Hoe een krachtige energielijn voelbaar is in de Osiris tempel

In Egypte zijn de tempels die je nu boven het woestijnzand ziet, gebouwd op nog oudere tempels waaruit nog krachtige energielijnen vanuit de liefderijke aarde omhoog stroomt.

Zo voelbaar… en je moet ze even weten te liggen 😁

In de Osiris tempel in Abydos ligt een krachtige energielijn in de Osiris kapel.

Je kunt deze kapel zien als de energieverdeler naar je ruggengraat. Uit de aarde resoneert de slangenenergie naar zeer etherische energie en die raakt je.

In de groepen doen we daar een meditatie op deze lijn. De dag voor de meditatie ga ik met één van de deelnemers deze meditatie doornemen. Wie dit is gaat voor mij intuïtief. En in dit geval was het met een oude priester zielsverwant. We hadden dit al 1000-en jaren eerder samen gedaan, dus dat scheelde want er hoefde niet veel te worden uitgelegd 😎


gratis ebook

Kijk ook even in je spambox om je aanvraag GRATIS eBook te bevestigen.

Wil jij het GRATIS eBook ontvangen ‘7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’? En ontvang daarbij ook gratis, 7-maal per jaar de InSpirit eZine. Vul je naam en e-mail adres in de velden van het inschrijfformulier.


osiris kapel

 
Voordat we de Osiris tempel binnen gingen, begeleidde ik hem naar een uitwisseling met Bentreshyt (Omm Sety). Haar beeld staat buiten en de uitwisseling was zeer subtiel op vergeving vanuit het vrouwelijke.


De Osiris kapel is eigenlijk een tempel binnen de tempel

met zuilen en aan weerszijden 3 kleinere kapellen. Ik ging aan de ene kant van de lijn staan in de middelste kapel (Osiris) en hij ging aan de andere kant staan in de middelste kapel (de priesteressen). Vanuit de lange tempel zijn wij beiden niet zichtbaar. We mediteren dan op het verhogen van de resonantie van de energielijn in het midden de tempel in. En dat ging als een tierelier. 🎆
 
Er kwam een Egyptisch gezin de tempel binnen. Man, vrouw met een paar kinderen. Ze bleven aan de linkerkant.. liepen wat rond (ze konden ons in de kleinere kapellen niet direct zien). De man probeerde naar het midden van de tempel te lopen.. maar dat lukte hem niet. Hij probeerde het een paar keer maar kwam de energielijn niet over. Totdat hij op een gegeven moment naar die energielijn liep en links en rechts de lange tempel inkeek. En hij ons zag staan links en rechts in de kleinere kapellen. Zo voelbaar is die energielijn … voor iemand die er geen weet van heeft dat wij die energielijn in energie aan het verhogen en resoneren zijn.

De volgende dag gingen we met de mensen uit de groep de meditatie op deze lijn doen. Ik zet de mensen op mijn gevoel, weten op de verschillende punten, vortexen van de energielijn. De een staat op het 3e oog, de ander op de keel, het hart etc. En samen met mijn oude priester zielsverwant verhogen en resoneren we de energie uit die energielijn omhoog de tempel in. En dat raakt, brengt in beweging, transformeert voor de mensen die op de verschillende punten, vortexen staan. Zo bijzonder en mooi dit met mensen te kunnen doen.
 

Heb je interesse mee te gaan in dit programma met spirituele reis in Egypte? Een reis die jouw leven verrijkt!

Je bent van ♥ te welkom in het:

Programma met 13-daagse Spirituele Lichtenergie ‘Reis naar je Centrum’
van 3 t/m 15 november 2024
. In de krachtig energetische verbinding van Dendara (het vrouwelijke) naar de tempel in Abydos (het mannelijk – vrouwelijke) naar Amarna. De stad van de Zon waar farao Akhnaton zijn stad stichtte.

Klik dan hier voor meer inspiratie over dit spirituele reisprogramma Egypte
 

Ps1. Elke reis is anders. In elke reis ontvouwen zich andere mogelijkheden. Het is dus vooraf niet zeker of boven genoemde meditatie in deze vorm op de energielijn in de tempel van Abydos gaat gebeuren.
 

Lydia

Lydia heeft zelfstandig vele spirituele reizen gedaan naar Egypte, Peru, Zuid Frankrijk, India en andere landen vanuit een diep innerlijk contact met de oude wijsheid van mensen

uit oude culturen die in een hoger bewustzijn samenleefden. Die meer in harmonie en contact leefden met de natuur van het leven. In een goed gebalanceerd programma met spirituele reis neemt Lydia mensen mee in innerlijk gevoelde bewustzijnsontwikkeling. Een levensverrijkende reis!
Ze deelt de oude wijsheid, reisinspiratie en oefeningen energiewerk uit India, Egypte of Peru in de InSpirit Ezine. Een magazine met inspirerend artikel via e-mail.

 
© Overnemen van dit artikel of delen daaruit is niet toegestaan zonder de toestemming van Atma Reizen en de auteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *