ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Reis naar het land van de Katharen
waar Maria Magdalena de boodschap
van liefde leefde

Ontdek het licht van waarheid in jezelf!


Wil jij de vrouwelijke oerenergie ervaren in het land waar Maria Magdalena heeft geleefd? Waar ze nog steeds voortleeft in de verhalen en harten van de mensen die er nu wonen. Heilig land waar de energie van oud Lemurische tijden nog vanuit de aarde te voelen en ervaren is. Een wonder waarin mensen, vooral gevoelige mensen, zich fijn voelen.

Ga je mee op spirituele reis naar het Zuiden van Frankrijk waar het oorspronkelijke Christendom is ontstaan? Waar Maria Magdalena na haar vlucht uit Palestina of Egypte terecht kwam. Samen met haar zuster Martha, Jozef van Arimathea en anderen. Waar later dit oorspronkelijke Christendom herleefde in de mensen die zich de Katharen noemden.

We bezoeken kerkjes waar Maria Magdalena wordt geëerd, grotten, waterbronnen waar zij is geweest en verbinden met en ervaren de energie op die plekken. En wisselen met elkaar uit over de boodschap van het licht van Christus uit dit oorspronkelijke Christendom (dat wat we nu weten).
Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde
met een oefening waarmee jij meer en meer jouw Pure Zijn in je leven kunt leven
Gratis eBook boodschap liefde Maria Magdalena

Vraag Gratis eBook aan orientatie op Zuid Frankrijk meditatiereis
het is GRATIS

Wil jij jezelf oerbronnen? In dit land waar onze voorouders vandaan komen. Waar in tijden van 18.000 jaren geleden een Magdalena cultuur was. Een vrouwelijke, matriarchische cultuur waar nu weinig meer over bekend is. Ook niet over een mogelijke relatie van deze cultuur met Maria Magdalena. Het lijkt er wel op dat Maria Magdalena niet voor niets in dit gebied terecht is gekomen.

Wil je graag op spirituele reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Mensen die de weg naar binnen gaan. Alles in zichzelf onvoorwaardelijk durven ontmoeten en aangaan. Zoals Maria Magdalena dit deed in "alles wat mij bindt, is gedood". Mensen die zichzelf kunnen dragen. Mensen die zich in hun leven en werk richten op duurzame ontwikkeling van zichzelf en mensen waarmee ze werken.

In het reisprogramma ontmoet je de natuurwetten die in het leven werkzaam zijn. Natuurwetten die je in je leven onderzoekt, toetst zodat je de schepping en God leert kennen. We mediteren samen, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen wat nog meer verdiepend werkt.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit programma met meditatie reis in het land waar Maria Magdalena heeft geleefd echt iets voor jou of jullie.Zou het niet mooi zijn? Als je in het reisprogramma Zuid Frankrijk de combinatie kunt maken van:

• Een reis naar binnen naar de boodschap van Licht. .. naar licht en waarheid in jezelf. In het programma met meditatie reis wordt zo gecreëerd dat je tot diepe ervaringen kunt komen. In de kennis over de natuurwetten die in het leven werkzaam zijn vooraf aan de 8-daagse meditatie reis. De ruimte en meditaties tijdens de reis en de cirkels waarin de kracht van het spreken vanuit diepere waarheid zit in het echt luisteren naar elkaar en jezelf van binnenuit.

• Een meditatieprogramma in die fijne energie die zonder meer om je heen te voelen is. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf.

• Reizen naar de heilige krachtplaatsen, kerken, grotten en waterbronnen in en nabij Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains. Met alle rust en ruimte om te mediteren, de energie te voelen en ervaren. Op deze heilige krachtplaatsen is meer licht in energie aanwezig zodat dit jou makkelijker kan bereiken.De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 8-daagse reis naar het land van de Katharen in Zuid Frankrijk een (groot) onderdeel is.


De onderdelen van het programma met meditatie reis in Zuid Frankrijk voor je op een rij:


1. Toegang tot besloten websitedeel met:

o Legenden uit Zuid Frankrijk die gaan over de graalboodschap. Legende is Latijn en betekent ‘wat gelezen moet worden’.
o Boodschap van licht en oefeningen die je vooraf aan de workshop en innerlijke reis kunt doen waarmee de reis je meer verdieping geeft.
o Klank- en meditatie mp’s

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot deze kennis en oefeningen. Zo kun jij je vooraf voorbereiden zodat je de reis in Zuid Frankrijk dieper in jezelf aan kunt gaan en deze reis zoveel mogelijk voor jou in je leven geeft.


2. Workshop: Open jouw oneindige energiebron

Tijdens de meditatie reis in Zuid Frankrijk kom je in contact met energieën uit oude tijden waarin meer licht en harmonie was. Zachte krachtige energie. Om af te stemmen, onmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek.

In de workshop delen we met elkaar ieders intentie voor het reisprogramma. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt.

We stromen de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Je opent voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

In deze workshop stemmen we bewust af op elkaar en de universele ruimte zodat zich kan ontvouwen wat het leven brengt. Dit werkt versterkend waardoor het programma met meditatie reis jou het meest geeft en verrijkt in je leven.

Datum van de workshop: in juni van 13:00 tot 17:00 locatie nader bekend te maken.

3. 8-daagse meditatie reis naar het land van de Katharen in Zuid Frankrijk

“Ontdek het licht van waarheid in jezelf”
van 28 juni t/m 5 juli 2024

De intensiteit van de reis en even uit je conditioneringen zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.Bekijk de sfeerimpressie van de meditatie reis in Zuid Frankrijk.
Data van de meditatie reis Zuid Frankrijk:

van vrijdag 28 juni t/m 5 juli 2024


Belevenissen in de 8 dagen in Zuid Frankrijk.

Het land van de Katharen waar Maria Magdalena heeft geleefd.
Magdalena toren in Rennes - spirituele reis Zuid Frankrijk Deze meditatie reis in Zuid Frankrijk is een verdiepende innerlijke reis waarin je het licht van waarheid in jezelf meer en meer ont-dekt. Meer en meer laagjes afpelt. Tot je Atma, je geest. Tijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in je Zelf.

De kern van de meditatie reis is ZUIVERING en het herstel van VERBINDINGEN, in je Zelf, in je geest, in relatie met de bron van het leven waarin jij bent. De reis transformeert en verrijkt je leven!


Het gebied en de aarde waarop we in deze reis verblijven, was voor de oud Keltische bewoners een heilig land (meer dan 3000 jaren geleden). De naam van het gebied is Occitanië en heeft een zeer bijzondere geschiedenis. In 18.000 jaren geleden was hier de matriarchische Magdalenian cultuur. Toen ik de verspreiding van deze Magdalenian cultuur op de wereldkaart bekeek, viel mij een opvallend overlappende gelijkenis op met de verspreiding van de latere Zwarte Madonna’s in kerken.

Invloeden vanuit Egyptische cultuur zijn er te vinden vanuit de zonnecultus en Isis moedergodin verering.


Rennes le Château

Maria Magdalena in kerk Rennes le Chatteau - meditatie reis Zuid Frankrijk Rennes le Château is al heel lang een heilige plaats. Verhalen gaan dat hier een tempel van Lemurië was. Het gebied voelt magisch. En waarschijnlijk dat Maria Magdalena daarom specifiek in dit gebied heeft geleefd.
In het gebied zijn er de grot van Maria Magdalena en de geboortegrot. Een wandeling naar deze grotten is alleen al natuurprachtig. Met de rode aarde gekleurde heuvels.. wandelen door velden en uiteindelijk klauterend de heuvels op om deze grotten te bereiken. Een fijne stilte en energie is te ervaren. Een mooie plek om samen een tijdje te zijn.

Er zijn vele verhalen en mysteriën rondom de priester Saunière van het dorp Rennes le Château. Priester Saunière heeft veel gegraven en onderzocht in het gebied. Feit is dat deze priester in ene over enorme sommen geld beschikte. Een groot deel van het geld heeft hij besteed aan de restauratie van het kerkje gewijd aan Maria Magdalena.

We bezoeken dit kerkje en doen daar onze meditatie. Het is een prachtige kerk met vele afwijkende beelden, symbolen en bijzondere teksten van Saunière om zelf te onderzoeken.

In het Château van Rennes gaan we luisteren naar de ontroerende piano klanken van de muziek van David Bailey.


Rennes les Bains

Het gebied in Zuid Frankrijk is vol met Keltische invloeden. Natuurtekens, -wezens en stenen cirkels. In Rennes les Bains zijn diverse krachtplaatsen met natuurlijke waterbronnen. De Kelten vereerden de ‘vrouwen van de waterbronnen’ voor vruchtbaarheid en voorspoed in het land.

In Rennes les Bains wandelen we naar de plek met ‘de zetel van Isis’. Een bron met waterkanalen. Het is een bijzondere plek ...

waterbronnen in het dal van de Bugarach - spirituele reis Zuid Frankrijk We wandelen naar diverse waterplaatsen om ons te zuiveren. Naar la Fontaine ‘d Amour, de fontein van de geliefden. De rivier de Sals heeft hier op een natuurlijke wijze hartvormige waterbekken gevormd. Hier en op meerdere plekken in het gebied is het feeënrijke land voelbaar en zichtbaar voor wie kan zien.

Ook is het zichtbaar in de mensen zelf die daar wonen. Lopende in Couiza zie je kabouters in de gezichten van de mannen met hun kabouterbaarden. Feeën in de vrouwen die met hun lange gewaden en haren voorbij zwieren.


Alet les Bains

Het hele gebied Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains ademt een bijzondere energie. Couiza ligt daar middenin waar wordt gezegd dat daar een Esseense gemeenschap was.

kerkje in Alet - meditatiereis Zuid Frankrijk De oude kern van Alet les Bains is een monument op zich met alle oude huizen. We maken daar een rustige wandeling en bezoeken daarna een fijn energetisch kerkje even buiten Alet. In deze kerk mediteren we en ervaren de energie op de verschillende krachtplekken die de kerk rijk is. Diverse symbolen zijn in deze kerk te ontdekken.
De heilige bergen Bugarach en Cardou

In de prachtige natuur zijn vele mooie wandelingen te maken. Cardou en Bugarach beiden heilige bergen waarbij je zou kunnen zeggen dat Cardou het vrouwelijke en Bugarach het vrouwelijk / mannelijk vertegenwoordigd.

wandelen in het dal van de Bugarch - meditatie reis Zuid Frankrijk In het dal langs de Bugarach maken we een mooi magische wandeling naar de bron. Langs de rivier, krachtplekken en een overvloed aan vlinders naar de waterbron aan de voet van de Bugarach. Dit is een eenvoudige wandeling.

Het beklimmen van de Bugarach zelf (facultatief) is wel een ander verhaal. Hiervoor zijn een goede fysieke conditie en stevige wandelschoenen nodig. Maar je kunt zover gaan als je aankunt en onderweg genieten van alle prachtigs.

Maar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende extra’s:


1E Extra

Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze meditatie reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de meditatie reis in Zuid Frankrijk.


2E Extra

Individuele sessie: Open jouw oneindige energiebron

Jouw reis begint op het moment dat je je van binnenuit aangetrokken voelt en "JA" zegt. Op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan, kunnen er minder stromende plekken in je energie worden aangeraakt. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen.
Het zou jammer zijn als dit tijdens de reis in de weg zit om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren.

In een individuele energiesessie met mij op afstand vooraf aan de spirituele reis ontvang je activatie vanuit de Bron van Leven. Zodat de minder stromende energie in de oorsprong energie vanuit de Bron, weer stroomt en je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.


Boek dit programma met meditatie reis Zuid FrankrijkDit programma met meditatie reis is niet voor iedereen geschikt...

o Door de energieën uit de aarde en op krachtplaatsen in dit gebied in Zuid Frankrijk mag je bekend zijn met het voelen en ervaren van energie. Van jezelf en uit je omgeving.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je durft de weg naar binnen te gaan en jezelf daar volledig te voelen en ervaren. Je gerichtheid naar buiten, naar binnen te keren.
o Je mediteert regelmatig of meditatie is in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt deze meditatie reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze meditatie reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van deze meditatie reis naar Zuid Frankrijk?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van een meditatie reis uit te drukken die jouw leven verrijkt? Die inzicht en meer bewustzijn en plezier in je leven geeft.


Wat kan meedoen aan het Programma met meditatie reis in Zuid Frankrijk voor jou betekenen?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter.

Na het programma en de reis ben je meer jezelf die je altijd al was en is tegelijkertijd je leven anders en verrijkt.


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 8-daagse meditatie reis Zuid Frankrijk:
het land waar Maria Magdalena heeft geleefd
Met verblijf en ontbijt, eventueel vervoer (beperkt aantal plaatsen voor 7 deelnemers)
€ 3.497,-
• Meditaties op krachtplaatsen + in de ochtend en/of avond tijdens de reis € 297,-
• Toegang tot besloten websitedeel met legenden, kennis over natuurwetten, klank- en meditatie mp3’s € 97,-
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron € 297,-
• Individuele sessie: Stroom je hogere Zelf € 297,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met meditatie reis van 28 juni t/m 5 juli naar Zuid Frankrijk inclusief Extra’s is rijk en overvloedig.

En is niet jouw investering voor het programma.

Jouw investering in jezelf voor dit programma met 8-daagse meditatie reis Zuid Frankrijk is € 2.897,-.

Met mijn waardering in € 400,- VROEG BOEK voordeel op deze investeringsprijs als je vóór 1 februari dit reisprogramma boekt!
Jouw VROEG BOEK investeringsprijs is dan € 2.497,- (incl. niet aftrekbare btw)
Na 1 februari gaat de prijs omhoog!
Kom je met eigen auto of huur je zelf een auto vanaf luchthaven Toulouse?
Dan is jouw investering € 2.197,-.


Voel jij je van binnenuit geroepen tot dit programma met meditatie reis Zuid Frankrijk? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma met meditatie reis die jouw leven verrijkt?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonische Kennismakingssessie van ongeveer 30 minuten. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. In de telefonische Kennismakingssessie bespreken we jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met meditatie reis Zuid Frankrijk passend voor je is.
Stuur een e-mail naar info@atma-reizen.nl of bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Zuid Frankrijk programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming. Ook kan het mogelijk zijn de investering voor het programma als beroepskosten op te voeren.


Aantal deelnemers

Dit programma met meditatie reis in Zuid Frankrijk is een intense ervaring. Om de aandacht, uitwisseling en werking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.
De investering in jezelf is € 2.897,-.

Dit is met mijn waardering in € 400,- VROEG BOEK voordeel als je vóór 1 februari dit reisprogramma boekt!

Jouw VROEG BOEK investeringsprijs is dan € 2.497,-


De meditatie reis start op vrijdag 28 juni in de ochtend. Kom je met de auto of met het vliegtuig dan is het handig in ieder geval op donderdag 29 juni al bij de accommodatie of in de buurt te zijn.


Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met meditatie reis in Zuid Frankrijk in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 800,-.
• De rest van je investering € 1.697,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de meditatie reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.


Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen dan deel je een kamer met meditatie reisgenoten van hetzelfde geslacht. Je wordt dan ingedeeld op een 2-persoonskamer.

Een éénpersoonskamer is zeer beperkt mogelijk. Heb je persoonlijke overwegingen waarom je een éénpersoonskamer wilt? Neem dan contact met me op, dan kijken we op dat moment of er een mogelijkheid is. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 275,- bovenop het investeringsbedrag.


Waar verblijven we....

Bugarach We verblijven in een prachtig sfeervolle accommodatie op kamers met douche en toilet. Alle kamers zijn ruime 2-persoonskamers. Er is een heerlijke tuin om te relaxen met het meest prachtige uitzicht op de bergen om je heen.

Afhankelijk van je moment van boeken en het definitief doorgaan van het reisprogramma (dus wees er snel bij als je interesse hebt) verblijven we in de prachtige accommodatie.
In de nacht is de immense sterrenhemel te bewonderen. Het eten is voortreffelijk met biologische producten uit de streek.


Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met legenden, klank- en meditatie mp3’s
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele sessie: Stroom je hogere Zelf
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt
• Vervoer zoals genoemd in programma
Kom je met eigen auto of huur je zelf een auto vanaf luchthaven Toulouse?
Dan is jouw voordeel € 300,-.

• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven


Wat is exclusief

• Vlucht Amsterdam - Toulouse
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegticket boeken. Wij geven dan een advies voor te boeken vliegticket, o.b.v. dit advies word je opgehaald van Toulouse airport.
Ter indicatie is een gunstige prijs van het vliegticket rondom de € 250,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van het vliegticket.
Let op! luchtvaartmaatschappijen verhogen hun tarieven vanaf 8 weken voor vertrek. Je kunt er ook voor kiezen met de trein naar Toulouse te gaan. Let dan op! Daarbij ook de transfer naar de accommodatie te regelen. Ook is het mogelijk zelf met eigen auto te gaan (reken op 2 dagen doorrijden naar het Zuiden).

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Lunches, diners en persoonlijke uitgaven
• Fooien voor gidsen e.d.
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.

Heb je interesse in dit Programma met meditatie reis Zuid Frankrijk?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Een goede eerste stap om te onderzoeken of het programma met meditatie reis in Zuid Frankrijk passend voor je is. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met meditatie reis Zuid Frankrijk


Leuk als je met ons deelneemt en we samen naar Zuid Frankrijk gaan!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema