De tijd in Egypte!

Al een goed aantal jaren draag ik geen horloge meer. Eigenlijk sinds ik reis naar de landen met een oude cultuur als: Peru & Bolivia, Mexico & Guatemala, India, Nepal, Egypte. Lekker relaxed. En eigenlijk mis ik het totaal niet! Grotendeels van de tijd let ik helemaal niet op de tijd. En mocht het eens nodig zijn dan is er altijd wel een klok in de buurt.
 
Egyptische bewustwordingsles: Als begeleider van spirituele reizen lijkt het wel handig te weten hoe laat het is. Onderweg vroeg ik regelmatig aan, onze chauffeur van de bus, Aboelnaga ‘hoe laat is het?’ En steevast keek hij op zijn chique design armbandje en antwoordde ‘half 3’. Een willekeurige tijd passend binnen het dagritme. Man, o man wat had ik dat ongelooflijk niet door. Aboelnaga is een man met een hart van goud. Dus hij hield het ook niet echt lang vol om mij in de maling te nemen. Met zijn chique design armbandje waarop hij quasi modo de tijd aflas. Aboelnaga kon mij van alles wijsmaken duss… lekker belangrijk! De exacte tijd is toch enkel van belang als je de bus moet halen!

Klik op de link om je te laten inspireren voor onze spirituele reizen waarin ‘hoe laat is het?’ niet echt van belang is.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *