ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Energetische coaching & healing

Wil jij plezier in je leven beleven?


Heb je het gevoel dat iets je belemmert om met plezier en gelukkig te leven? Dit kunnen emoties zijn of telkens terugkerende gedachten. Vaak ben je zo gewend geraakt aan het gevoel dat je niet meer goed kunt aanwijzen waardoor het nu precies komt. Of het is telkens weer die zich herhalende situatie die in je leven verschijnt. Je wilt de belemmering opruimen... het liefst op een licht, speelse manier zonder diep te hoeven graven. Zodat je geen last meer hebt en weer plezier in je leven ervaart!

Voel jij je telkens weer verdrietig of geïrriteerd in relatie met je partner of kinderen? Het is alsof ze precies weten welke knop ze bij je in moeten drukken zodat jij weer geraakt wordt en verdrietig of boos bent. Je wordt er gewoon zelf moe van. Je hebt van alles geprobeerd om het te veranderen en je hebt steeds minder lol met je partner of kinderen. Het liefst wil je dat je partner of kinderen veranderen of eigenlijk wil je dat die knop in jou zich oplost. Zodat je weer vrolijk en vrij naar je partner of kinderen kunt zijn. Jullie samen weer lol en plezier kunnen hebben.

Heb je (kortgeleden) in je leven iets meegemaakt waardoor je uit balans bent geraakt? Zijn er irritaties met je leidinggevende of collega’s? Loopt de relatie met je partner niet meer zo soepel of is beëindigd? Het heeft nogal effect op je lichaam en hoe jij je voelt. Je bent even van slag en kunt je daardoor onzeker of angstig voelen. Je bent echt toe aan een grondige opruiming van je lichaam en geest zodat je evenwicht in je leven weer herstelt.

Herken jij jezelf in één of meer van deze situaties? Dan is het 3-maanden ‘Innerlijk helende reis’ traject iets voor jou.foto van LydiaMijn naam is Lydia Atema en ik ondersteun je graag in jouw weg naar het terugvinden van het plezier in je leven. In de manieren van coaching en healing waar ik mee werk, heb ik altijd opengestaan voor wat snel en effectief werkt. Ik geloof in transformatie van binnenuit wat vanzelf een verandering in je voelen, denken en handelen geeft. En (gedrag-)veranderingen van buitenaf slechts een tijdelijk effect hebben. Praten over de verhalen die zich in je leven afspelen, hoort dan ook niet bij de coaching.
Ik maak gebruik van gesprekstechnieken die rechtstreeks naar de essentie gaan. En maak contact met de intelligentie van je lichaam, de wijsheid die in jou ligt.

Voordeel is dat je niet hoeft te graven naar wat mogelijk de oorzaak in het verleden is... en er toch oplossing en resultaat wordt behaald.

Zelf heb ik meer dan 15 jaren ervaring in het energetisch werken met mensen. En heb de snel en effectief werkende technieken voor coaching & healing eerst grondig en diepgaand op mezelf toegepast. Ik ga mezelf en dat wat in me ligt niet uit de weg. Ik kan goed onderscheiden in de energieëen en jou begeleiden in diepgaande transformatie.

Een energetisch coaching- & healingtraject geeft een grondige en diepgaande opschoning van je lichaam en geest die een ommekeer teweegbrengt in je denken, voelen en doen.


Hoe zou het voor jou zijn als:

Je op een lichte en speelse manier de belemmeringen opspoort en opruimt die in de weg zitten vóór wat jij leuk vind en plezier geeft in je leven
(geen diepgravend onderzoek naar de oorzaak in je verleden).
Je al tijdens de sessie resultaat voelt en je, voor het optimale resultaat, thuiswerk meekrijgt om de laatste restjes op te ruimen.
De kwaliteit van je relatie met je partner, kinderen of collega’s, leidinggevende is verbeterd.
Er weer meer geluk en plezier is in je werk en leven. Je leven verandert en is verrijkt.
Je weer vitaal voelt en weer vertrouwen hebt in je leven.
Je weer meer plezier en geluk in je leven beleeft.
Je weer lekker in je vel zit.

Dat kan in het 3-maanden ‘Innerlijk helende reis’ traject

waarmee je het plezier en geluk in je leven (terug) brengt.


Inhoud van de ‘Innerlijk helende reis’:

In de coachingsessies kijken we samen op een licht, speelse en intuïtieve manier naar je situatie in het hier en nu. Met een aantal vragen gaan we rechtstreeks en direct naar de essentie waar het voor jou om draait. We gaan daarbij uit van de intelligentie van je lichaam, de wijsheid die in jou ligt. Dit betekent ook dat de antwoorden in jou liggen, de oplossing van binnenuit in jou plaatsvindt en niet vanuit mij als coach komen. Ik faciliteer en ondersteun je in het naar boven halen van de antwoorden en oplossingen die al in je besloten liggen.

We werken integraal met- en op de lichaamsgericht, emotioneel/mentaal en energetisch/spirituele lagen. Methoden of technieken zijn afgestemd op jou. De methoden die ik kan toepassen werken allen uiterst snel en effectief. Dit betekent ook dat een beperkt aantal sessies al een ommekeer opleveren in je voelen, denken en doen in je leven. En niet een langdurig coachingstraject met vele sessies nodig is. Je hebt weer plezier en geluk in je leven.

Tussen de sessies zit een aantal weken om datgene wat los is gekomen, uit te laten werken. Zoals het gezegde; de tijd heelt alle wonden. Tussen de sessies hebben we kort telefonisch contact, even een vinger aan de pols. Je krijgt oefeningen voor thuis mee om je proces te ondersteunen. En eventueel is healing op afstand mogelijk.


Methoden die ik kan toepassen zijn:

Vanuit mijn intuïtie en de snelle, effectieve technieken en oefeningen kan ik je coachen in het toelaten van meer stroming en plezier in je leven. En omdat ik dit proces in mijn leven zelf heb doorleeft en nog doorleef, deel ik met je uit eigen ervaring.

De Helende Reis om vastzittende emotionele energie in je lichaam te laten oplossen. Niet verwerkte emotionele gebeurtenissen uit je jeugd hebben zich steeds dieper vastgezet in je lichaam. En creëren herhalende patronen in je leven. In je jeugd is je zenuwstelsel niet volgroeid om heftigere emotionele gebeurtenissen goed te verwerken. Op volwassen leeftijd is je zenuwstelsel wel volgroeid om die emotionele gebeurtenissen goed af te ronden, alleen besef je dit vaak niet.
Ik begeleid je in een helende reis naar het verwerken en oplossen van deze in je lichaam vastzittende emotionele energie. Zodat de nog niet verwerkte gebeurtenis(sen) alsnog worden afgerond.

Energiestromen in de meridianen van je lichaam. De meridianen zijn jouw kanalen waar de levensenergie doorheen stroomt. En deze kanalen kunnen geblokkeerd raken. Met acupressuur (lichte druk met duimen) of handoplegging heffen de blokkades in de levensenergie stromen op en worden de meridiaanstromen versterkt. Dit werkt ondersteunend en versterkend in combinatie met de andere technieken.

Beter in Balans van de Methode Matheij. Beter in Balans is een diepgaande en grondige reiniging van je lichaam en geest die een omslag teweegbrengt in je denken, voelen en doen. Dit werkt goed bij: situaties in je leven die je (kortgeleden) hebt meegemaakt en waardoor je uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld: je relatie of huwelijk is beëindigd, vermoeidheid door onbalans werken en privé, een verandering in je zelfstandige onderneming die je stress en onzekerheid geeft.

De opleiding Methode Matheij is geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB)


In de afgelopen 20 jaar heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:
Meditatie en Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambhala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.
opleiding Methode Matheij.
Journey Intensive (de helende reis) van Brandon Bays.

En heb jarenlange ervaring in het individueel energetisch begeleiden en -activaties, in workshops en ook in de spirituele reizen die ik begeleid in; India, Egypte, Peru en Zuid Frankrijk.


Voor het 3-maanden ‘Innerlijk helende reis’ traject is het volgende van belang...

Je wilt de situatie in je leven of werk veranderen, durft eerlijk naar jezelf te kijken en neemt verantwoordelijkheid voor je leven.
Daarnaast is een traject voor coaching & healing niet bereikbaar voor mensen met een psychische persoonlijkheidstoornis. Daarvoor zijn andere therapieën geschikt.

Mocht je het je afvragen... tijdens de sessies heb jij je kleding aan en zit je op een stoel.


Investering in jezelf:

3-maanden ‘Innerlijk helende reis’ traject
€ 595,- inclusief BTW voor particulier,
€ 595,- exclusief BTW voor ondernemers en zakelijke cliënten.

Over het algemeen zijn 3 sessies voldoende om je belemmeringen in het hier en nu op te sporen en op te lossen. En het plezier in je leven (terug) te brengen.


De onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

o Vooraf aan het traject word je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden en naar me te mailen.
o We maken dan een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten waar we ingaan op jouw situatie.
o Er zijn 3 individuele sessies van gemiddeld 1.5 uur
o De eerste sessie(s) zijn om op te sporen en op te ruimen daarna leer je zelf emotionele energie in je lichaam los te laten, je bewustzijn en aanwezigheid in je leven te vergroten.
o Je maakt na elke sessie een reflectieverslag waarmee het bewust worden en de inzichten nog meer verdiepen.


Bij dit ‘Innerlijk helende reis’ traject ontvang je een aantal extra’s voor nog meer verdieping en ondersteuning:

1. Je krijgt technieken en oefeningen voor thuiswerk mee. Zodat je ook thuis ondersteuning hebt in de uitwerking van je proces.
2. Je ontvangt mp3’s met oefening, uitleg en een handout met oefeningen voor meer verdieping.
3. Tussentijds de sessies is er 2-maal kort telefonisch contact.
Dit is na de 1ste en de 3e sessie.
4. Er is de mogelijkheid voor ondersteunende healing op afstand (1-maal).


Niet tevreden, geld retour garantie!

Mocht je na de 1ste sessie niet tevreden zijn? Dan kun je dit tot de dag na de sessie aan mij aangeven. Je ontvangt dan € 510,- retour zonder enige discussie. De € 85,- is voor administratie en kosten.
Je loopt dus weinig tot geen risico!


Dus zit je even niet lekker in je vel en wil je weer geluk en plezier in je leven... Heb je meer informatie nodig om een beslissing te kunnen nemen voor dit 3-maanden ‘Innerlijk helende reis’ traject? Neem dan gerust contact met me op.
Bel 06 - 28868647 of mail naar info@atmacoaching.nl.

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema
Ps. Ken jij dat? Dat je iets doet waarvan je achteraf zegt... ‘had ik dat maar eerder gedaan!’ Neem dus nu contact op en bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atmacoaching.nl