ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Rust en ruimte in de spirituele reis naar India

zodat je de Tibetaanse cultuur en de krachtige energie in de Himalaya echt kunt ervaren

Reis naar Shambhala

Deze reis gaat niet door in 2017.
Klik op de link om verder te lezen over het Spirituele programma India met 21-daagse reis Spiti - Dharamsala.

Heb je films gezien over de Tibetaanse mensen en hun leven in de Himalaya en wil je die sfeer proeven en ervaren zonder de inmenging van de Chinezen? China onderdrukt de bevolking in Tibet en boeddhistische kloosters zijn niet altijd even makkelijk te bezoeken. In het van oorsprong Tibetaanse gebied in de Himalaya van India is de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed te proeven. En zijn belangrijke boeddhistische kloosters vrij te bezoeken en te ervaren.

Misschien heb je gelezen over Shambhala of Shangri La in de Himalaya en wil je die energie zelf ervaren? Je hebt over Shambhala of Shangri La gelezen wat onderdeel is in het Tibetaans boeddhisme. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in een hoog bewustzijn samenleefden. Je wilt daar meer over weten en je wilt die energie zelf ervaren.

Wil jij naar krachtplaatsen in de bergen waar weinig mensen van weten? Wil jij in meditatie je verbinden met de hoge energie van deze krachtplek in de Himalaya? Hoge energie die door je stroomt en in jezelf een verdiepende werking heeft op je bewustzijn. Spiti is een van oorsprong Tibetaans gebied in de Himalaya van India. Bij mensen minder bekend en door de afgelegen ligging moeilijker bereikbaar. Toch herbergt het gebied een aantal belangrijke boeddhistische kloosters. En is de hoge energie in de bergen goed te voelen en te ervaren.

Wil je graag met mensen op reis die ook met spirituele ontwikkeling bezig zijn? Het is fijn tijdens je spirituele reis met gelijkgestemden je te verbinden met de hogere energieën. En je ervaringen te kunnen delen. Alleen als je dat wilt natuurlijk! Want niets moet en veel kan, is onze wijze van spirituele reizen.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen? Dan is deze spirituele reis naar de Himalaya in India iets voor jou of jullie.



Graag stel ik me als reisbegeleider van deze spirituele reis aan je voor. Mijn naam is Lydia Atema en het is apart hoe Spiti, dit gebied in de Himalaya van India, op mijn pad is gekomen.

Voor het plannen van mijn eerste lange reis naar India pakte ik de kaart van India om te zien waar ik heen kon gaan. Mijn oog trok naar een gebied in het Noorden van India, dichtbij de Tibetaanse grens. Pas daarna ging ik kijken welk gebied dit is en erover lezen. Het bleek Spiti te heten en ik las dat het een afgelegen gebied is in de Himalaya met een aantal mooie en belangrijke boeddhistische kloosters.

In mijn reis naar Spiti, na het passeren van de bergpas Kunzum La, voelde en ervoer ik sterk de Shambhala energie. De jeeptocht naar Spiti gaat over slingerende bergpaden, in haarspeldbochten omhoog om bergpassen te passeren. Na het passeren van de Kunzum La, rij je de Spiti vallei binnen en ervaar je de Shambhala energie.
In Spiti is de Shambhala energie voelbaar in de bergen, de aarde en de ruimte om je heen. Er is geen moeite de energie te stromen. De Shambhala energie is eenvoudig als vanzelf in en om je heen aanwezig.

Ik ben ingewijd in de 4 graden van Shambhala Healing en geef al een aantal jaren inwijdingen door aan mensen. In het Tibetaans boeddhisme is Shambhala een plaats in Tibet waar mensen, eeuwen geleden, in een hoog bewustzijn samenleefden. Shambhala Healing energie (een vervolg op het meer bekende Reiki) is overgekomen naar het Westen waarin mensen kunnen worden ingewijd. Shambhala is een universele energie gericht op het in je eigen kracht komen. De spirituele ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen. Herinneren wie je in wezen bent.

Bijzonder mooi vind ik de kennis en verhalen over Shambhala door te kunnen geven aan de mensen die meegaan met de spirituele reis. Ik voel me zeer thuis in het van oorsprong Tibetaanse gebied in India. Weet te vertellen over de boeddhistische kloosters in het gebied en ken de krachtplaatsen voelbaar in de bergen. Ben erg sfeergevoelig en heb dan ook de sfeervolle hotels en gezellige restaurantjes waar je lekker kunt eten voor deze reis uitgezocht. En hoe mooi is het tijdens de reis in de ochtend te kunnen mediteren in die krachtige energie van de bergen? Ik kijk er altijd weer naar uit deze spirituele reis naar India met mensen te mogen doen. Dit unieke gebied in India waar de stilte in de bergen nog goed te horen is.


Reiservaring Spiti-Dharamsala reis 2009

De reis was een geweldige ervaring. Er was voldoende ruimte en rust om tot een diepere verwerking van de ervaringen te komen.

Hoogtepunt was voor ons de Spiti vallei met de zeer bijzondere Boeddhistische kloosters. Het is een plek waar de oorspronkelijke energie nog sterk voelbaar is.
Als je op zoek bent naar heilige krachtplaatsen dan kun je die hier zeker vinden!

Ad en Hanna Stemerding

Wil je op spirituele reis naar een unieke plek in de Himalaya van India waar weinig toeristen komen? Waar je in je spirituele reis de combinatie kunt maken van:

Een spirituele rondreis door de krachtige bergen van de Himalaya in India en langs belangrijke boeddhistische kloosters en plaatsen.

In een van oorsprong Tibetaans gebied waar je de Tibetaanse sfeer en cultuur nog goed kunt proeven zonder de inmenging van de Chinezen.

Mediteren in - en ervaren van de Shambhala energie in jezelf, rondom je, in de bergen. In opbouwende stappen van uitbreiden, bewustwording en onderscheiden van de hoge energieën in jezelf. Waarmee je een volgende stap in je leven zet!

En natuurlijk is er ook tijd om rustig te wandelen in de dorpjes met typisch Tibetaanse huisjes, op een terras met een kopje chai te genieten van de magische bergen om je heen, de markt en winkeltjes te bekijken met de Tibetaanse ‘om mani padme hum’ muziek en gebedsmolentjes, Thangka’s met de meest mooie schilderingen van bodhisattvas.


Dat kan!!
In de 17-daagse spirituele reis naar India neem ik je mee naar het van oorsprong Tibetaanse gebied met haar bijzondere boeddhistische kloosters. Mediteren we in de energie van Shambhala waarmee je een volgende stap in je leven zet.



Data van de spirituele India reis:

17-daagse Spiti reis van vrijdag 14 augustus t/m zondag 30 augustus 2015

Heb je meer tijd en wil je meer hoge energie en de Tibetaanse sfeer in India opsnuiven?
Kies dan voor de 24-daagse spirituele reis van woensdag 15 juli t/m vrijdag 7 augustus 2015. Tijdens de 24-daagse reis bezoeken we naast Spiti ook Ladakh.

Klik hier om verder te lezen over de 24 daagse spirituele reis Ladakh - Spiti van
woensdag 15 juli t/m vrijdag 7 augustus 2015.


De route naar Spiti in de Himalaya en de boeddhistische kloosters

Surely the Gods live here, this is no place for men!

Rudyard Kipling over Spiti


Dag 1 De reis begint

Van Amsterdam vlieg je naar New Delhi waar je in de nacht aankomt. De immigratie duurt even.... het is duidelijk, je bent aangekomen in India. Van het vliegveld word je door de reisbegeleider opgehaald en naar je hotel gebracht waar je dan zeker aan je nachtrust toe zult zijn. In de ochtend ontbijten we samen, maken we kennis met elkaar en bespreken de tips en trucs voor India. Daarna ben je zover voor een eerste kennismaking met de stad.

Dag 2 New Delhi

Humayuns tomb in New DelhiNew Delhi valt als een warme deken over je heen. Het is een indrukwekkende stad: autoriksja's en fietsriksja's scheren links en rechts om je heen, bedelaars trekken je aandacht, tussendoor scharrelen de heilige koeien en iedereen lijkt je vriendelijk te begroeten. Eén kort moment in New Delhi trekt je uit je Westerse denken en plaatst je volledig in het Oosten.

We wandelen in het gebied rondom de Main Bazaar in Pahar Ganj, een wirwar van straatjes met groente- en fruitverkopers, handwerklieden en hier en daar een heilige koe. En we zoeken de rust en verkoeling van een wandeling in de Lodi garden.


Dag 3-5 Manali

(hoogte: 2200 meter)

De volgende vroege ochtend vertrekken we óf met de jeep óf met een binnenlandse vlucht naar Kullu en vervolgens naar Manali. Dit is afhankelijk van het weer in deze regentijd (totale reisduur: ongeveer 14 cq. 6 uur).


Reisflinter Spiti-Dharamsala reis 2007

We schuiven de gordijnen van onze slaapkamer open en slaan steil achterover van het uitzicht. De bergen die gisteren nog in nevelen waren gehuld, staan deze ochtend zonovergoten te pronken.

Gjalt en Maria Schippers


Even buiten Manali bezoeken we het huis van het spirituele koppel Nicholas en Helena Roerich. Wetenschappers, kunstenaars en spirituele mensen die onder andere in dit deel van India op ontdekkingstocht waren naar Shambhala. Ik vertel je over hun ontdekkingen en in het huis zijn prachtige schilderijen te zien van de magische plekken tijdens hun ontdekkingstocht. De volgende ochtend vroeg vertrekken we met jeeps naar Kaza (reisduur: ongeveer 10 uur).

Dag 6-12 Kaza

(hoogte: 3600 meter)

Geiten in Spiti - IndiaOnderweg naar Kaza kijk je je ogen uit naar de verschillende landschappen die je tegenkomt. We passeren de eeuwig besneeuwde Rohtang La (3980 meter hoog) en gaan bij Gramphu rechtsaf. We komen kuddes geiten tegen waar we ons met de jeep doorheen ploegen, geiten links de berg op- en rechts de berg afjagend.

We rijden door de Lahaul Vallei, een rotsachtig, groen bemost gebied met beneden ons de kolkende Chandra rivier. Passeren de Kunzum La op 4551 meter hoogte en bezoeken daar een boeddhistische tempel.

Hier zal je de adem worden benomen.... vanwege het uitzicht en vanwege de hoogte. Je hebt het gevoel door een muur van lucht te worden tegengehouden bij elke stap die je zet. De Spiti Vallei geeft je weer een totaal ander beeld met haar woestijnachtige, vele tinten rood, zand kleurige bergen. Uiteindelijk komen we laat in de middag aan in ons hotel in Rangrik op een paar kilometer afstand van Kaza.

Kaza

Je doet er goed aan de eerste dag te acclimatiseren en het rustig aan te doen. Het is wennen aan de hoogte en de ijle lucht. Je zult merken dat zelfs een kleine wandeling veel energie kost.

De bergen in Spiti en haar boeddhistische kloosters (gompa) hebben hun eigen energetische kracht en werking. In de spirituele rondreis is er de openheid om, zowel individueel als in de groep, te ervaren wat zich aandient. Tijdens ons verblijf in Spiti doen we Shambhala meditaties en oefeningen waarmee je jouw energieveld uitbreidt, je bewust wordt van hoge energieën en kunt onderscheiden.
Tijdens en na de spirituele reis zul je merken dat je helderheid in waarneming toeneemt, toevalligheden zich makkelijker en meer openbaren, een snellere werking van intentie en manifestatie.

Tabo Gompa

We bezoeken Tabo Gompa, één van de meest belangrijke kloosters in de Tibetaans boeddhistische wereld.
De gompa is gebouwd in de 10e eeuw door boeddhisten van de Gelukpa orde.
Op het eerste gezicht ziet het er niet uit als een klooster. Het complex bestaat namelijk uit 9, uit leem opgetrokken, ‘tempels’. Het klooster met haar tempels is in de vorm van een mandala min of meer in één keer ontworpen als weergave van het universum. Stap je een tempel binnen dan kom je in ruimtes met ‘s werelds best bewaard gebleven Tibetaanse kunst, in levendige beelden en fresco's.

Ki Gompa

Ki Gompa in Kaza - IndiaWe klimmen met de jeep nog wat hoger en bezoeken de Ki Gompa op 4100 meter. De grootste gompa in Spiti, net als de Tabo Gompa gebouwd door boeddhisten van de Gelukpa orde. De gompa heeft een 3-tal invasies van andere volkeren en een aardbeving overleefd. De restauratie was in 2000 net op tijd klaar voor de uitvoering van het kalachakra ritueel door de Dalai Lama.

Het dorpje Kibber ligt op 4200 meter hoogte. Een vriendelijk dorp waar de tijd lijkt stil te staan. De wit Tibetaanse huisjes met hun dikke, donkere rieten daken steken prachtig af tegen de blauwe lucht. Het is heerlijk om door dit dorpje te wandelen, stil te staan en contact te maken met de kinderen, de mensen en de natuur....

Spiti is een rijk gebied aan boeddhistische kloosters en natuur .... We bezoeken de 1000 jaar oude Dhankar Gompa, een hoog in de rotsen opgenomen klooster. Dhankar betekent ‘plaats die niet kan worden ingenomen’ en was voorheen de hoofdstad van Spiti. We kunnen met de jeep door het Pin Valley National Park rijden waar je de krachtige stuwing van het ontstaan van de bergen kunt zien en ervaren en je een bezoek kunt brengen aan de 600 jaar oude Kungri Gompa.

Dag 13-14 Manali

Vroeg in de ochtend vertrekken we met de jeeps naar Manali (reisduur: ongeveer 10 uur). De vroege ochtendlucht en -licht geven de bergen een heel andere kleur dan we op de heenweg hebben gezien. Bij Gramphu gaan we nu linksaf en komen in de loop van de middag in Manali aan.

Mocht je nog niet genoeg gompa’s hebben gezien dan kun je in het Tibetaanse gebied in Manali de Gadhan Thekchokling Gompa bezoeken.
Of je kunt gaan shoppen op de verschillende markten en in de winkelstraatjes van Manali.

Dag 15-17 New Delhi

Of met de jeep óf met een binnenlandse vlucht van Manali naar New Delhi. Dit is afhankelijk van het weer in deze regentijd. (totale reisduur: ongeveer 14 cq. 6 uur).

Op onze laatste dag kunnen we een bezoek brengen aan Humayun’s Tomb, prachtige architectonische tomben uit de Mughal periode omgeven door tuinen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. En daarna slenteren in de rustige soefi wijk Nizamuddin met haar smalle gezellige marktstraatjes en bezoek aan de tombe van de heilige.

Of je kunt gaan winkelen in het meer westerse Connaugh Place. Je vindt daar prachtige antiekzaken, zijdewinkels, sieradenshops en boetiekjes.

Het is alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen en in de avond van de 16e op de 17e dag vertrekken we met de taxi naar het vliegveld voor de vlucht naar Amsterdam.


Maar dit is nog niet alles! Bij deze spirituele reis naar de Himalaya in India ontvang je een aantal extra’s die je nog meer verdieping geven en waarmee je nog meer uit deze investering in jezelf kunt halen.


1E EXTRA

Afstemmingsbijeenkomst een aantal weken voor vertrek van deze spirituele reis

Tijdens deze spirituele reis in de Himalaya van India kom je in contact met hoge energieën. Zachte krachtige energie.
En om zoveel mogelijk te halen uit je spirituele reis in India ontmoeten wij en je spirituele medereizigers elkaar een aantal weken voor vertrek. Het is altijd leuk om alvast te weten met wie je dit spiritueel avontuur gaat beleven.

We doen samen een meditatie om af te stemmen en je ontvangt een Shambhala energiekracht overdracht. In de afstemmingsbijeenkomst doen we een oefening uit het Shambhala energiewerk. En je ontvangt een energiekracht overdracht van de Shambhala energie. De energie uit de bron waar het leven uit voortkomt en naar terugkeert.
Shambhala is gericht op ontwikkeling tot meesterschap over je leven. Herinneren wie je in wezen bent. Dat is ‘heelworden’ healing naar zijn wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid. Als voorbereiding op je spirituele reis kun je de oefening herhalen en stroomt de Shambhala energie voor jou, door jou.


2E EXTRA

Lijst met boeken die gaan over de krachtplaatsen die we bezoeken in deze spirituele reis

Als mogelijkheid om je in te lezen zodat je goed voorbereid op reis gaat en je meer verdieping beleeft tijdens de spirituele reis in India.



Wat is de waarde van deze spirituele reis in de Himalaya van India?

Het is niet eenvoudig de waarde van een spirituele reis uit te drukken. Want hoe druk je de waarde uit van een spirituele reis die je veel brengt in je ontwikkeling en in je leven? Niet te vergelijken met een reis van een gewone reisorganisatie.

Deze spirituele reis is een combinatie van:
een rondreis door de krachtige bergen in de Himalaya van India langs belangrijke boeddhistische kloosters en waar je de oorspronkelijke Tibetaanse sfeer en cultuur nog kunt proeven,
met Shambhala meditaties en oefeningen in het uitbreiden, bewustwording en onderscheiden van hoge energieën.
Deze spirituele reis is een investering in jezelf.


Deelname aan deze 17-daagse spirituele reis in de Himalaya van India vraagt een investering in jezelf van € 2.590,-

bij deelname van 6 spirituele reisgenoten. Bij minder spirituele reisgenoten behoren we de reisinvestering te verhogen naar € 2.690,-.

Dit is inclusief:

Shambhala meditaties en oefeningen tijdens de reis t.w.v. € 235,-
Afstemmingsbijeenkomst een aantal weken voor vertrek t.w.v. € 75,-
Shambhala energiekracht overdracht t.w.v. € 75,-
Lijst met boekentips bonus


Deze spirituele reis naar de Himalaya van India is niet voor iedereen geschikt:

o Door de hoge energieën in de bergen mag je goed bekend zijn met het werken met energie en onderscheid kunnen maken.
o Je hebt een goede geestelijk en lichamelijk stabiele gezondheid en een goede gronding in onze moeder aarde!!
o Je mediteert regelmatig of meditatie is je staat van zijn in je leven.
o Verder vraagt deze spirituele reis een bepaalde mate van innerlijk vertrouwen zodat je vrij bent de spirituele reis in flow aan te gaan.

Voor mensen die houden van zekerheid, precies willen weten hoe de reis verloopt, is deze spirituele reis niet geschikt.
Deelname is dan een teleurstelling en geldverspilling. En dat zou jammer zijn!


Wat je verder nog moet weten:

Investering in jezelf

Deelname aan de 17-daagse spirituele reis naar Shambhala vraagt een investering in jezelf van € 2.590,- bij deelname van 6 spirituele reisgenoten. Bij minder spirituele reisgenoten behoren we de reisinvestering te verhogen naar € 2.690,-.

Het verhogen heeft te maken met het moment van definitief doorgaan van de reis en prijs van vliegtickets op dat moment. Plus: we reizen met jeep(s) door de Himalaya van India, 4 reizigers per jeep. Bij 5 spirituele reisgenoten betekent dat we met 2 jeeps rijden, met per jeep 3 reizigers (incl. reisbegeleidster). De hoge kosten voor vervoer mogen dan over minder spirituele reizigers worden verdeeld. Atma Reizen doet al het mogelijke de verhoging van jouw investering zo laag mogelijk te houden.

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers voor deze spirituele reis is 3, het maximum aantal
8 deelnemers.

Op indeling of éénpersoonskamer

Boek je voor jezelf alleen en wil je een kamer delen met een spirituele reisgenoot van hetzelfde geslacht? Dan kun je dit bij je boeking aangeven.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij contact met je op.

Houdt er rekening mee dat de meeste bedden in India tweepersoons bedden zijn, met aparte 90 cm brede matrassen en apart beddengoed.

Slaap je liever op een éénpersoonskamer? Geef dit dan bij je boeking op. Je betaalt dan een toeslag éénpersoonskamer van € 200,- bovenop genoemd bedrag aan investering.

Wat is inclusief

Hotelovernachtingen op basis van logies (een enkele keer is ontbijt inbegrepen)
Intercontinentale vlucht incl. belastingen en - toeslagen zoals bekend op 1-10-2013
Binnenlandse vlucht of jeep Delhi – Kullu – Manali en retour
Vervoer (jeep) zoals genoemd in programma
Excursies en entreegelden volgens programma
Nederlandse reisbegeleider

Wat is exclusief

Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
Visum
Maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Facultatieve excursies etc.

Aanbetaling

De aanbetaling van de spirituele reis wordt in 2 termijnen betaald.
De 1e aanbetaling is ca. 5% van de reissom
en moet bij boeking worden voldaan: € 200,- p.p.
Voor de 2e aanbetaling ontvang je een factuur op het moment dat de spirituele reis het minimum vereiste aantal aanmeldingen heeft en de spirituele reis definitief doorgaat.
Op dat moment worden de vliegticket(s) geboekt, betaald, geprint en naar jou gemaild.
Je hebt de vliegticket(s) dan direct in je bezit.
Deze aanbetaling moet per ommegaande worden voldaan: € 900,- p.p.

Zakgeld

Voor de spirituele reis heb je voor eten, drinken, fooien, facultatieve excursies, kleine souvenirs etc. ongeveer € 350,- p.p. nodig. Dit bedrag is een schatting; één en ander is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen uitgavenpatroon.

Gezondheid en conditie

Voor deze spirituele reis is een goede fysieke gezondheid en redelijk goede conditie nodig. Dit heeft te maken met de intensiteit van de reis. In deze spirituele reis gaan we geleidelijk naar een hoogte van 3.600 meter in Kaza. En reizen en wandelen op deze hoogte is aardig inspannend.

Vlucht

Indien je het vliegticket zelf boekt, neem dan contact op met Atma Reizen. Houdt er dan rekening mee dat de spirituele reis pas definitief doorgaat op het moment dat het minimum aantal deelnemers voor de reis is behaald. Atma Reizen brengt je op de hoogte op het moment dat de spirituele reis definitief doorgaat.

Vluchttoeslagen

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Deze bedragen zijn frequent onderhevig aan veranderingen doordat er nieuwe belastingen/toeslagen bijkomen of bestaande bedragen worden verhoogd. Het grootste deel van het bedrag bestaat uit de brandstoftoeslag, die sterk afhankelijk is van de kerosine prijzen.
Mochten deze belastingen en toeslagen in de tussentijd verhoogd of verlaagd worden dan wordt deze wijziging in de factuur doorberekend.

Waar komt het voor deze spirituele reis in totaal voor jou
op neer

Soms zie je hier en daar bedragen genoemd zodat je nog niet weet waar je in totaal aan toe bent. Wij doen dit anders. Wij houden van duidelijkheid en benoemen helder waar het in totaal voor jou op neerkomt.

In totaal voor deze spirituele reis kom je uit op....:
Investering (bij 6 deelnemers)
bij minder dan 6 spirituele reizigers is de investering € 2.690,-
€ 2.590,-
Visumkosten € 125,-
Zakgeld € 350,-
Totaal € 3.065,-
éénpersoonskamer toeslag € 200,-
Totaal kom je uit op: € 3.265,-

Dit is exclusief je reisverzekering die je misschien als doorlopende verzekering hebt.


Wil jij mee met de 17-daagse spirituele reis naar de Himalaya in India waarmee je een stap in je ontwikkeling zet? Boek dan nu je reis!


Klik hier voor het boeken van je 17-daagse spirituele Spiti reis in India
van vrijdag 14 augustus t/m zondag 30 augustus 2015

Na je boeking ontvang je de factuur voor de 1e aanbetaling van € 200,-


Mocht je meer informatie nodig hebben om een beslissing te kunnen nemen over je deelname aan deze spirituele reis, neem dan gerust contact met ons op.
Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47 of mail naar info@atma-reizen.nl.

Leuk als je meegaat!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema

P.S. Citaat van wijsheid Dalai Lama: ‘Ga één keer per jaar ergens heen waar je nog nooit bent geweest........’. Ga je mee naar de Himalaya van India? Lijkt me erg leuk als je meegaat!Klik hier om de 17-daagse Spiti reis te boeken.