Hoe je eeuwenoude energie kunt voelen uit de bergen in de Himalaya van India

Mensen noemen het programma met spirituele reis naar de Himalaya in India ook wel het reisprogramma van ‘Spiritualiteit in de praktijk’. Het is een intense en prachtig mooie reis wat je misschien zo hier en daar wat uitdagingen geeft. Waarin je direct in het moment mee mag gaan in de stroom, mee mag bewegen.

Het drukke en wat luidruchtige Delhi is zo’n uitdaging. En dat is mooi. Het haalt je direct uit je Westerse denken en doen. Als je het kunt zien, zie je een prachtige schoonheid van een andere cultuur.
De 14 uren autorit van Delhi naar Manali met vele bochten, wringen en (val-)kuilen is een volgende uitdaging. Ook al gaan wij met de meest luxe auto die er voor deze rit is: het enige wat je kunt… is met de stroom meegaan.

En…. de beloning is overweldigend.

Manali - energie in de bergen van de Himalaya in India

In Manali verblijven we in het gebied dat de ‘Valley of Gods’ wordt genoemd. Toen ik voor de eerste keer in India naar Manali reisde, voelde ik me direct van binnenuit getrokken naar dit prachtige gebied met krachtige berg(en). En vond een hotel recht tegenover de meest energetisch stralende krachtige berg in dit gebied. Met kamer en balkon uitzicht op deze berg.

Ik voel altijd die energetisch stralende kracht uit de berg. En zie dat deze berg ander licht straalt dan de andere bergen. Wat niet door iedereen zomaar wordt gezien. Maar pas de afgelopen reis vroeg ik aan de eigenaar Prem Thakur of er iets speciaals met deze berg is. Zitten er misschien speciale mineralen of kristallen in deze berg?

Prem vertelde dat Manu Risji 1000-en jaren geleden op deze berg mediteerde. Manu werd gewaarschuwd voor de grote zondvloed en een boot te bouwen. Overeenkomstig het Bijbelse zondvloedverhaal over Noach. Manu ging op deze berg aan land. Heeft jaren op deze berg gemediteerd waardoor de berg deze energetisch stralende kracht kreeg. Het is heerlijk hier met mensen in meditatie die energie in te ademen.

En dan zijn we nog niet eens in die enorme energetische kracht van de Himalaya in Spiti van India.


Hoe een eerdere deelnemer het reisprogramma in de Himalaya van India ervoer:

“Een bereisde man die laatste reis mee was naar India vertelde me maanden later dat hij nog nooit zo’n zuivere plek heeft meegemaakt als daar in die Himalaya van India. Op zijn werk vroeg iemand of hij nog wel eens aan die reis in augustus dacht en hij zei: ‘elke dag nog, elke dag is er een moment dat ik aan die reis terugdenk.’”


Heb je interesse in dit spirituele reisprogramma die jouw leven verrijkt? De spirituele reis naar de Himalaya gaat van 17 augustus t/m 5 september 2021.

Lees hier meer over de krachtplaatsen in de bergen van de Himalaya in India. En wat een programma met spirituele reis in de Himalaya van India voor jou kan zijn.

Lydia


Lydia heeft zelfstandig vele spirituele reizen gedaan naar Egypte, Peru, Zuid Frankrijk, India en andere landen vanuit een diep innerlijk contact met de oude wijsheid van mensen uit oude culturen die in een hoger bewustzijn samenleefden. Die meer in harmonie en contact leefden met de natuur van het leven. In een goed gebalanceerd programma met spirituele reis neemt Lydia mensen mee in innerlijk gevoelde bewustzijnsontwikkeling. Een levensverrijkende reis!
Ze deelt de oude wijsheid, reisinspiratie en oefeningen energiewerk uit India, Egypte of Peru in de InSpirit Ezine. Een magazine met inspirerend artikel via e-mail.


© Overnemen van dit artikel of delen daaruit is niet toegestaan zonder de toestemming van Atma Reizen en de auteur.