Wil jij minder moeite,
meer flow & geluk in je leven?


Heb jij soms perioden in je leven waarin je voelt dat het even niet gemakkelijk loopt? Het lijkt alsof de stroming uit je leven is verdwenen. Op je werk moet je moeite doen om het inhoudelijk op de rit te houden. Of in je gezin loopt het niet meer zo op rolletjes. Heb je het gevoel meer tegen de stroming in te zwemmen dan dat de stroming voor en met jou werkt! Iets in jezelf houdt jou tegen.
In de cursus leer je de manier waarop jij jezelf kunt waarnemen in wat er gebeurt. In ontspannen aandacht aanwezig te zijn. Je leert de energie van weerstand die in je lichaam ligt, op te laten lossen. Zodat je weer meer stroming in je leven kunt toelaten en ervaart.


Wil jij een volgende stap in je bewustzijnsverruiming zetten? Je mediteert al een tijdje regelmatig. Je merkt dat je energie is toegenomen en je wilt een volgende stap in je bewustzijnsverruiming zetten. Het ware van het leven leren kennen en zelf leven. In de cursus leer jij jouw innerlijke waarden in je leven kennen. Zodat deze zich meer in je leven kunnen manifesteren. Wat flow is; de natuur van het leven. Hoe het komt dat je daar gedeeltelijk van bent weg geraakt en op welke manier je dit weer in je leven kunt toelaten.

Voel jij dat er van binnenuit in jezelf iets verandert, iets wat naar buiten wil worden gebracht? Als een nieuwe geboorte. Tegelijkertijd voel je van alles in je lichaam en jezelf trekken om het ‘oude’ te behouden. Het verzet tegen het naar buiten willen komen van jezelf kost aardig wat energie. Als mens hebben we niet geleerd hoe ermee om te gaan even in een soort ‘niemandsland’ te zijn... een mens wil toch graag controle over wat er gaat komen. In de cursus ervaar je de emotionele energie die als weerstand in je lichaam ligt opgeslagen. En deze loslaten, loslaten en .... loslaten. Zodat stroming en synchrone gebeurtenissen in moeiteloos gemak meer en meer in je leven verschijnen. En dit je ondersteunt in de verandering die zich door jou wil manifesteren.

Wil jij in je leven meer en meer in flow zijn? Flow is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten en je lichaam kan daarin zowel een geleider als een weerstand zijn voor deze creatief stromende energie van het leven. Weerstand in jezelf waar je aan gewend bent geraakt en dus niet meer opmerkt. In de cursus doen we meditaties en oefeningen om weerstanden in jezelf en lichaam los te laten zodat je Flow meer en meer in je leven kunt toelaten.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deelnemen aan de 2-zondaagse cursus
'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven' iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema ... en toen ik begin 30 was, heb ik mezelf gezegd: “ik wil alles opruimen en oplossen wat mij in de weg zit, mij blokkeert. Al mijn angsten die me weghouden van het volledig mezelf leven.” Het universum wilde me daar zomaar als vanzelf in ondersteunen . Het leven bracht mij situaties waarin ik het leven kon onderzoeken. Hoe wat binnen in je ligt, werkt in het aantrekken van de situaties in je leven.

Ik heb het leven onderzocht (en ben nog onderzoekende ), hoe je jezelf kunt observeren en vastzittende emoties kunt oplossen. Ik heb perioden met enorme stroming ervaren. Alles ging vanzelf, in volledige ontspanning kwam alles naar me toe. Net zo ervaar ik in perioden ook weer uit die stroming van het leven te zijn. In de flow heb ik wijze mensen ontmoet die mij meditaties en technieken leerden waarmee ik eigen ervaringen in een structuur kon plaatsen. Ik sta altijd open voor technieken die snel en effectief werken. Ik geloof in transformatie van binnenuit wat vanzelf een verandering in je voelen, denken en handelen geeft.

Met deze snelle, effectieve technieken, meditaties en oefeningen kan ook jij meer stroming en geluk in je leven toelaten. En omdat ik dit proces in mijn leven zelf heb doorleeft en nog doorleef, deel ik met je uit eigen ervaring.

Hoe zou het voor jou zijn als:

Je relaties met mensen in diepgang verbeteren: met je partner, je gezin, je leidinggevende en/of collega’s of je klanten, de mensen in je omgeving. Er is meer ruimte in jezelf voor jezelf en de ander.

› Er meer stroming is in je werk. Een project waar je leiding aan geeft makkelijker verloopt, de energie in je werk meer effect heeft, er in meer gemak klanten naar je toe komen in je eigen bedrijf.

› Je technieken hebt geleerd waarmee je weerstand in je lichaam en energie kunt loslaten zodat er weer ruimte voor stroming is.

› Je oefeningen hebt geleerd waarmee je in situaties die in je leven verschijnen jezelf observeert. Jezelf waarneemt in wat je voelt en denkt zonder daar direct iets mee te hoeven doen. Meer en meer creatieve scheppingskracht ontwikkelt.

› Je leven verandert. Meer in stroming en geluk. In meer moeiteloosheid en gemak.


Dat kan!! Met de cursus
'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven'

op 2 zondagen: 5 en 12 juni van 10:00 – 17:00.
op een locatie in Hilversum, goed bereikbaar met auto of trein.

In de cursus: Laat je weerstand in je lichaam en energie los. Leer je hoe je kunt omgaan met emoties en gedachten die in je opkomen. Zodat er meer ruimte in jou ontstaat waarin je meer en meer stroming en geluk in je leven toelaat.


Inhoud van de cursus 'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven':


Ieder mens heeft in zich het potentieel tot transformatie naar de schat die hij of zij in zich draagt. Creatief scheppende energie wil altijd door je heen stromen om jouw schat in de wereld te laten zijn en zien. Misschien heb je de intuïtieve, creatieve momenten in je leven ervaren die je een glimp daarvan lieten zien. Misschien ken je ook een opeenvolging van die intuïtieve, creatieve momenten in je leven. Je ervaart dan FLOW (stroming). Die momenten zijn spontaan.. en voor veel mensen eerder uitzondering dan normaal. Alleen FLOW (stroming) is de natuur van het leven en dus normaal. De creatief scheppende energie is er altijd, alleen jij kunt daarin in de weg zitten... door weerstand tegen de situaties in je leven. Het menselijk lichaam kan zowel een weerstand als een geleider zijn van de creatief scheppende energie.

In de meditaties en oefeningen gaan we die nog opgeslagen weerstand in je lichaam loslaten. Ik leer je verschillende oefeningen waarin je dat kunt doen. Je kunt voor jezelf ervaren welke manier het beste bij jou past.

Dat die weerstand in je lichaam ligt opgeslagen daar kun je niets aan doen. We zijn als mensen geconditioneerd met ideeën uit onze cultuur, religie, opvoeding en scholing die je zondermeer voor waarheid hebt aangenomen. Je leert wat wel en niet mag of gewenst is. Leren over- en ervaren van flow, de natuur van het leven, zijn niet in je scholing over het leven opgenomen.
Daarbij ervoer je als kind emotionele gebeurtenissen zeer intens en zijn die emotionele gebeurtenissen meestal niet afgerond. Je hersenen en zenuwstelsel hadden in je kindertijd niet die capaciteit om intens emotionele gebeurtenissen te verwerken. En dus zijn die emoties meer en meer in je lichaam opgeslagen. Kom je op latere leeftijd soortgelijke situaties tegen, reageer je vanuit dit opgeslagen patroon als in de groef van een grammofoonplaat. Dat gaat heel snel en onbewust.

Uiteindelijk kun je stroming en geluk enkel met en in jezelf realiseren. Het leven stroomt dan door jou heen. Het vraagt jou discipline. Niet in de zin van streng zijn en hard werken. Maar in de zin van het woord discipel dat je een leerling wordt van jezelf en het leven.


Programma:

o     Wat is flow, hoe is het dat we daaruit raken en wat kun je doen om
       flow weer meer en meer toe te laten in je leven.
o     Meditatie het openen van het hart.
o     Oefening om jezelf te observeren in je lichaam, gedachten en emoties.
       Inzicht in je waarnemer ten opzichte van je lichaam.
       Ontwikkelen van je vrije wil.
o     Meditatie en oefeningen om emotionele energie uit je lichaam los te laten,
       loslaten en .... loslaten.
o     Inzicht in de werking en plaats van je denken.
o     Meditatie versterken van je zonnekrachtcentrum.
o     Meditaties in verhogen en stabiliseren van je energie. Hoe hoger de energie
       des te dieper kan worden losgelaten.
o     Krachtoverdracht van energie (1-op-1 via mij) ter ondersteuning in je processen.

Je ontvangt meditatie oefeningen waarmee je in de periode tussen de cursusdagen aan de slag gaat.Voor de cursus is het volgende van belang...

Deze cursus is geen kennismaking met mediteren. Tijdens de meditaties is hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen.
Voor deze cursus is het van belang dat je:
o regelmatig mediteert en
o je bekend bent met de werking van energie in je lichaam en energiesysteem.


Data van de cursus ‘Minder moeite, meer flow & geluk in je leven’:

2 zondagen: 5 en 12 juni van 10:00 – 17:00 in Hilversum.
De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en auto.
Het adres ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus.

Investering in jezelf:

€ 277,- inclusief BTW.
Er is koffie, thee en water aanwezig. Inclusief lekkere gezonde lunches.

Voor deze cursus ontvang je een handout met uitleg, toelichtingen, meditaties en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Bij annulering meer dan 7 dagen voor de cursus wordt 50% kosten in rekening gebracht. Bij annulering 7 dagen of minder voor de cursus wordt 90% kosten in rekening gebracht. Op- en na start van de cursus zijn de kosten 100%.
Deze kosten zijn voor locatie-, koffie & thee arrangement, administratiekosten en gederfde inkomsten.


Wil jij meer flow & geluk in je leven?

                Neem dan deel aan deze cursus

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens. Als je een eigen bedrijf hebt, kan de factuur op naam en adressering van je bedrijf worden uitgeschreven.

Mocht je meer informatie nodig hebben om een beslissing te kunnen nemen over je deelname aan deze cursus? Neem dan gerust contact met me op.
Ik beantwoord graag je vragen.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Of bel me op +31 (0)6 – 28 86 86 47.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de cursus!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema