Fietsen in de Betuwe voor de zwerfkinderen in Chennai

Op zaterdag 23 april 2011 organiseert Soroptimistclub West-Betuwe voor de 6e keer de Betuwse Bloesem Fietstocht. De start is tussen 9 en 11 uur bij ‘het Stroomhuis’ in Neerijnen.

De tocht van  ±30 km voert de deelnemers over landelijke weggetjes, door bloeiende boomgaarden, landerijen en onbekende dorpen als  Neerijnen en Ophemert.

Het thema is dit jaar “Betuws Erfgoed” en dat zal op verrassende wijze onderweg te zien zijn. Halverwege de route is een gezellig pauzepunt bij ‘Het Veerhuis’ in Varik, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de rivier en zijn uiterwaarden en onder de heerlijk geurende bloesem kunt bijkomen onder het genot van een drankje en Betuwse lekkernijen. Het geheel wordt omlijst door sfeervolle muziek. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-  kinderen t/m 12 jaar € 5,-.

De opbrengst van deze fietstocht is bestemd voor de Rehabilition School in Chennai (Zuid-Oost India). Het is een school voor Zwerfkinderen.. De school is opgezet door Amala Emmanuel van SI Club Chennai Main voor de opvang van zwerfkinderen, die op vuilnisbelten leven en kinderen die in abominabele omstandigheden moeten werken.  Met de opbrengst van onze fietstocht willen wij financieel bijdragen aan de opvang van deze zwerfkinderen.
Met als uiteindelijk doel: een betere toekomst.

Noteer alvast de datum 23 april 2011 en fiets met ons mee en help zo de zwerfkinderen van Chennai, opdat zij geen kinderarbeid meer hoeven te verrichten en uitzicht krijgen op een betere toekomst!

Voor informatie en inschrijven zie de speciale website: www.betuwsebloesemfietstocht.nl of  bel tijdens kantooruren (9-17) , 06-415 72 532 met Manoli Martin-Camuňas. U kunt ook uw vraag per email stellen: manoli@wanadoo.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *