ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wees leerling van het leven zodat je in rust kunt zijn in alle situaties die in je leven verschijnen.

Verhoog je energie met de kracht in de Himalaya van India


Heb je films gezien over de Tibetaanse mensen en hun leven in de Himalaya en wil je die sfeer proeven en ervaren? In het van oorsprong Tibetaanse gebied in de Himalaya van India is de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed te proeven. En zijn 1000 jaren oude belangrijke boeddhistische kloosters vrij te bezoeken en te ervaren.

Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya en wil je die energie zelf ervaren? Shambhala is onderdeel in het Tibetaans boeddhisme. Een legende over een paradijselijke plek op aarde waar mensen in harmonie, overvloed en geluk samenleefden. Je wilt daar meer over weten en je wilt die energie zelf ervaren.
4 stappen om je energie
te verhogen

uit het energiewerk
van de Himalaya in India
Gratis eBook Shambhala

Vraag Gratis eBook aan voor inspiratie India reis
het is GRATIS

Wil jij jouw leven in vreugde en rust leven in alle situaties die in je leven verschijnen? In de Shambhala levensvisie is menselijk krijgerschap iemand die moedig is. Je leert door deze levensvisie in rust te zijn in alle situaties die in je leven verschijnen, niet bang zijn voor wie je werkelijk bent.

Hou jij ervan naar krachtplaatsen in de bergen te gaan waar weinig mensen van weten? Een unieke plek waar nog weinig toeristen naartoe gaan? Spiti is een van oorsprong Tibetaans gebied in de Himalaya van India. Bij mensen minder bekend en door de afgelegen ligging moeilijker bereikbaar. Toch herbergt het gebied een aantal belangrijke boeddhistische kloosters. En is de energie in de bergen goed te voelen en te ervaren.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Het is fijn tijdens de workshops en spirituele reis met gelijkgestemden je te verbinden met jezelf en de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Samen mediteren, energie ervaren, uitwisselen en delen in je ervaringen werkt nog meer verdiepend.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit programma met spirituele reis naar de Himalaya in India iets voor jou of jullie.Lydia Atema Graag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit India Programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en het is apart hoe Spiti, dit gebied in de Himalaya van India, op mijn pad is gekomen.

Voor het plannen van mijn eerste lange reis naar India pakte ik de kaart van India om te zien waar ik heen kon gaan. Met gesloten ogen kwam mijn vinger neer op een gebied in het Noorden van India, dichtbij de Tibetaanse grens. Pas daarna ging ik kijken welk gebied dit is en erover lezen. Het bleek Spiti te heten en ik las dat het een afgelegen gebied is in de Himalaya met een aantal mooie en belangrijke boeddhistische kloosters.

In mijn reis naar Spiti, na het passeren van de bergpas Kunzum La, voelde en ervoer ik sterk de Shambhala energie. De jeeptocht naar Spiti gaat over slingerende bergpaden, in haarspeldbochten omhoog om bergpassen te passeren. Na het passeren van de Kunzum La, rij je de Spiti vallei binnen en ervaar je de krachtige energie.
In Spiti is de paradijselijke Shambhala energie voelbaar in de bergen, de aarde en de ruimte om je heen. In de reis is er geen moeite de energie te stromen. De krachtige energie is eenvoudig in en om je heen aanwezig.

Ik ben ingewijd in de 4 graden van Shambhala Healing en geef al een aantal jaren inwijdingen door aan mensen. In het Tibetaans boeddhisme is Shambhala een plaats in Tibet waar mensen, eeuwen geleden, in een hoog bewustzijn samenleefden. Shambhala Healing energie (een vervolg op het meer bekende Reiki) is overgekomen naar het Westen waarin mensen kunnen worden ingewijd. Shambhala is een universele energie gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen. Herinneren wie je in wezen bent.

Bijzonder mooi vind ik de wijsheid en verhalen over Shambhala door te kunnen geven aan de mensen die deelnemen aan dit India programma. De ruimte creëren, gezamenlijk stil zijn en mediteren waarin de energie moeiteloos is. Ik voel me zeer thuis in het van oorsprong Tibetaanse gebied in India. Weet te vertellen over de boeddhistische kloosters in het gebied en ken de krachtplaatsen voelbaar in de bergen. En hoe mooi is het tijdens de reis in de ochtend te kunnen mediteren in die krachtige energie van de bergen? Ik kijk er altijd weer naar uit de spirituele reis naar India met mensen te mogen doen. Dit unieke gebied in India waar de stilte in de bergen nog goed te horen is.Reiservaring Spiti-Shambhala reis van Ad en Hanna

De reis was een geweldige ervaring. Er was voldoende ruimte en rust om tot een diepere verwerking van de ervaringen te komen.

Hoogtepunt was voor ons de Spiti vallei met de zeer bijzondere Boeddhistische kloosters. Het is een plek waar de oorspronkelijke energie nog sterk voelbaar is.
Als je op zoek bent naar heilige krachtplaatsen dan kun je die hier zeker vinden!

Ad en Hanna Stemerding


Wil je op reis naar een unieke plek in de Himalaya van India waar weinig toeristen komen? Waar je in je spirituele reis de combinatie kunt maken van:

• Een rondreis door de krachtige bergen van de Himalaya in India en langs belangrijke boeddhistische kloosters en plaatsen waar je de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed kunt proeven.

• Mediteren in - en ervaren van de krachtige energie in jezelf, rondom je, in de bergen. In opbouwende stappen van uitbreiden en stabiliseren van de hoge energieën in jezelf. Waarmee je een volgende stap in je ontwikkeling en in je leven zet!

• Leerling worden en zijn van het leven, loskomen van oude patronen naar het ontdekken van de Schepping. Het kennen van jezelf, de wereld en de Schepping.

• Spiritualiteit in de praktijk. Eerdere deelnemers noemen dit ‘de reis van spiritualiteit in de praktijk’. De Shambhala levensvisie en het moedig menselijk krijgerschap is in de reissituaties zelf, wat je met de mensen ervaart, wat in je raakt en in jezelf ontmoet. Dat gaat vanzelf! Het vraagt je alert zijn en eigen verantwoordelijkheid daarin.

En natuurlijk is er ook tijd om rustig te wandelen in de dorpjes met typisch Tibetaanse huisjes, op een terras met een kopje chai te genieten van de magische bergen om je heen, de markt en winkeltjes te bekijken met de Tibetaanse ‘om mani padme hum’ muziek en gebedsmolentjes, Thangka’s met de meest mooie schilderingen van bodhisattvas.


Dat kan!!
In het Programma met de 20-daagse spirituele reis neem ik je mee naar het ‘oude Tibet’ met haar bijzondere boeddhistische kloosters.


Mediteren we in de paradijselijke Shambhala energie waarmee je een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en in je leven zet.

Wil je graag dit programma met reis naar de Himalaya in India niet in een groep maar alleen samen met je partner of vriend/vriendin doen? Er zijn mogelijkheden in augustus/september. Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op om wensen met elkaar af te stemmen.De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 20-daagse reis naar de Himalaya in India een (groot) onderdeel is.


De onderdelen van het India programma voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een diepgaande verandering in je leven mogelijk is. Je helemaal in contact en verbinding met jezelf, leerling van het leven bent. Zodat je meester van je leven wordt!


1. Workshop 'Open jouw oneindige energiebron'

Tijdens de spirituele reis in de Himalaya van India kom je in contact met hoge energieën. Zachte krachtige energie. En om de spirituele reis in India zoveel mogelijk voor je te laten betekenen, ontmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek. We doen oefeningen waarmee je meer aanwezigheid in je leven creëert en je waarnemer versterkt (mindfulness), waarmee je weerstand in je lichaam en energie kunt loslaten zodat er weer ruimte is voor wie jij werkelijk bent.

We doen samen een meditatie om af te stemmen op elkaar en je ontvangt een Shambhala energiekracht overdracht. Je deelt je intentie voor het programma en de reis. In de workshopdag doen we oefeningen uit het Shambhala energiewerk. En je ontvangt een energiekracht overdracht van de Shambhala energie. De energie uit de bron waar het leven uit voortkomt en naar terugkeert.
Shambhala is gericht op ontwikkeling tot meesterschap over je leven. Herinneren wie je in wezen bent. Dat is ‘heelworden’ – healing naar zijn wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid. Als voorbereiding op je spirituele reis herhaal je dagelijks de meditaties en stroomt de Shambhala energie door jou, voor jou en het geheel.

Datum van de workshop: eind juli van 13:00 tot 17:00 op locatie in Friesland.

2. Toegang tot een besloten websitedeel met:

o de universele levensprincipes vanuit Shambhala en achtergrond over Shambhala waar mensen in een hoger bewustzijn samenleefden. Je leert hoe je in de realiteit van het voelen van angst, zachtmoedig en vreugdevol in het leven kunt zijn (in .pdf).
o meditaties & oefeningen waarmee jij je energie kunt verhogen, uitbreiden en stabiliseren en in rust kunt zijn in alle situaties zoals die in je leven verschijnen.

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot de kennis en inzichten. Zo kun jij je vooraf voorbereiden zodat je de reis in de Himalaya van India dieper in jezelf aan kunt gaan en deze reis zoveel mogelijk voor jou in je leven geeft.


3. 20-daagse Spirituele reis India

“Wordt leerling van je leven zodat je in rust in alle situaties van je leven kunt zijn” van 15 augustus t/m 3 september 2023
De intensiteit van de reis en een periode uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Jou en je leven doorstroomt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.Bekijk de sfeerimpressie van de spirituele reis in de Himalaya van India.
Data van de 20-daagse spirituele Spiti - Shambhala reis:

van dinsdag 15 augustus t/m zondag 3 september 2023


De route naar het oude en nieuwe Tibet

Surely the Gods live here, this is no place for men!

Rudyard Kipling over Spiti


Dag 1 De reis begint

Op eigen gelegenheid of samen met de groep, vlieg je naar New Delhi. De immigratie duurt even.... het is duidelijk, je bent aangekomen in India. Van het vliegveld reis je (op eigen gelegenheid of via Atma Reizen geregeld) naar je hotel waar een kamer voor je is gereserveerd. Je zult dan zeker aan je rust toe zijn.


Dag 2 New Delhi

New Delhi valt als een warme deken over je heen. Het is een indrukwekkende stad: autoriksja's en fietsriksja's scheren links en rechts om je heen, bedelaars trekken je aandacht, tussendoor scharrelen de heilige koeien en iedereen lijkt je vriendelijk te begroeten. Eén kort moment in New Delhi trekt je uit je Westerse denken en plaatst je volledig in het Oosten.

Humayuns tomb in New Delhi We wandelen in het gebied rondom de Main Bazaar in Pahar Ganj, een wirwar van straatjes met groente- en fruitverkopers, handwerklieden en hier en daar een heilige koe. En we zoeken de rust en verkoeling van een wandeling in de Lodi garden.


Dag 3-5 Manali

(hoogte: 2200 meter)

De volgende vroege ochtend vertrekken we met de jeep naar Manali, waar we in de avond aankomen (totale reisduur: ongeveer 14 uur).

De gehele reis in de Himalaya en naar Rewalsar Lake hebben we de jeeps bij ons. Je kunt ervoor kiezen korte wandelingen te maken in de bergen. Bezoeken aan de boeddhistische kloosters doen we met de jeeps.


Reisflinter Spiti-Shambhala reis

We schuiven de gordijnen van onze slaapkamer open en slaan steil achterover van het uitzicht. De bergen die gisteren nog in nevelen waren gehuld, staan deze ochtend zonovergoten te pronken.

Gjalt en Maria Schippers


Even buiten Manali bezoeken we het huis van de spirituele relatie Nicholas en Helena Roerich. Wetenschappers, kunstenaars en spirituele mensen die onder andere in dit deel van India op ontdekkingstocht waren naar Shambhala. Ik vertel je over hun ontdekkingen en in het huis zijn prachtige schilderijen te zien van de magische plekken tijdens hun ontdekkingstocht. De volgende ochtend vroeg vertrekken we met jeeps naar Kaza (reisduur: ongeveer 10 uur).


Dag 6-12 Kaza

(hoogte: 3600 meter)

Kunzum La Onderweg naar Kaza kijk je je ogen uit naar de verschillende landschappen die je tegenkomt. We passeren de eeuwig besneeuwde Rohtang La (3980 meter hoog) en gaan bij Gramphu rechtsaf. We komen kuddes geiten tegen waar we ons met de jeep doorheen ploegen, geiten links de berg op- en rechts de berg afjagend.

We passeren de Kunzum La op 4551 meter hoogte en bezoeken daar een boeddhistische tempel.

Hier zal je de adem worden benomen.... vanwege het uitzicht en vanwege de hoogte. Je hebt het gevoel door een muur van lucht te worden tegengehouden bij elke stap die je zet. De Spiti Vallei geeft je weer een totaal ander beeld met haar woestijnachtige, vele tinten rood, zand kleurige bergen. Uiteindelijk komen we laat in de middag aan in ons hotel in Rangrik (de plaatsnaam betekent: zelf bewustzijn) op een paar kilometer afstand van Kaza.

Kaza

Je doet er goed aan de eerste dag te acclimatiseren en het rustig aan te doen. Het is wennen aan de hoogte en de ijle lucht. Je zult merken dat zelfs een kleine wandeling veel energie kost.

Kunzum La De bergen in Spiti en haar boeddhistische kloosters (gompa) hebben hun eigen energetische kracht en werking. Tijdens ons verblijf in Spiti doen we Shambhala meditaties en oefeningen waarmee je jouw energieveld uitbreidt, je bewust wordt van hoge energieën en kunt onderscheiden.
Tijdens en na de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.

Tabo Gompa

We bezoeken Tabo Gompa, één van de meest belangrijke kloosters in de Tibetaans boeddhistische wereld. De gompa is gebouwd in de 10e eeuw door boeddhisten van de Gelukpa orde. De gompa met haar tempels is in de vorm van een mandala min of meer in één keer ontworpen als weergave van het universum. Stap je een tempel binnen dan kom je in ruimtes met 's werelds best bewaard gebleven Tibetaanse kunst, in levendige beelden en fresco's.


Reisflinter Spiti-Shambhala reis

De gids neemt ons mee naar de overkant van de straat.
In een stalletje krijgen we boterthee aangeboden.
Zal Tibet ooit vrij zijn, is zijn vraag?

Gjalt en Maria Schippers


Ki Gompa

Dhankar Gompa in Kaza - India We klimmen met de jeep nog wat hoger en bezoeken de Ki Gompa op 4100 meter. De grootste gompa in Spiti, net als de Tabo Gompa gebouwd door boeddhisten van de Gelukpa orde.

Het dorpje Kibber ligt op 4200 meter hoogte. Een vriendelijk dorp waar de tijd lijkt stil te staan. De wit Tibetaanse huisjes met hun dikke, donkere rieten daken steken prachtig af tegen de blauwe lucht.

Spiti is een rijk gebied aan boeddhistische kloosters en natuur... We rijden met de jeep door het Pin Valley National Park waar je de krachtige stuwing van het ontstaan van de bergen kunt zien en ervaren.


Dag 13-15 Manali

Vroeg in de ochtend vertrekken we met de jeeps naar Manali (reisduur: ongeveer 10 uur). De vroege ochtendlucht en -licht geven de bergen een heel andere kleur dan we op de heenweg hebben gezien. Bij Gramphu gaan we nu linksaf en komen in de loop van de middag in Manali aan.

Mocht je nog niet genoeg gompa’s hebben gezien dan kun je in het Tibetaanse gebied in Manali de Gadhan Thekchokling Gompa bezoeken. Of je kunt gaan shoppen op de verschillende markten en in de winkelstraatjes van Manali.


Dag 16-17 Rewalsar

Rewalsar lake Rewalsar is al heel lang een pelgrimsplaats. Een plaats voor mediteren en je te laven aan de vredige atmosfeer. In het hart ligt het heilige meer met daaromheen 3 boeddhistische kloosters, Hindu en Sikh tempels.

De Tibetaanse boeddhisten noemen de plaats Tso Pema, het Lotus meer, ter ere van Guru Rinpoche Padmasambhava die hier heeft geleefd en gemediteerd in grotten. Padmasambhava heeft het boeddhisme naar Tibet gebracht. We bezoeken de tempel en grotten op de heuvel net boven Rewalsar. En mediteren met de monniken, een fijne ervaring. We wandelen door de heuvels en dorpjes met de meest mooie landschappen.


Dag 18-20 New Delhi

Met de jeep rijden we onze laatste rit naar New Delhi (totale reisduur: ongeveer 10 uur).

Op de laatste dag bezoeken we Humayun’s Tomb, prachtige architectonische tomben uit de Mughal periode omgeven door tuinen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. En daarna slenteren in de rustige soefi wijk Nizamuddin met haar smalle gezellige marktstraatjes en bezoek aan de tombe van de heilige.

Het is alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en in de avond van de 19e op de 20e dag vertrek je met de taxi naar het vliegveld voor de vlucht naar Amsterdam. Dit op eigen gelegenheid of via Atma Reizen geregeld. Je vliegt in de nacht en komt in de loop van de middag in Amsterdam aan of naar je andere bestemming van eigen keuze.

En dat is nog niet alles!
Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS


Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in India.

2E BONUS


Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan

Belemmering(en) die je nog in je draagt, beginnen op te spelen. Tijdens het reisprogramma of op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan. Soms bewust, vaak ook onbewust. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen. Dus het is niet vreemd als het voor jou ook zo is.
Belemmering(en) die tijdens de reis in de weg zitten om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele sessie met mij vooraf aan de spirituele reis gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer geeft in je leven. Na de sessie ervaar je direct verandering in je relaties en hoe jij je voelt in de situaties van je leven.

Boek dit programma met spirituele reis in de Himalaya van IndiaHet programma met reis naar de Himalaya van India is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de bergen mag je goed bekend zijn met het voelen en ervaren van energie. Van jezelf en uit je omgeving.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Spiritualiteit betekent voor jou: de weg naar binnen gaan!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven, je bent bereid positieve stappen te zetten die anders zijn dan je altijd al deed.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt de spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is de spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit programma met spirituele reis in de Himalaya van India?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van dit spirituele programma uit te drukken die jouw leven verrijkt? Die meer gemak en rust geeft in je leven omdat je meer en meer onthecht raakt van de situaties zoals die in je leven verschijnen.
Dit India programma is een investering in jezelf.


Wat kan meedoen aan dit programma met reis naar de Himalaya in India jou opleveren?


Hoe zou het voor jou zijn als:
De relatie met je partner en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

Je meer onthecht raakt van gedachten en gevoelens die in je opkomen zodat je in rust kunt zijn in alle situaties zoals die in je leven verschijnen.

Je energie is verhoogt, je voelt je vitaler, meer helderheid in je denken en je creativiteit is groter (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Dat is wat het programma en de reis met en voor jou kan doen.


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 20-daagse spirituele rondreis India: Delhi, Manali, Spiti & Rewalsar (maximaal 7 deelnemers) € 4.197,-
• Shambhala meditaties en oefeningen tijdens de reis € 397,-
• Toegang tot een besloten websitedeel met kennis over de Universele levensprincipes vanuit Shambhala € 97,-
• Workshop: Open jouw oneindige energiebron met Shambhala meditaties en krachtoverdracht € 297,-
• Lijst met boekentips bonus
• Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan € 397,-
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met reis naar de Himalaya in India van 15-08 t/m 3-09 inclusief Bonussen is overvloedig.

En is niet jouw investering voor dit programma!

Jouw investering in jezelf voor dit groepsprogramma met 20-daagse spirituele reis in de Himalaya van India is € 3.197,-.Wil je dit programma met 20-daagse spirituele reis niet in een groep doen maar enkel samen met je partner of vriend/vriendin? Dan komt er € 275,- p.p. bovenop het investeringsbedrag (alleen voor de meerkosten van vervoer en niet voor mijn persoonlijke kosten en -begeleiding). Je hebt dan een super voordeel van meer dan € 2.500,-.
Er zijn mogelijkheden in augustus/september.
Dit is enkel voor één partner relatie per jaar mogelijk. Hebben jullie interesse? Neem dan snel contact met me op.Voel jij je innerlijk geroepen tot dit programma met spirituele reis in de Himalaya van India? En heb je interesse in deelnemen aan dit reisprogramma die jouw leven verrijkt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonische Kennismakingssessie van ongeveer 30 minuten. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis in de Himalaya van India passend voor je is.
Stuur een e-mail naar info@atma-reizen.nl of bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het India programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming. Ook kan het mogelijk zijn de investering voor het programma als beroepskosten op te voeren.


Aantal deelnemers

Dit programma met reis in de Himalaya van India is een intense ervaring. Om de aandacht, uitwisseling en werking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 7 deelnemers.
De investering in jezelf is € 3.197,-.


Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met spirituele reis in de Himalaya van India in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 950,-.
• De rest van je investering € 2.247,- moet uiterlijk 8 weken voor vertrek van de spirituele reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.


Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

De meeste tweepersoons bedden, met aparte 90 cm brede matrassen en apart beddengoed, zijn uit elkaar te schuiven. Boek je op indeling dan kan het voorkomen dat je samen met je reisgenoot in een aaneengeschakeld tweepersoons bed slaapt. Houdt daar bij het boeken van je reisprogramma rekening mee.

Slaap je liever op een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 295,-.


Hotels & vervoer

We verblijven in sfeervolle 3* hotels met eigen douche en toilet, overwegend met de meest magische uitzichten. Alle kamers zijn 2-persoonskamers.

Het vervoer is privé met Toyota Innova jeeps. Zo kunnen we optimaal genieten van de meest magische vergezichten in de bergen. Het geeft ons de mogelijkheid en vrijheid uit te stappen op plekken waar dit met openbaar vervoer niet mogelijk is. En meditaties te doen op krachtplaatsen in de Himalaya.

Maar ook... is het zeer avontuurlijk om samen met 3 tuktuks door het groene deel van Delhi te crossen om een museum, tombe of prachtig park te bezoeken. Vanuit een tuktuk beleef je het echte India en zie je van alles moois aan je voorbij trekken wat je vanuit een busje niet ziet.


Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met kennis over de Universele levensprincipes vanuit Shambhala, meditaties en oefeningen uit het Shambhala energiewerk
• Workshop ’Open jouw oneindige energiebron’
• Individuele sessie ’Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan’
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies
• Vervoer (taxi, jeep, autorikshaw) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider
• Een levensverrijkende ervaring voor de rest van je leven


Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht Delhi - India
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegticket boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is een gunstige prijs van het vliegticket rondom de € 900,- tot € 1.000,- .
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Visumkosten ongeveer € 85,-
• Ontbijt, lunches en diners
• Persoonlijke uitgaven en fooien
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 9,- per reiziger
• Facultatieve excursies etc.

Heb je interesse in dit Programma met spirituele reis in de Himalaya van India?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonische kennismaking. Een goede eerste stap om te ontdekken met wie je dit reisavontuur aan zou gaan. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor het reisprogramma. Samen onderzoeken we of het programma met spirituele reis passend voor je is.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis in de Himalaya van India


Leuk als je met ons deelneemt en meegaat met de spirituele reis!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. Citaat van wijsheid Dalai Lama: “Ga één keer per jaar ergens heen waar je nog nooit bent geweest........”. Ga je mee naar de Himalaya van India? Lijkt me erg leuk als je meegaat. Klik hier om het Spirituele programma met 20-daagse Spiti – Shambhala reis te boeken.