ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Een goed gebalanceerd Peru programma
zodat je in alle rust de energie in de Inca tempels kunt voelen en ervaren

Reis in het licht van de Inca en zijn vrouwelijke Qoya!


Wil jij onderzoeken en ontdekken wat jou zo raakt in de oude cultuur van de Inca’s en het land Peru? Je hebt gelezen – of in films gezien hoe de Inca’s in Peru in meer harmonie met de natuur en in een hoger bewustzijn samenleefden. Dit raakt je en je wilt daar meer over weten... Het blijft je bezig houden. En je wilt zelf de energie in de Inca tempels ervaren.

Mis je saamhorigheid in ons westerse leven en het contact met de natuur? Heb je moeite met het materialisme waarin wij in het westen leven? En wil je meer weten over de manier van leven van de Inca’s in samenleving, bestuur en economie waarbinnen spiritualiteit als vanzelfsprekend is opgenomen. Een manier van leven in balans en harmonie. Leven naar de natuurwetten die altijd in het leven werkzaam zijn. Of je daar nu bewust naar leeft of niet.
Hoe de Inca’s het echte leven leefden
met 3 praktische Inca technieken waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt

het is GRATIS

Wil jij met de wijsheid van de Inca’s een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en in je leven zetten? In eerdere workshops of trainingen intuïtieve ontwikkeling heb je veel geleerd over het energielichaam en de werking van energie voor jezelf en bij andere mensen. Je wilt een volgende stap in je spirituele ontwikkeling zetten. En je bent benieuwd naar de specifieke manier van werken met energie van de Inca’s.

Ben jij gefascineerd geraakt door de indrukwekkend krachtige Inca tempels in Peru? Wil je deze hoge energie in de Inca tempels zelf gaan voelen en ervaren? Op plaatsen in de tempels waar de Inca’s hun energiewerk en rituelen uitvoerden.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is dit Peru programma echt iets voor jou of jullie.Lydia Atema - reisbegeleiderGraag stel ik me als levensverrijkende reis- en meditatiebegeleider van dit Peru programma aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en voor mij is het hele avontuur begonnen met reizen naar Peru.

Lang geleden werkte ik in de meest materialistische omgeving die je kunt bedenken en ik miste de essentie in mijn werk; doen wat ertoe doet. Ik werkte als projectmanager bij de grootste bank in Nederland. En tijdens elke lunch ging het steevast over twee onderwerpen: aandelen en lease auto’s. Ik weet niet of er een werkomgeving is die meer materialistisch is als deze bank. Ik miste de essentie waar het in het leven om gaat. Ik miste het samen met elkaar werken aan de essentie waar het bij een bank om draait. En van binnen voelde ik dat het anders kan...

Ik las het boek ‘Terugkeer van de Inca’ over de wereld van de Inca’s waarin spiritualiteit een natuurlijk onderdeel is in de maatschappij, bestuur en economie. Soms heb ik zin om een nieuw boek te lezen. Ik ga dan naar de boekhandel om te kijken en te voelen of er een boek is wat mij aantrekt. En het boek ‘Terugkeer van de Inca’ van Elisabeth Jenkins viel, bij wijze van spreken, van de boekenplank. In dit boek beschrijft Elisabeth haar avontuurlijke inwijdingsreizen met Juan Nuñez del Prado.

Juan Nuñez del Prado is Peruaans antropoloog die jarenlang in de leer is geweest bij de meesters uit Q’eros, de directe afstammelingen van de Inca’s. Juan leerde over de wereld van de Inca’s waarin alles op sociaal, bestuurlijk, economisch en maatschappelijk gebied uitgaat en doordrongen is van levende energie. Praktische lessen in de manier van werken met energie van de Inca’s. Dit raakte me en ik ging op reis naar Peru om zelf de energie in de Inca tempels te ervaren. Om te ontdekken waarom mij dit zo raakte.

In Peru heb ik Juan Nuñez gebeld, ontmoet en initiaties (overdracht van kracht) van hem ontvangen. Ook in Nederland heb ik workshops bij Juan Nuñez del Prado gevolgd in de Inca manier van werken met energie. Een rijk systeem aan praktische technieken die je in je leven kunt toepassen. Waarmee je elke situatie in je dagelijks leven in gemak aan kunt gaan.

De Inca manier van werken met energie heeft mijn leven enorm verrijkt. Een aantal malen ging ik terug op reis in Peru. Het land en de energie bleven mij trekken. Wat een heerlijk zacht, vrouwelijke energie ervaar ik telkens weer in Cuzco. In elke reis heb ik de energie van de krachtplaatsen in de Inca tempels dieper ervaren. Om uiteindelijk in mijn leven te ontdekken dat de Inca levensfilosofie en manier van werken met energie op een diepere laag de natuurwetten van het leven omvatten. Een prachtige aaneensluiting die ik in het Munay programma met je deel.
Munay is de kracht van de liefde en de wil inéén. Wat je het heilig huwelijk kunt noemen. Het samengaan van het vrouwelijke en mannelijke.

Zou het niet mooi zijn? Als je in het Munay programma Peru de combinatie kunt maken van:

• Een spirituele rondreis langs de belangrijkste tempels en krachtplaatsen in Peru uit de tijd van de Inca’s en nog oudere tijden. De Inca’s hebben hun tempels vaak gebouwd op nog oudere krachtplaatsen. Dit is zichtbaar en voelbaar.

• Het ervaren van de energie op die specifieke krachtplaatsen in de Inca tempels. Krachtplaatsen waar de gewone toerist niet komt of gewoonweg niet ziet. Krachtplaatsen waar oorspronkelijker Licht jou kan bereiken en je in je op kunt nemen.

• De levenswijsheid van de Inca’s leren kennen. Levenswijsheid over de natuurwetten in het leven. Oefenen in de technieken van de Inca manier van werken met energie op de krachtplaatsen in de Inca tempels.
Zodat dit ook jouw leven verrijkt.

En natuurlijk is er ook de tijd om rond te kijken op de Plaza de Armas, te slenteren op de kleurrijke Peruaanse markt in Cuzco, op een terrasje te zitten met een maté de coca (thee van cocabladeren) luisterend naar de Peruaanse klanken van de panfluit.


Dat kan!!
In dit programma met 19-daagse spirituele reis Peru neem ik je mee naar de Inca tempels en haar krachtplaatsen.


Ik leer je de praktische technieken van de Inca’s, een manier van werken met energie die jouw leven verrijkt.

Toch wil ik je ook helder vertellen wat deze spirituele reis niet is. Deze spirituele reis Peru is geen inwijdingsreis zoals die in het boek ‘Terugkeer van de Inca’ van Elisabeth Jenkins is beschreven. In deze spirituele reis gaan we naar de Inca tempels en haar krachtplaatsen. We leren en doen daar de oefeningen en technieken van de Inca manier van werken met energie. Door de jaren hebben zich voor mij daar andere krachtplekken en uitbreidende energie aan toegevoegd.

Intentie in deze spirituele reis Peru is het herstellen van je verbinding met de natuurlijke orde en structuur die in het leven is. Zodat tijdens en na de spirituele reis lichtenergie krachtiger door je lichaam en in je leven stroomt.De Atma Reizen zijn niet alleen een spirituele reis. Atma is het Sanskriet woord voor Ziel, de Reis van je Ziel. Het is een programma waarin de 19-daagse spirituele reis in Peru een (groot) onderdeel is.


De onderdelen van het Munay programma Peru voor je op een rij:

Met mijn levenslange reiservaring en spirituele ontwikkeling is het programma zo in onderdelen opgebouwd dat een transformatie van je leven mogelijk is.


1. Workshopdag: Het licht van het pad van de Inca’s

Tijdens de spirituele reis in Peru kom je in contact met de hoge energieën in de Inca tempels en ga je werken met de Inca manier van werken met energie. Energie is levend subtiel. En om zoveel mogelijk te halen uit je spirituele reis in Peru ontmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek. Het is altijd leuk om alvast te weten met wie je dit spiritueel avontuur gaat beleven.

We doen samen een meditatie om af te stemmen op de energie van elkaar en van het land Peru met haar krachtige Inca tempels. In de workshop oefenen we met een basistechniek uit het energiewerk van de Inca’s. Deze basistechniek is een goede voorbereiding op je spirituele reis. In de weken voor vertrek kun je alvast oefenen in deze basistechniek zodat je stevig aan deze spirituele reis in Peru begint.

Datum van de workshopdag: van 10:00 tot 17:00 op locatie in Hilversum.

2. Individuele sessie:
Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan

Belemmering(en) die je nog in je draagt, beginnen op te spelen. Tijdens het reisprogramma of op het moment dat je alleen al voelt of denkt mee te gaan. Soms bewust, vaak ook onbewust. Het is mijn ervaring met mensen die eerder aan spirituele reisprogramma’s deelnamen. Dus het is niet vreemd als het voor jou ook zo is.
Belemmering(en) die tijdens de reis in de weg zitten om de krachtige energieën toe te laten, te stromen en ervaren. En dat zou toch jammer zijn.

In een individuele sessie met mij vooraf aan de spirituele reis gaan we op een moeiteloze manier jouw belemmeringen bevrijden en loslaten. Zodat je de reis dieper in jezelf aan kunt gaan en meer geeft in je leven. Na de sessie ervaar je direct verandering in je relaties en hoe jij je voelt in de situaties van je leven.


3. 19-daagse spirituele reis in Peru

“Reis in het licht van de Inca en zijn vrouwelijke Qoya”
van 26 mei t/m 13 juni 2019

De intensiteit van de reis en een periode uit je westerse conditionering zijn, maakt het mogelijk dat oorspronkelijk Licht jou meer bereikt. Jou en je leven doorstroomt. Het vraagt wel je waakzame overgave en afstemming.Bekijk de sfeerimpressie van de spirituele Munay reis in Peru.
Data van de 19-daagse spirituele reis Peru:

zondag 26 mei t/m donderdag 13 juni 2019


De route in 19 dagen langs de Inca tempels in Peru

De Inca profetieën spreken over een Taripay Pacha, een periode van transformatie tot ongeveer 2012 naar wat de tijd van overvloed voor mensen kan worden. Taripay Pacha betekent letterlijk ‘het tijdperk van het opnieuw ontmoeten van onszelf’. De jaartallen staan niet precies vast, het gaat om kansen, om de mogelijkheid.

Wij mensen moeten in staat zijn angst achter ons te laten, onze talenten en culturele gaven vrij te delen en een vriendschappelijke relatie aangaan met de onzichtbare wereld en natuurkrachten.


Dag 1 De spirituele reis begint

Lama in PeruOp eigen gelegenheid of via Atma Reizen geregeld, vlieg je naar Lima waar je in de avond aankomt. In Peru is het 7 uur vroeger dan in Nederland, dus voor je gevoel is het al midden in de nacht. Van het vliegveld word je door de reisbegeleider opgehaald en naar je hotel gebracht waar je dan zeker aan je nachtrust toe zult zijn. In de ochtend ontbijten we samen en bespreken de tips en trucs voor Peru.


Dag 2 Lima

De Inca’s hebben in een mooie zonnige tijd de Spanjaarden deze plaats aangeraden als vestigingsplaats voor de hoofdstad van Peru. Centraal gelegen en aan de Peruaanse kust. Later mochten de Spanjaarden ontdekken dat deze hoofdstad Lima vanaf april tot en met december is overdekt door een grijze mist vanuit zee.

Misschien hebben we geluk en hebben wij de zon. Er zijn een aantal mogelijkheden afhankelijk in hoe deze dag zich voor ons gaat ontvouwen.
We lopen vanaf het hotel naar de Plaza de Armas. Daar bezichtigen we de Kathedraal en misschien zien we de wisseling van de wacht, door druk doende mannetjes met veel machtsvertoon en bombarie, voor het regeringsgebouw.

In de middag kan het dat we met een privébus naar Pachaqamaq gaan. Pachaqamaq ligt in het woestijngebied en de piramiden zijn gebouwd van samengeperst zandsteen. Pachaqamaq was een belangrijk Inca centrum hoewel het tot 1000 jaren voor het Inca rijk al een belangrijk ceremonieel centrum was. Het meest recente Inca complex is het Mamacuña, Huis van de gekozen Inca vrouwen.


Dag 3-6 via de Heilige Vallei naar Cuzco

MorayMet een binnenlandse vlucht vliegen we naar Cuzco. Cuzco ligt op 3.400 meter hoogte en we gaan direct naar de lager gelegen Heilige vallei om rustig te acclimatiseren. Drink lekker veel maté de coca (thee van cocabladeren) om je te helpen wennen aan de hoogte. We lopen door de sfeervolle straatjes van Ollantai en naar de Willkañusta om ons met het wilde vrouwelijke water te verbinden.

Ollantaytambo, de tempel die nog niet af was toen de Spanjaarden deze veroverden. In deze tempel is de ‘windpoort’ waar je je keel verbindt met de geest van de wind. Wayra, de geest van de wind, helpt je je ware stem vanuit je hart te spreken, te spreken wat je weet.

Pisac ligt werkelijk prachtig hoog, temidden van de inca terrassen. De Andes traditie werkt met de levende energie van de 4 elementen om deze in harmonie te brengen in het lichaam. Hier doen we een meditatie waar je je hart verbindt met de geest van de zon en de geconcentreerde energie van het vuur.

Moray bestaat uit drie zogenaamde “collossea”, reusachtige cirkelvormige ‘amfitheaters’ die elk weer bestaan uit concentrisch aangelegde terrassen. Drie intrigerende trechters waarvan de grootste een diepte heeft van ongeveer 100 meter. Een plek met een krachtig kosmisch energetische verbinding.


Dag 7-9 Machu Picchu

met de trein naar Machu Picchu in PeruMet de trein gaan we vanuit Ollantaytambo naar Aguas Calientes. De volgende ochtend vroeg naar Machu Picchu, een pracht juweel, met recht één van de 7 wereldwonderen en onaangetast door de Spaanse conquistadores. We lopen naar de Watchman’s Hut en wachten daar tot de zon over Machu Picchu glijdt en haar pracht onthult.

In verschillende tempels in Machu Picchu doen we meditaties en oefeningen waarin je de essentie, de verfijnde energie van de 4 natuurkrachten: water, aarde, zon en wind in je opneemt.
De volgende dag vertrekken we met de trein terug naar Cuzco.


Dag 10-13 Cuzco en Sacsayhuaman

Cuzco is de hoofdstad van het oude Inca rijk. In het Quechua, de oude Inca taal, Q’osqo genoemd dat ‘navel van de aarde’ betekent.

We volgen de vroege ochtendmis in de Kathedraal aan het centrale plein in Cuzco, de Plaza de Armas. Deze Spaanse Kathedraal is gebouwd op de plaats van de oude tempel van Viracocha. De Inca’s waren goed in het delen van hun culturele gaven en het integreren van religies.Sacsaywuaman Ook nu is het voor de afstammelingen van de Inca’s geen punt dat dit de Kathedraal is van de Spanjaarden die het land op hen hebben veroverd. Hoe zou het zijn als alle mensen zo met religie konden omgaan?

Q’enko is een ontzettend oude plaats en één van de belangrijkere tempels van de Inca’s. In Q’enko en Amaru Macha’ay (slangengrot) doen we een meditatie en oefening waarin je je diep verbindt met Pachamama (moeder aarde).

Sacsayhuaman is de plaats van Pachakuteq, de 9e inca heerser. Pachakuteq betekent ‘de wereld ondersteboven’. De rechterkant van Sacsayhuaman is het mannelijke deel, de linkerkant het vrouwelijke en dat is goed te zien. In het vrouwelijke deel is de watertempel, de plek voor een ritueel met de geest van het water. Op deze plek verbindt je je met de geest van het water, de verfijnde energie of de essentie van het element.

Cusco - Plaza de ArmasIn en rondom Cuzco is zoveel te zien en te ontdekken. Op en rondom de Plaza de Armas zijn er vele cafés en restaurants waar het goed vertoeven is. In sommige cafés wordt Salsa gedanst en soms hoor je in een restaurant de vrolijke Peruaanse klanken van de panfluit bespeeld door muzikanten in kleurrijk gestreepte poncho’s.


Dag 14 Raqchi

Raqchi, de tempel van Viracocha, gebouwd door Viracocha Inca. Viracocha is de Andesnaam voor God, de onzichtbare en creatieve kracht achter alles wat in de wereld zichtbaar is. De tempel van Viracocha is de belangrijkste tempel, nog belangrijker, krachtiger en heiliger dan Machu Picchu.

In de tijd van de Inca’s waren er 12 koninklijke families verwant aan de 12 verschillende volken. Op het moment dat het tijd werd de volgende Sapa Inca te kiezen, wat Enige Heer of Hoge Koning betekent, kwamen de 12 families in deze tempel samen om hun kandidaat voor te stellen. De kandidaat die elke familie naar voren schoof was een talent in economie, sociaal bestuur en het meest spiritueel ontwikkeld. De Inca heerste samen met zijn Qoya, een vrouwelijke partner met eenzelfde spiritueel ontwikkelingsniveau.

Speciaal moment in dit reisprogramma is dat we rondom de energie van de Pinksterdagen in de tempel van Raqchi zijn. En in de energie van de Heilige Geest een energiezuil van Licht opbouwen om zo de Lichtenergie op aarde te bespoedigen.


Dag 15-17 Titicacameer

(hoogte: 3.800 meter)
Titicacameer in PeruDe komende dagen logeren en reizen we op en rond het onbeschrijflijke Titicacameer. In Puno nemen we de boot over het Titicacameer naar Isla Amantani, het minder toeristische eiland. Op het eiland wandelen we naar ruïnes: Pachamama en Pachatata om daar onze verbinding met moeder en vader aarde te integreren. We doen een meditatie in verbinding met de kracht en spirit van het Titicacameer om te ontdekken wat zij ons wil zeggen en laten zien. Heldere beelden kunnen verschijnen.

Vanuit Puno gaan we met de bus naar Amaru Muru, de interdimensionale poort. Door lokale sjamanen ‘de Poort naar het land van de Goden’ genoemd. Als je in deze poort gaat staan en contact maakt, kun je sterke energiestromen ervaren en heldere beelden en visioenen hebben.
In de middag doen we nabij Puno onze laatste afsluitende meditatie van de reis om de energie te integreren in lichaam, energie, ziel en geest.


Dag 18-19 via Juliaca & Lima naar Amsterdam of Brussel

En plotseling is dat het einde van deze spirituele en energetisch bijzondere reis. Via Juliaca vlieg je op de 18e en 19e dag terug naar Nederland of België.

Maar dit is nog niet alles! Want daar BOVENOP ontvang je de volgende bonussen:


1E BONUS

Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in Peru.


2E BONUS

Toegang tot besloten websitedeel met:

o de levenswijsheden van de Inca’s waarin spiritualiteit integraal in het leven is: in de samenleving, bestuur, economie. Je kent de verbinding van Inca’s levenswijsheden met de natuurwetten die in het leven zijn.
o de Inca manier van werken met energie. Alles in het leven is doordrongen van levende energie. Je ontvangt oefeningen en praktische technieken uit het Inca energiewerk. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. Dit werkt verdiepend tijdens de spirituele reis. Maar ook is het kennis waar je in je leven na de spirituele reis blijvend mee kunt werken. Zodat deze spirituele reis jouw leven verrijkt!

Je ontvangt een wachtwoord vóóraf aan de workshop die je toegang geeft tot informatie over de Inca levenswijsheden en manier van werken met energie. Zo kun jij je vooraf voorbereiden. Het geeft je bewustwording en inzichten voor je leven nu.


Boek dit programma met spirituele reis PeruDit Munay programma in Peru is niet voor iedereen geschikt...

o Door de hoge energieën in de aarde en tempels van Peru mag je bekend zijn met het voelen en ervaren van energie. Van jezelf en uit je omgeving.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is in je leven.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Verder vraagt deze spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!Wat is de waarde van dit Peru programma?

Hoe is het überhaupt mogelijk de waarde van een spirituele reis uit te drukken die jouw leven verrijkt?

Dit Peru programma is een combinatie van:
• een spirituele rondreis in de oude cultuur en natuurpracht van Peru
• met meditaties en oefeningen in de Inca manier van werken met energie.
Dit Peru programma is een investering in jezelf.


Hoe zou het voor jou zijn als:
Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

Er meer gemak en creatiekracht is in je werk. Een project wat eerder nog vastzat in ene weer in voortgang is. Je de energetische beweging in je team en omgeving waarneemt, je daarmee om kunt gaan zodat resultaten in gemak worden behaald.

Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

Er is meer helderheid in je denken. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter.

Dat is wat het programma en de reis met en voor jou kan doen.


Nog even de onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

vertegenwoordigd een waarde van
• 19-daagse spirituele reis Peru (beperkt aantal plaatsen voor 6 deelnemers) € 4.997,-
• meditaties en oefeningen in de Inca manier van werken met energie € 497,-
• Toegang tot besloten websitedeel met kennis over levenswijsheden en energiewerk van de Inca’s € 97,-
• dag Workshop: In het licht van het pad van de Inca’s € 397,-
• Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan € 397,-
• Lijst met boekentips bonus
De totale waarde van alle onderdelen in dit programma met spirituele reis Peru van 26 mei t/m 13 juni 2019 inclusief Bonussen is rijk en overvloedig.

En is niet jouw investering voor het programma.

Jouw investering in jezelf voor dit programma met 19-daagse Munay reis Peru is € 3.997,-


Voel jij je van binnenuit geroepen tot dit programma met spirituele reis Peru? En heb je interesse in deelnemen aan dit Munay programma Peru die jouw leven verrijkt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonische Kennismakingssessie. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. In de telefonische Kennismakingssessie bespreken we jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Peru passend voor je is. Stuur een e-mail naar info@atma-reizen.nl of bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.Wat je verder nog moet weten:

TIP! Heb je een zelfstandige onderneming? Dan kan het mogelijk zijn de investering voor het Peru programma als kosten af te trekken voor de inkomstenbelasting. Of dit mogelijk is hangt af van het type bedrijfsactiviteit in je onderneming. Ook kan het mogelijk zijn de investering voor het programma als beroepskosten op te voeren.


Beschikbaarheid

Belangrijk! Peru is een populaire reisbestemming. De leuke hotels lopen snel vol en gunstige vliegtickets zijn snel uitverkocht. Als je mee wilt met dit mooie programma met spirituele reis Peru wacht dan echt niet te lang met boeken.


Aantal deelnemers

Dit Munay programma in Peru is een intense ervaring. Om de uitwisseling en wisselwerking in jezelf en de groep zoveel mogelijk de ruimte te geven, is het aantal plaatsen beperkt tot maximaal 6 deelnemers.
De investering in jezelf is € 3.997,-.


Betaling in termijnen

Je betaalt je investering voor dit programma met spirituele reis Peru in termijnen. En dat kost je niets extra.
• Bij boeking betaal je de aanbetaling van € 950,-.
• De rest van je investering € 3.047,- moet uiterlijk 6 weken voor vertrek van de spirituele reis op onze bankrekening zijn bijgeschreven.


Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Heb je echt een voorkeur voor een éénpersoonskamer? Dan kan dit enkel op aanvraag en is afhankelijk van beschikbaarheid van een éénpersoonskamer.
Geef dit bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 350,- bovenop het investeringsbedrag. 2 nachten in accommodatie aan het Titicacameer zijn sowieso op indeling in 2- of 3-persoonskamer.


Hotels & vervoer

We verblijven in goede, sfeervolle 3* hotels met eigen douche en toilet die veelal zijn verbonden aan community projecten als: een thuis geven aan zwerfkinderen of agrarische projecten. Alle kamers zijn 2-persoonskamers. Behalve de 2 nachten aan het Titicacameer waar het mogelijk is dat je een 3-persoonskamer deelt, het uitzicht maakt dat echt helemaal compleet goed.

Het vervoer naar Machu Picchu is met de trein. Heerlijk door de mooie landschappen van de semi jungle in Peru. Met de boot over het Titicacameer... en al het overige vervoer is met privébus. Dit geeft ons de mogelijkheid en vrijheid uit te stappen bij de tempel van Raqchi (nog heiliger dan Machu Picchu) en op andere plekken waar dit met openbaar vervoer niet mogelijk is.

Responsable Travel. Atma Reizen werkt samen met Respons voor het regelen van een deel van de hotels en vervoer in Peru. Respons draagt zelf zeer actief bij aan het responsible toerisme in Peru door het geven van trainingen aan gidsen. En door in projecten te werken met lokale gemeenschappen, non-profit organisaties en kleine bedrijfjes. Uit jouw investeringsbedrag doneert Respons ongeveer € 50,- rechtstreeks aan social en community projecten. Zo draag jij direct en indirect dus ook bij aan het Responsible Travel in Peru.


Wat is inclusief

• Toegang besloten websitedeel met inzicht in de Inca levenswijsheden en manier van energiewerk
• 1-daagse Workshop: Het licht van het pad van de Inca’s
• Individuele sessie: Ga vrij van belemmeringen de reis in jezelf aan
• Lijst met boekentips
• Hotelovernachtingen op basis van logies (een aantal malen is ontbijt inbegrepen)
• Vervoer (bus, trein, boot en binnenlandse vlucht Lima – Cusco) zoals genoemd in programma
• Excursies en entreegelden volgens programma
• Nederlandse meditatie- en reisbegeleider


Wat is exclusief

• Intercontinentale vlucht van/naar Lima en binnenlandse vlucht vanaf Juliaca
Op het moment dat het reisprogramma doorgaat, nemen wij contact met je op en kun jij je vliegticket(s) boeken. Wij geven je dan een advies voor het te boeken vliegticket. Ter indicatie is een gunstige prijs van de vliegtickets rondom de € 890,-.
Hoe eerder jij het reisprogramma boekt, hoe gunstiger de prijs van de vliegtickets.

• Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
• Lunches en diners (aantal malen ook ontbijt). Respons Travel regelt een aantal lunches en diners voor ons. Dit zijn 2 diners in het huis aan het Titicacameer, 3 lunchboxes en 2 lunches onderweg voor € 150,-. Dit bedrag wordt apart in rekening gebracht bovenop genoemde investeringsprijs.
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien voor gidsen e.d.
• Bijdrage stichting garantiefonds GGTO € 15,- per boeking
• Facultatieve excursies etc.

Heb je interesse in meedoen met dit Peru programma die jouw leven verrijkt?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend telefonische Kennismakingssessie. Een goede eerste stap om te onderzoeken of het Peru programma passend voor je is. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma.

Vul eenvoudig onderstaand formulier in:

velden met een * zijn verplicht in te vullen
Heb je vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)6 – 28 86 86 47 of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.


Boek dit programma met spirituele reis PeruLeuk als je meegaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


P.S. In dit programma met spirituele reis naar Peru leer je een schat aan Inca technieken voor werken met energie die je in de tijd waarin we nu leven goed kunt toepassen.... met name ook in het bedrijfsleven.
Klik hier om dit programma met 19-daagse Spirituele reis Peru te boeken.