Stel je vraag!

Wil je met een spirituele reis van Atma Reizen
een volgende stap in je ontwikkeling en in je leven zetten?!

contact met Atma ReizenAls je het gevoel hebt dat een spirituele reis van Atma Reizen bij jou past, neem dan gerust contact met me op. Misschien heb je na het lezen op deze website nog vragen waar je het vrijblijvend even met mij over wilt hebben. Dat kan!

Het makkelijkst is om me te mailen. Dan bel of mail ik je terug, afhankelijk van je vraag. Noteer in je bericht je telefoonnummer waarop je bereikbaar bent als je teruggebeld wilt worden. Ik streef ernaar om uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

 

Contactgegevens
Atma Reizen is onderdeel van Atma Projecten & Coaching

Telefoon: +31 (0)6 – 28 86 86 47 (via Signal app)
E-mail: info@atma-reizen.nl

KvK: 32113459

 

Ik hoor graag van je,

 

Lydia Atema