren om de energie in te ademen.


Dag 3 met de boot over de Nijl naar Elephantine Island

De natuur van de Nijl is rondom Aswan op haar mooist. Vandaag ga je daar volop van genieten! In de ochtend vertrekken we met de boot en varen heelrijk op de Nijl.

We bezoeken Elephantine Island met haar ruïnes. Het eiland is bewoond vanaf vroeg dynastieke periode en dat is te voelen in de aarde van het eiland. We bezoeken de overblijfselen van de tempel van Khnum .. maar het belangrijkste is je te verbinden met de energie die daar in de aarde is.


Dag 4 naar Kom Ombo en El Kab

Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte. De tempel is opgebouwd in 2 stromen. Gewijd aan Horus the Elder, gericht op het noorden; de wijsheid. En aan Sobek (de krokodillengod), gericht op het zuiden; de materie. Stromen die in jezelf in balans mogen komen en integreren.

meditatie reis Egypte - Kom Ombo tempel Het is mogelijk tijdens de meditatie reis met de groep bewust in het eenheidsveld te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor de geraaktheden in jezelf. Tijdens de meditatie reis ben je op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.


In de middag bezoeken we het gebied El Kab

De godin van dit gebied draagt de titel ‘lady of the Valley’. In het gebied zijn de oudste opgravingen in Egypte gevonden die dateren tot 7.000 voor Chr. Het is een fijn zacht en krachtig woestijngebied resonerend met de maanenergie. Wat eerder in de reis is aangeraakt, kan in de energie van dit zachte gebied stromen en oplossen.

We bezoeken het tempeltje waarlangs in festivaltijden de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’ ging vanuit de tempel in Dendara. In het tempeltje zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.


Dag 5 – 10 Luxor & omgeving – Karnak

meditatie reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in Luxor We komen rustig aan in de geheel andere energie van Luxor. Er is zo’n fijn rustige tuin bij het hotel waar we vanochtend beginnen met een meditatie.

In de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in het Middenrijk de hoofdstad van Egypte.

In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.... met de Felucca op de magie van de Nijl

Vandaag gaan we met zo’n authentiek Egyptische zeilboot, een Felucca, de Nijl op.
Het is heelrijk om de groen agrarische velden met op de achtergrond de woestijn en bergen aan je ogen voorbij te zien trekken. Je ziet het typisch Egyptische platteland leven, mannen zittend op karren voortgetrokken door een ezel, spelende kinderen en buffels die gebruik maken van het toilet in de natuur, net als in de film, maar dan echt.

meditatie reis Egypte - heerlijk op de magie van de Nijl Felucca We gaan ook aan land. Het land aan de Nijl is rijkelijk groen in velden en palmbomen. Heel rustig om doorheen te wandelen. In de dorpjes zitten vrouwen met hun kinderen in de deuropening. Ze roepen je een gastvrij ‘Ahlan wa Sahlan’, een warm welkom toe. Kinderen komen uit alle hoeken van de straat naar ons toe gerend 😊.


Healing van een Sheikh uit de Sufi traditie

Een deel van de moslims in Egypte komen uit de mystieke Sufi traditie. De oudste traditie in de Islam. We bezoeken Abd’allah, een sheikh uit een dorpje net voorbij Karnak. Hij is een healer en vertelt ons over de wijze waarop in zijn traditie wordt geheeld. Prachtig om een inkijkje te nemen in deze zo andere manier van helen die sjamanistische invloeden heeft. Het is mogelijk een healing van hem te ontvangen.

Abd’allah zal daar zijn waar hij het meest nodig is. Het kan dat dit de planning in het reisprogramma overruled. Insh’allah zullen we hem ontmoeten.... en anders vullen we deze dag op een andere manier in.


Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen. Of eigenlijk is ze geen godin maar een oerruimte. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was het centrum van de cultus van Hathor. Het belangrijkste tempelfeest was ‘de Prachtige Hereniging’. In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

meditatie reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempelDe Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Abydos

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. En, in mijn ervaring, één van de krachtige plekken op aarde. Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Dit gebeurt zowel op individueel niveau als in het geheel van de groep.

Volgens de Ancient Khemitian overlevering viel de eenheid van Osiris na de tijd van Verlichting uiteen in 42 stammen. Alle 42 stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris (eenheid) om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

meditatie reis Egypte - Osiris De tempel in Abydos heeft 7 kapellen.

De heilige kapellen aan de westzijde zijn gewijd aan de goden: Horus, Isis, Osiris, Amun-Ra, Re-Horakhty, Ptah en Seti I (van oorsprong de kapel van Thoth). De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met de 6 kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!


Luxor – Medinet Habu

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 11 Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze prachtig transformerende reis. In de ochtend vertrek je op eigen gelegenheid, samen met de groep naar Nederland / België.

Maar dit is nog niet alles. Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze meditatie reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de innerlijke reis in Egypte.

2E BONUS


Individuele energiesessie op afstand: Open je oneindige energiebron

Jouw reis begint op het moment dat je je van binnenuit aangetrokken voelt en "JA" zegt. Op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan, kunnen er minder stromende plekken in je energie worden aangeraakt. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Het zou jammer zijn als dit tijdens de reis in de weg zit om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de meditatie reis ontvang je activatie vanuit de Bron van Leven. Zodat de minder stromende energie in de oorsprong energie vanuit de Bron, weer stroomt en je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.


Boek dit programma met meditatiereis Egypte


In de wereld leven we op dit moment in een bijzondere tijd. Bijzonder ook om juist in deze tijden een spirituele reis te maken.

Boek je dit reisprogramma Egypte? Er zijn sinds maart 2022 geen Corona maatregelen. En het reisadvies voor de gehele reisroute is GEEL. Er is dus geen enkele belemmering meer voor je om dit programma “Genietend verdiepen” te boeken 😊.

Ik verblijf in Egypte vanaf oktober tot mei. Wil je toch met mij overleggen? Neem dan met een gerust hart contact met me op. Vanuit de eerste hand, kan ik je alles vertellen over de situatie ter plaatse.Dit Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je goed bekend zijn met het werken met energie.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt dit programma een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de meditatie reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is de meditatie reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit programma met meditatie reis Egypte uit te drukken die jouw leven verrijkt. Dit Egypte programma is een investering in jezelf.

Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de meditatie reis met en voor jou kan doen.Ervaring Egyptereis: Aswan – Luxor

De geweldige ervaring van Egypte en de mooie reis met Lydia heeft duidelijk iets in werking gezet. Onze behoeftes kunnen we beter benoemen en we hebben elkaar allebei op een andere manier gezien of ervaren in en na onze reis. Het is meer gaan stromen tussen ons beide.

Het heeft ons zeker verrijkt. En wat mij betreft heb ik voor mijn gevoel een paar schilletjes afgepeld en stappen gemaakt naar verdere ontplooiing.

Nogmaals bedankt voor de bijzondere en mooie reis, jouw invulling en zijn. We hebben dit als een waardevolle aanvulling in ons leven ervaren. En zullen dit altijd met ons meedragen.

Marijke en Wil
Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 11-daagse meditatiereis Egypte: Aswan, Luxor en Abydos (maximaal 7 deelnemers) € 3.797,-
• Meditaties in tempels tijdens de reis € 347,-
• Toegang tot informatie over de Universele levensprincipes € 97,-
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron € 197,-
• Individuele energiesessie op afstand: Stroom je hogere Zelf € 197,-
• Lijst met boekentips bonus

De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met meditatie reis naar Egypte van 18 t/m 28 februari inclusief Bonussen is rijk en overvloedig

en is niet jouw investering voor het programma.


Jouw investering in jezelf voor dit programma met 11-daagse meditatiereis in Egypte van 18 t/m 28 februari 2025 is € 3.097,-.

Je ontvangt een € 300,- VOORDEEL aanbieding op de investeringsprijs als je vóór 15 september dit spirituele reisprogramma boekt!
Jouw voordeelprijs is dan € 2.797,-
Na 15 september gaat de investeringsprijs omhoog!


Voel jij je aangetrokken tot dit programma met meditatie reis Egypte? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma Egypte die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via de Signal app). Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met meditatie reis Egypte passend voor je is.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming.

Aantal deelnemers

Dit programma met meditatie reis Egypte is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.

Er is de € 300,- VOORDEEL aanbieding op de investeringsprijs als je vóór 15 september boekt! De investeringsprijs voor jou is dan € 2.797,-

Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met meditatie reis Egypte in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 800,-.
• De rest van je investering € 1.997,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de meditatie reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.

Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 395,- bovenop het investeringsbedrag.

Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over flow, klank- en meditatie mp3’s
• Online afstemmingsbijeenkomst: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele energiesessie op afstand: Stroom je hogere Zelf (bonus)
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt
• Vervoer (boot, bus, fiets) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven

Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht naar Aswan en vanuit Luxor
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegtickets boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is de prijs van de vliegticket(s) rondom de € 800,- tot € 950,- .
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 25,- op vliegveld
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien en baksheesh om in rust te kunnen mediteren in tombes en tempels
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.


Heb je interesse in dit programma met meditatiereis Egypte?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische ontdekkingssessie. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Samen onderzoeken we of het programma met meditatie reis Egypte passend voor je is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Of kom ervaren en kennismaken in onze zomer middagworkshop Eenheid uit het oude Egypte. Je bent van harte welkom!Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via de Signal app) of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met meditatiereis Egypte


Leuk als je deelneemt en met ons op reis gaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema

Wil je dit meditatieprogramma Egypte delen? Vind ik fijn en wordt zeer gewaardeerd


P.S. Eigenlijk mag ik je wel voor iets waarschuwen. Mensen die eenmaal deze ontspannen heerlijkheid in Egypte hebben ervaren, komen in de jaren daarna telkens terug!