Jupiter danst met Pluto

Er is in deze turbulente tijd nog een planeet aan het dansen met Pluto in Steenbok en dat is Jupiter. Klik hier voor de dans van Pluto met Saturnus in Steenbok.

Op dit moment en in dit jaar 2020 zijn we in een aantal opmerkelijke astronomische planeet standen. Met hun betekenis voor ons mensen op aarde. Goed om dit grotere geheel te zien in de gebeurtenissen zoals die op dit moment voor mensen en alles op aarde spelen. Het jaar 2020 kan gezien worden als het transformatiejaar.

Pluto is de heersende planeet van Schorpioen en overeenkomstig de mythologische Osiris – Horus. Osiris is in Horus wedergeboren. Osiris staat voor eenheid. Pluto is transformatie- en scheppingskracht. Kracht die vrijkomt om in innerlijke wijsheid je leven vorm te geven. Pluto is een onontkoombare en soms ook dwingende kracht. Werk je ermee samen dan kan het een goede bondgenoot voor je zijn.

Osiris staat enerzijds voor de vastheid van de stof. Anderzijds voor het tot eenheid brengen van de geest met de ziel in het lichaam. Het verlichten van de verdichting van je lichaam.

En de samenstand van Jupiter en Pluto in Steenbok kan je daarin helpend zijn.


gratis ebook

Kijk ook even in je spambox om je aanvraag GRATIS eBook te bevestigen.

Wil jij het GRATIS eBook ontvangen ‘7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’? En ontvang daarbij ook gratis, 7-maal per jaar de InSpirit eZine. Vul je naam en e-mail adres in de velden van het inschrijfformulier.


Jupiter is de heersende planeet van Boogschutter en staat voor vertrouwen in het leven.

Voor alle groeikrachten die je leven nieuwe impulsen geeft, het geluk en de welstand bevorderen. Over jou individuele en collectieve idealen en waarden. Het is in wezen een heel optimistische en een visionair toekomstgerichte planeet…

Jupiter in de Boogschutter van December heeft een relatie met Egyptische astronomie en is eigenlijk de 10. Zoals je dit nog kunt herleiden in September (Septem = 7), Oktober (Octo = 8), November (Novem = 9) en dan December de 10.
In Egyptische astronomie of kosmologie is de 9 het getal van initiatie. In 10 is Horus de nieuwe Ene en keert terug tot de Bron. Eén in de Bron.

In 2020 dansen Jupiter en Pluto 3-maal in Steenbok.

Hierin liggen grote kansen om spiritualiteit aards te ervaren. Met beide benen op onze Moeder aarde, praktisch nuttig maken. Om NU je idealen en talenten praktisch te gaan inzetten. Jupiter en Pluto in Steenbok helpen daarbij… of je dit nu wilt of niet. In de collectieve lagen gaat het om: welke overtuigingen geloof je? Onze kijk op het leven is toe aan verandering… droom je leven in gerechtigheid, eerbied, wijsheid, goedheid, welstand en rijkdom voor je individuele leven en in het collectief (één en ander ook afhankelijk van hoe deze planeten voor jou hun werking hebben).

De laatste dansende samenstand van Jupiter en Pluto in Steenbok is op 12 november. Op deze datum doen wij een gezamenlijke krachtenergie cirkel. Om de verzachtende kracht te stromen tot een goede uitwerking individueel en voor het geheel. Deze energie krachtcirkel is de laatste van een reeks van 4 die beginnen met de volle maan standen 1 en 31 oktober (de blauwe maan), 11 november oprichten van een energiezuil van meesterschap en deze laatste 12 november.

 

Wil je meedoen in deze energetische meditatie krachtcirkels? Die je een energieboost geven in je leven?
Klik op de link, laat je inspireren en je kunt je aanmelden met het formulier onderaan de pagina.

En om de driehoek in de dansen van Saturnus & Pluto, Jupiter & Pluto in Steenbok rond te maken

nog een klein aanvullend stukje over Saturnus & Jupiter in Steenbok. Met Steenbok als aarde teken is de laatste 200 jaren met de reeks van samenstand Saturnus & Jupiter in Steenbok, de mensheid meer en meer aan de materiële wereld gebonden. Om de materiële wereld te doorgronden.

De laatste 10-tallen jaren verplaatst deze dansende samenstand zich langzaam naar een lucht teken. Deze overgang naar het luchtteken wordt op 21 december 2020 met de samenstand Saturnus & Jupiter in Waterman bezegeld.

En laat nu 21 december 2024, het prachtige Winter solstice moment, zijn opgenomen in het programma met 9-daagse Kerstreis ‘de Prachtige Hereniging’ in Egypte. Elk jaar is de Winter Solstice in onze kerstreis opgenomen.

Wil jij graag innerlijk verdiepen in dit programma met 9-daagse spirituele Kerstreis?
Klik op de link en laat je inspireren. Neem met een gerust hart contact met mij op.

 
© Overnemen van dit artikel of delen daaruit is niet toegestaan zonder de toestemming van Atma Reizen en de auteur.

Summary
Article Name
Jupiter danst met Pluto
Description
Jupiter in 10 is Horus de nieuwe Ene en keert terug tot de Bron. Eén in de Bron. In dit artikel over de bijzondere relatie in astronomie en Egyptische mythologie.
Author
Publisher Name
Atma Reizen
Publisher Logo