Atma Reizen

Ben jij op zoek naar spirituele reizen die jouw leven verrijken?

 
 
Wil jij de krachtige energie echt ervaren in de tempels en bergen van India, Egypte, Zuid Frankrijk of Peru? Tempels gebouwd in tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden in harmonie, overvloed en geluk. In de spirituele reizen kom je op krachtplekken waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. Daar kun jij je in alle rust, in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. Zodat je weer herinnert wie je werkelijk en wezenlijk bent. Dat het leven jou leeft.

Wil jij graag op spirituele reis met mensen die in hun werk en leven gericht zijn op duurzame ontwikkeling? Duurzame ontwikkeling van zichzelf, van mensen waarmee ze werken, in bedrijven en/of de maatschappij.
Nuchter en praktisch, verbinden en onderzoeken van de natuurwetten die in het leven zijn. Mensen die de weg naar binnen gaan!

Het is fijn in het programma en tijdens de spirituele reis met gelijkgestemden te mediteren en de krachtige energieën te stromen. Vastzittende energie in je lichaam en energiesysteem los te laten. Om meer flow en eenheid in je werk en relaties toe te laten.

Het gezamenlijk verbinden met de energieën brengt heling voor jezelf en het geheel. Hoe mooi is dat.

Mensen die eerder meegingen hadden het gevoel
2 maanden op spirituele reis te zijn geweest,
in plaats van 13 dagen.

Een reis die jouw leven verrijkt!

Je leest nu op het artikelen blog van Atma Reizen. Wil je weten over onze reisprogramma’s? Klik dan hier om naar de Atma Spirituele Reizen website te gaan en te ontdekken welke reisprogramma’s er voor jou zijn.