ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Versterk en bekrachtig je basis
zodat je helemaal vrij in de wereld van je relaties met anderen kunt zijn.

Versterk je basiskracht en geniet!

Heb je gelezen over de mythologie van Osiris en Isis, over Horus en Hathor? Het heilige huwelijk van Hathor met Horus. Die gaat over de goede verbinding in manlijk en vrouwelijk, in eerste instantie in jezelf. En het één worden/zijn van Osiris door Isis. Mythen met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. En misschien heb je ook gelezen over de verbinding met het oude Lemurië. Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris en Hathor zijn gebouwd op krachtig energetische en liefderijke aardeplekken. Je hebt daar de tijd om de verschillende kapellen en energie in de tempels te ervaren.
7 oud Egyptische
wijsheden
die je leven verrijken

het is GRATIS

Je komt tot diepe ervaringen en tot inzichten die doorwerken in je leven na de spirituele reis.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Het is fijn tijdens de spirituele reis met gelijkgestemden je te verbinden met jezelf en de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Samen mediteren, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen werkt nog meer verdiepend.

Ga jij mee naar één van de mooiste oases in Egypte? Het is heerlijk met je blote voeten in het woestijnzand te lopen. Het zand heeft energetisch helende kracht. In de oase van Dakhla heb je het gevoel dichter bij de Schepper, de Ene te zijn. In Dakhla kun je heerlijk relaxen en zuiveren in de warmwaterbronnen. In verbinding met het element water de energie en ervaringen van de spirituele reis in jezelf integreren.

Wil jij in je leven meer flow en geluk ervaren? Flow en eenheid is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten. En in het toelaten kan in jezelf en lichaam weerstand zijn. In het programma met spirituele reis in Egypte doen we meditaties en oefeningen om vastzittende energie in je lichaam en energiesysteem te ontspannen, los te laten om meer flow en geluk in jezelf en leven toe te laten.

Het verbinden met- en stromen van de hogere energieën vanuit de aarde en tempels in Egypte geeft een snelle en krachtige transformatie. Zo versterk je de goede verbinding in jezelf, bekrachtigt je basis en bent meer en meer in flow en eenheid in de relaties met anderen.


Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit Egypte programma echt iets voor jou of jullie.Aanmelden voor dit programma met 17-daagse reis Egypte is momenteel gesloten.

Maar wil jij als EERSTE op de hoogte zijn van de nieuwe data en de periode aanbiedingsprijs voor ’Snelle Beslissers’? Meld je dan aan voor de Early Bird lijst... of we kunnen ook toepasselijk zeggen de Early Ibis lijst


lydia atemaGraag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Egypte programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en ik heb mijn reizen naar Egypte als zeer krachtig ervaren. Een krachtig ervaren wat niet in woorden is uit te drukken. Een kracht in de tempels gebouwd op liefderijke aardeplekken die een hoge energie resoneren. In tijden waarin mensen nog in een hoger bewustzijn samenleefden. De reizen in Egypte hebben mij in mijn centrum gebracht en mijn leven verrijkt. En ik ben dankbaar dit ervaren te delen met de mensen die meedoen met dit Egypte programma!

Ik ben een zoeker naar waarheid en laat je kennismaken met de innerlijke betekenis van de mythologie. Vertel vanuit de oude traditie van mondelinge overlevering over de ancient Khemitian kennis en wijsheid gecombineerd met eigen ervaringswijsheid. Neem niets zomaar van mij aan en onderzoek het zelve. Tijdens de spirituele reis op plekken in tempels ervaren, werkt innerlijk bekrachtigend. Processen in je leven gaan hun weg in uitlijning met het universum!

Tijdens de spirituele reis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen jouw processen zich kunnen ontvouwen. Zo kan dat wat nog in jou ligt met de energie in de groep en de tempels worden verwerkt en getransformeerd. Het is mogelijk met de groep in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.Ervaring Egyptereis: Aswan - Luxor - Dakhla

Spirituele rondreis Egypte van 20 maart tot en met 4 april 2015. Startend met een zonsverduistering en eindigend met volle maan.

We voelden ons direct thuis in Egypte en waanden ons duizenden jaren terug in de tijd. De energieën in de tempels en de woestijn hebben me diep geraakt en opengesteld. Nog nooit kon ik zo dicht bij mijn innerlijke zelf komen. Het smaakt naar meer.

Lydia neemt je mee op een rustige, warme wijze naar bijzondere plaatsen. Laat je zelf ontdekken en voelen. Ze vult je aan en ondersteunt je waar nodig. Lydia geeft veel achtergrond informatie en legt veel uit.

Marijke en Wil


Zou het niet bijzonder mooi zijn?
Als je in je Egypte programma de combinatie kunt maken van:

• Bevrijden van je belemmeringen, opruimen van oude ballast die direct een ommekeer brengt in je denken, voelen en doen.

• Openen voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer voor jou doet in je leven.

• Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

• 3 dagen en nachten verblijf op een houten zeilboot (een Dahabiya of Sandal). Zodat jij je kunt verbinden met de magie van het water van de Nijl.

• Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

• Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels, op de Nijl en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een versterken van jouw basiskracht waarmee je het contact en de verbinding met jezelf herstelt.


En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van je lunch op een terrasje aan de Nijl. Te slenteren over de Souq in de vele bazaarstraatjes waar je alleen maar kunt verdwalen. De geurige oliën en kruiden op te snuiven. Maar... ik moet er wel bijzeggen: de nadruk in de spirituele reis ligt met name op het ervaren van krachtplaatsen in de tempels.


Dat kan!!
In het Programma met 17-daagse spirituele reis Egypte breng ik je in contact met energetisch helende kracht in de tempels.


Mediteren we zodat je krachtiger in je basis bent, in verbinding en contact met jezelf en in gemak in je relaties met anderen.


Je ontvangt extra’s die je nog meer verdieping geven en waarmee je nog meer uit deze investering in jezelf kunt halen.


De onderdelen van het Egypte programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is. Je basiskracht versterkt!


1. Toegang tot besloten websitedeel met informatie:

o de werking van Flow in je leven, hoe het is dat we daaruit zijn geraakt en hoe je weer meer en meer Flow in je leven toe kunt laten
o de innerlijke betekenis van mythologie en symboliek (die door jou persoonlijk innerlijk mag worden verstaan 😊)
o eigen kennis en mondelinge overlevering vanuit ancient Khemit
o geluid- en meditatie .mp3’s

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot informatie over de mythologie, flow, geluidsfragmenten en universele levensprincipes. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. En het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu. Informatie en inzichten vooraf zodat je de Spirituele reis in Egypte dieper in jezelf aan kunt gaan en deze reis zoveel mogelijk voor jou kan betekenen.


2. Workshopdag: Open jouw oneindige energiebron (voor de magie die het leven is)

In de workshop delen we met elkaar ieders intentie voor het programma en de reis. We doen meditatie en oefening waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness).

De 2e workshop dag werken we met de universele energie uit de bron waar al het Leven uit voortkomt en naar terugkeert. Je opent voor jouw oneindige energiebron zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan.

Data van de workshopdag: .... van 10:00 tot 17:00 op locatie in Hilversum.

3. Individuele sessie: Bevrijd je belemmeringen en ga vrij de reis in jezelf aan

Het reisprogramma begint voor jou te werken op het moment dat je de boeking hebt gedaan (of zelfs daarvoor). Ervaring van mensen die eerder deelnamen leert dat belemmering(en) die je nog in je draagt, op beginnen te spelen.. of rond beginnen te zingen. Belemmering(en) die in de weg kunnen zitten om het verschijnen van de intentie van je reis in je leven toe te laten. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele sessie met mij gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat er weer ruimte in jou is om dat wat de reis jou wil brengen, toe te laten.


4. 17-daagse Spirituele reis in Egypte

“Versterk je basiskracht” aanmelden op dit moment geslotenBekijk de sfeerimpressie van de Spirituele reis in Egypte.
Data van de spirituele reizen Egypte:

Aanmelden voor dit reisprogramma is gesloten


De route in 17 dagen langs de Nijl en tempels in Egypte

Deze reis in Egypte is een meditatief en diep energetische reis waarin je in contact komt met de helende kracht van water. Je Atma, geest van de wateren. Door het water ontmoet je het vuur zodat voelen puur voelen en weten wordt!

spirituele reis Egypte - afbeelding in Abydos tempelTijdens en na de reis voel en ervaar je, een dieper contact met en in jezelf en van daaruit in je wereld van relaties met anderen.


Dag 1 De spirituele reis begint

Op eigen gelegenheid of via Atma Reizen geregeld, vlieg je naar Aswan waar in het hotel een kamer voor je is gereserveerd. De volgende ochtend ontbijten we rustig samen. En mediteren we aan het water van de Nijl om helemaal in Egypte voor deze spirituele reis aan te komen en aanwezig te zijn.


Dag 2 Aswan – Tempel van Philae

In de middag gaan we naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris.

In de tempel zullen we op verschillende plaatsen mediteren. We eindigen in ‘de kiosk’ met astronomische connectie. In ancient tijden de toegang tot het tempelcomplex.


Dag 3 met de boot over de Nijl naar Monastery St. Simeon en Elephantine Island

De natuur van de Nijl is rondom Aswan op haar mooist. Vandaag ga je daar volop van genieten! Vroeg in de ochtend vertrekken we met de boot naar de plaats waar je per kameel verder gaat naar de Monastery van St. Simeon.

Het is één van de grootste en meest fijne koptisch klooster ter wereld, met de oorspronkelijke naam Anba Hatre. Een kerk en mooi beschilderde koepels zijn te bekijken. De plaats is lange tijd bezocht door pelgrims en ademt een spirituele sfeer.

In de middag bezoeken we Elephantine Island met haar ruïnes. Het eiland is bewoond vanaf vroeg dynastieke periode en dat is te voelen in de aarde van het eiland. We bezoeken de overblijfselen van de tempel van Khnum .. maar het belangrijkste is je te verbinden met de energie die daar in de aarde is.


Dag 4 naar Kom Ombo op ‘ons’ houten zeilschip

spirituele reis Egypte - op een DahabiyaIn de ochtend schepen we in op ons houten zeilschip (een Dahabiya of Sandal) voor onze 3-daagse tocht in verbinding met de magie van het water van de Nijl.

Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte. De tempel is opgebouwd in 2 stromen. De rechterhelft gewijd aan Horus the Elder, gericht op het noorden; de wijsheid. De linkerkant aan Sobek (de krokodillengod), gericht op het zuiden; de materie. Stromen die in jezelf in balans mogen komen en integreren.

We varen door de wateren van de Nijl, langs eilanden en agrarische velden naar een rustige plek waar we op de boot heerlijk overnachten. De magie van het water heeft een zeer ontspannende werking. Tijdens de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, in wat je ziet, ervaart en bijvoorbeeld in heldere dromen, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.


Dag 5 Edfu – tempel van Horus

We varen verder over de Nijl en bezoeken in de middag de tempel van Horus.

In de mythe wordt Osiris door zijn jaloerse broer Set in stukken gescheurd. In verschillende betekenissen geeft de mythologie een verscheuren weer in 14 stukken (het vrouwelijke en mannelijke pad) of het verscheuren van de mensheid uit eenheid in 42 stammen.

spirituele reis Egypte - Horus in de tempel van EdfuDe ancient Khemitians zagen Set niet als het ‘kwaad’ maar als het noodzakelijke principe van dualiteit dat van vitaal belang werd na de val uit eenheid en geboorte van bewustzijn. Set staat symbool voor het ‘gefragmenteerde denken’. Toen Horus volwassen was, daagde hij Set uit voor de troon en versloeg Set. In symbolische betekenis versloeg Horus, het gefragmenteerde denken en besteeg de troon van zijn denken.

In deze tempel van Horus in Edfu is de strijd tussen de goden of natuurkrachten Horus en Set uitgebeeld. De tempel is gericht op het zuiden. De richting van materie, werk en onze relatie(s) met elkaar.
Het wordt tijd voor een nieuw zicht op dualiteit.

Het is mogelijk tijdens de spirituele reis met de groep bewust in het eenheidsveld te zijn. Het eenheidsbewustzijn vraagt totale verantwoordelijkheid te nemen voor alle geraaktheden en pijnstukken in jezelf. En dualiteit is de natuurlijke kracht die onopgeloste pijnstukken naar de oppervlakte brengt. Tijdens de spirituele reis ervaart iedereen zijn of haar eigen proces en is op het juiste moment op de juiste plaats om iets te ervaren of de ander iets aan te dragen. In gemak, in ruimte, in liefde, in eenheid.


Dag 6 Op de Dahabiya / Sandal

spirituele reis Egypte - relaxen op de DahabiyaHet is heerlijk helend deze 3 dagen met de Dahabiya / Sandal op de Nijl te zijn. De Nijl is magisch en je verbindt je met die magie. We doen meditaties in de ochtend om vastzittende emotionele energie in je lichaam en energiesysteem los te laten. En in de stilte van jou aanwezigheid te zijn van wie je wezenlijk en vreugdevol bent. Ontspannen.


Dag 7 El Kab

Na het ontbijt verlaten we ons houten zeilschip en vervolgen onze reis verder met een privé minibus naar El Kab.

De godin van dit gebied draagt de titel ‘lady of the Valley’. In het gebied zijn de oudste opgravingen in Egypte gevonden die dateren tot 7.000 voor Chr. Het is een fijn zacht en krachtig woestijngebied resonerend met de maanenergie.

We bezoeken het tempeltje waarlangs in festivaltijden de boot van de godin met ‘de Gouden Ene’ ging vanuit de tempel in Dendara. In het tempeltje zijn afbeeldingen van deze processietocht en van Hathor te zien.


Dag 8 Luxor – Karnak

In de ochtend bezoeken we de Stichting Die kleine Pyramide in Luxor om daar onze meegebrachte 2e hands kinderkleding naartoe te brengen. De mensen van de Stichting vertellen ons wat ze doen en laten ons hun projecten en producten zien. Erg dankbaar en mooi om een stukje Luxor van binnenuit te zien en ervaren.

spirituele reis Egypte - beeld van Sekhmet in Karnak tempel in LuxorIn de middag varen we met de boot over de Nijl naar de tempel van Karnak.

De tempel heeft een oriëntatie op het oosten. De Tempel van Amon was de belangrijkste tempel van Thebe, in de periode ca. 2000 – 1000 v. Chr. de hoofdstad van Egypte.

In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld. En de tempel van Osiris met de 7 dimensiepoorten en de levensboom.

In het noorden van de Tempel van Amon ligt het heilige meer. Dit meer symboliseerde het oerwater waaruit volgens de mythen de wereld werd geschapen. Het water is afkomstig uit de Nijl en speelde een rol in de rituelen die de priesters uitvoerden.


Dag 9 Dendara – tempel van Hathor

Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij is de representatie van onze melkweg, The Lady of Stars.

Dendara was het centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit met haar driehoekige gezicht en koeienoren.
In Dendara aanbad men de triade Hathor, Horus en hun zoon Ihi. Het belangrijkste tempelfeest was ‘de Prachtige Hereniging’. In het ‘geboortehuis’ (Mammisi) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

spirituele reis Egypte - Hathor beeld in Dendara tempelDe Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte. Op het plafond met astronomische afbeeldingen, Nut, de hemelgodin. Met haar in- en uitademen van de zon bij zonsopgang en -ondergang.

Op het plafond van één van deze kapellen bevond zich de beroemde Zodiak (dierenriem).


Dag 10 - 14 Dakhla oase ~ Parel van de woestijn

We reizen naar de zacht krachtige en vriendelijke Dakhla oase, ook wel de ‘inner oases’ genoemd. Eén van de mooiste oase in Egypte. Je zult je direct omringd voelen met fijne energie en de vriendelijkheid van de mensen in Dakhla.

Dichtbij het hotel waar we verblijven is een warmwaterbron waar je elke ochtend of voordat je naar bed gaat je heerlijk kunt zuiveren. Goed voor je zachte huid . Ook tijdens onze dagen zullen we in de middag heerlijk relaxen in één van de warm waterbronnen.

Het is heerlijk om met je blote voeten te wandelen in het zand, het zand heeft genezende kracht. We gaan naar de Magical Spring en mediteren aan het meer waar je vanuit je lichaam uitbreidend die tijdloze vrede kunt ervaren.

Deir el Hagar
De ancient naam van Deir el Hagar is Setweh wat betekent ‘de plaats waar je thuiskomt’.

De god van de Dakhla Oase is Seth waarvan vele afbeeldingen in Deir el Hagar tempel te vinden zijn met een valkenhoofd en blauw antropomorfisch lichaam.

Eén dag gaan we met de jeep(s) de woestijn en zandduinen van Dakhla in. Dit is puur.. zonder menselijke tussenkomst in gebouwen, wegen, auto’s. De Bron van al het Leven is daar nog direct in verbinding met de aarde. Een hoorbare stilte. De Puurheid is voelbaar en kun je op- en meenemen in je lichaam. De pure innerlijke vrede.


Dag 15 Luxor – Medinet Habu

spirituele reis Egypte - hal in Medinet Habu tempel in LuxorIn de ochtend heb je de rust om de energie van de dagen in de woestijn te integreren en een plek te geven.

Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel is gebouwd in de tijd van de vrouwelijke farao Hatshepsut en Tuthmose III. Ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.


Dag 16 Abydos

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. En, in mijn ervaring, één van de krachtige plekken op aarde. Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Dit gebeurt zowel op individueel niveau als in het geheel van de groep.

Volgens de Ancient Khemitian overlevering viel de eenheid van Osiris na de tijd van Verlichting uiteen in 42 stammen. Alle 42 stammen van de mensheid kregen een stuk van Osiris (eenheid) om te worden samengevoegd op het moment dat de mensheid klaar is om weer heel te zijn. Deze tijd is nu... de dageraad, het ontwaken. Als alle mensen hun unieke deel in de schepping herkennen en heel worden.

De tempel in Abydos heeft 7 kapellen.

spirituele reis Egypte - de Osiris kapel in Abydos tempelDe heilige kapellen aan de westzijde zijn gewijd aan de goden: Horus, Isis, Osiris, Amun-Ra, Re-Horakhty, Ptah en Seti I (van oorsprong de kapel van Thoth). De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met de 6 kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. Het bouwwerk is qua uiterlijk opmerkelijk gelijk aan de Vallei tempel van Chefren in Gizeh maar ook aan de Inca tempels in Peru. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!


Dag 17 Luxor – Amsterdam of Brussel

En dan is het plotseling alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en van deze prachtig transformerende reis. In de ochtend vertrek je op eigen gelegenheid of geregeld via Atma Reizen naar je volgende bestemming of naar Nederland / België.Wil jij meedoen met dit programma met 17-daagse reis naar Egypte waarmee jij jouw basiskracht versterkt?

Op dit moment zijn nog geen nieuwe data voor dit Egypte programma gepland. Meld je aan om als EERSTE op de hoogte te zijn van de nieuwe data en de periode aanbiedingsprijs voor ‘Snelle Beslissers’!Maar dit is nog niet alles. Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de innerlijke reis in Egypte.

2E BONUS


1-op-1 doorbraak in transformatiesessie

Voel en ervaar je tijdens je reis een weerstand waar je zelf minder makkelijk doorheen stroomt. Dan is het eenmalig mogelijk een 1-op-1 sessie met mij te hebben (van 30 minuten) om door je weerstand heen te gaan. Zo is het makkelijker in de kracht van je basis te zijn en herstelt het contact met jezelf.
Dit Egypte programma is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Egypte mag je goed bekend zijn met het werken met energie.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt dit programma een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is de spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Programma met reis in Egypte?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit programma met spirituele reis uit te drukken die meer gemak, overvloed en geluk geeft in je leven. Dit Egypte programma is een investering in jezelf.

Wat kan meedoen aan het Programma met reis in Egypte jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

De relatie met je (ex-) partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de spirituele reis met en voor jou kan doen.Ervaring Egyptereis: Aswan - Luxor - Dakhla 2015

De geweldige ervaring van Egypte en de mooie reis met Lydia heeft duidelijk iets in werking gezet. Onze behoeftes kunnen we beter benoemen en we hebben elkaar allebei op een andere manier gezien of ervaren in en na onze reis. Het is meer gaan stromen tussen ons beide.

Het heeft ons zeker verrijkt. En wat mij betreft heb ik voor mijn gevoel een paar schilletjes afgepeld en stappen gemaakt naar verdere ontplooiing.

Nogmaals bedankt voor de bijzondere en mooie reis, jouw invulling en zijn. We hebben dit als een waardevolle aanvulling in ons leven ervaren. En zullen dit altijd met ons meedragen.

Marijke en Wil
Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

• 17-daagse spirituele rondreis Egypte: Aswan, Luxor, Abydos, Dakhla woestijn (maximaal 9 deelnemers)
• Meditaties in tempels tijdens de reis
• Toegang tot informatie over de Universele levensprincipes
• Een dag workshop: Open jouw oneindige energiebron
• Individuele sessie: Bevrijd je belemmeringen
• Lijst met boekentips
• 1-op-1 doorbraak transformatiesessie tijdens de reis

De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met spirituele reis naar Egypte inclusief Bonussen is overvloedig maar is niet jouw investering!


In de Atma Reizen onderneming is tijdig kunnen en willen beslissen om deel te nemen van waarde... Zo weet ik dat een reisprogramma door kan gaan, ik de reis kan gaan organiseren, de leuke hotels en die fijne chauffeur nog voor ons beschikbaar zijn. Of dat ik andere activiteiten mag gaan ondernemen. Je kunt natuurlijk altijd beslissen op een later moment deel te willen nemen.

Alleen.. als je tijdig kunt en wilt beslissen, is die waarde aan jou in de aanbiedingsperiode met SNELLE BESLISSERS prijs.

Wil jij meedoen met dit Egypte programma met spirituele reis die jouw leven verrijkt? Meld je dan aan voor de Early Bird lijst om als EERSTE op de hoogte te zijn van de nieuwe data en de periode aanbiedingsprijs voor ’Snelle Beslissers’!

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Egypte programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming. Ook kan het mogelijk zijn het Egypte programma als beroepskosten op te voeren.

Voor dit Egypte programma zijn de plaatsen beperkt tot 9 deelnemers.

Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Leuk als je met ons deelneemt!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Na het Egypte programma is je leven niet meer hetzelfde. Er is meer stroming, gemak, geluk. Dus als je alles bij het oude wilt laten, neem dan NIET deel!