ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij minder moeite,
meer flow & geluk in je leven?

Ben jij een intuïtief gevoelig mens? Heb jij soms perioden in je leven waarin je voelt dat het even niet zo gemakkelijk loopt? Op je werk of in je onderneming moet je moeite doen om het op de rit te houden. Of in je gezin loopt het niet meer zo op rolletjes. Heb je het gevoel meer tegen de stroom in te zwemmen dan dat je met de stroom meestroomt!

In de cursus leer je de manier waarop jij jezelf kunt waarnemen. In ontspannen aandacht aanwezig te zijn. Je leert de energie van weerstand in je lichaam op te laten lossen. Zodat jouw innerlijke wijsheid en inzichten weer naar boven komen. Je weer van binnenuit richting voelt en de stroom van jouw leven kunt volgen.

Wil jij een volgende stap in je bewustzijnsverruiming zetten? Je mediteert al een tijdje regelmatig. Je merkt dat je energie is toegenomen. Je wilt meer in rust en ruimte zijn voor jezelf en je leven. Jouw innerlijke wijsheid leven. Je leert over flow, de natuur die het leven is. Hoe het komt dat je daar in delen van bent weg geraakt en hoe je dit weer in jezelf en leven kunt toelaten.

Voel jij van binnenuit in jezelf een beweging, een transformatie? Een nieuw deel in jou wat geleefd wil worden? Als een nieuwe geboorte. Tegelijkertijd voel je van alles in jezelf trekken naar het ‘oude bekende’. Daar word je toch moe van? In de cursus ervaar je de emotionele energie die als weerstand in je lichaam ligt opgeslagen. En deze ga je laten oplossen. Zodat flow en synchrone gebeurtenissen, in moeiteloos gemak, meer en meer in je leven verschijnen. En je ondersteunt in het proces naar de nieuwe jij die zich door jou wil leven.

Wil jij in je leven meer en meer in flow zijn? Flow is niet iets wat je kunt bereiken omdat het er altijd is. Het gaat om toelaten en je lichaam kan daarin zowel een geleider als een weerstand zijn voor deze creatief stromende energie van het leven. Weerstand in jezelf waar je aan gewend bent geraakt en dus niet meer opmerkt. In de cursus doen we meditaties en oefeningen om weerstanden in jezelf en lichaam los te laten zodat je flow meer en meer in je leven kunt toelaten.

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde overwegingen?

Dan is deelnemen aan de cursus 'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven' iets voor jou.


Lydia Atema, reisbegeleidsterMijn naam is Lydia Atema ... en toen ik begin 30 was, heb ik mezelf gezegd: “ik wil alles opruimen en oplossen wat mij in de weg zit, wat mij blokkeert. Alle angsten die me weghouden van het volledig mezelf leven.” Het leven wilde me daar zomaar als vanzelf in ondersteunen en bracht mij situaties waarin ik het leven kon onderzoeken. Hoe wat binnen in je ligt de situaties in je leven aantrekken (wetende dat er ook meer is dan dit).

Ik ben een onderzoeker van het leven en waarheid . Terug naar de authentieke oorsprong van ons bestaan als mens en menswording. Dwars door de vele lagen van vervormingen. En dan onze authentieke oorsprong in: kennis, inzichten en bewustwording in mezelf.

Heb geleerd hoe je jezelf kunt observeren en vastzittende emoties kunt oplossen. Ik heb perioden met enorme flow ervaren. Alles ging vanzelf, in volledige ontspanning kwam alles naar me toe. Net zo ervaar ik in perioden ook weer uit die stroming van het leven te zijn. In de flow heb ik wijze mensen ontmoet die mij meditaties en technieken leerden waarmee ik eigen ervaringen in een structuur kon plaatsen. Ik ga altijd voor technieken die tot in de kern gaan en snel effectief werken. Ik hou niet van het zogenaamde ‘pappen en nathouden’. En er zijn zulke prachtig, krachtige oud Egyptische en technieken uit het Inca energiewerk die flow in je leven brengen. Ik geloof in transformatie van binnenuit wat vanzelf een verandering in je voelen, denken en handelen geeft.

Met deze snelle, effectieve technieken en meditaties kan ook jij meer flow en geluk in je leven toelaten. En omdat ik dit proces in mijn leven zelf heb doorleeft en nog doorleef, deel ik met je uit eigen ervaring en innerlijke wijsheid.

Hoe zou het voor jou zijn als:

› Je relaties met mensen in diepgang verbeteren: met je partner, je kinderen, je leidinggevende en/of collega’s of je klanten, de mensen in je omgeving. Er is meer ruimte in jezelf voor jezelf en de ander.

› Er meer flow is in je werk. Een project waar je leiding aan geeft makkelijker verloopt, de energie in je werk meer effect heeft, er in meer gemak klanten naar je toe komen in je eigen bedrijf.

› Je technieken hebt geleerd waarmee je weerstand in je lichaam en energie kunt loslaten zodat er weer ruimte voor creatieve stroming is.

› Je oefeningen hebt geleerd waarmee je in situaties die in je leven verschijnen jezelf observeert. Jezelf waarneemt in wat je voelt en denkt zonder daar direct iets mee te hoeven doen. Meer en meer creatieve scheppingskracht ontwikkelt.

› Je leven verandert. Meer in flow en geluk. In meer moeiteloosheid en gemak.


Dat kan!! Met de cursus
'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven'

op 3 zaterdagmiddagen: 2, 9 en 16 februari 2019 van 13:00 – 17:00
een mooie start van het nieuwe jaar
op een locatie in Friesland, goed bereikbaar met auto of trein.

In de cursus: Laat je weerstand in je lichaam en energie los. Leer je hoe je kunt omgaan met emoties en gedachten die in je opkomen. Zodat er meer ruimte in jou ontstaat waarin je meer en meer creatieve flow en geluk in je leven toelaat.


Inhoud van de cursus 'Minder moeite, meer flow & geluk in je leven':


Jij hebt in je het potentieel tot transformatie naar de schat die jij bent. Creatief scheppende energie wil altijd door je heen stromen om jouw schat in de wereld te laten zijn en zien. Boeddha Ken je die intuïtieve, creatieve momenten? En misschien ken je ook een opeenvolging van die intuïtieve, creatieve momenten in je leven. Je ervaart dan FLOW. Die momenten zijn spontaan.. en voor veel mensen eerder uitzondering dan normaal. Maar FLOW is de natuur van het leven en is dus normaal! De creatief scheppende energie is er altijd, alleen jij kunt jezelf in de weg zitten... door weerstand tegen de situaties in je leven. Jouw lichaam kan zowel een weerstand als een geleider zijn van de creatief scheppende energie.

In verschillende meditaties en oefeningen gaan we die nog opgeslagen weerstand in je lichaam loslaten. Je kunt voor jezelf ervaren welke manier het beste bij jou past.

Dat die weerstand in je lichaam ligt opgeslagen daar kun je niets aan doen. Je bent in je jonge leven geconditioneerd met ideeën uit onze cultuur, religie, opvoeding en scholing die je zonder meer voor waarheid hebt aangenomen. Je leert wat wel en niet mag of gewenst is. Leren en ervaren van flow, de natuur van het leven, zijn niet in je opvoeding en scholing over het leven opgenomen.
Ook ervoer je als kind emotionele gebeurtenissen zeer intens en is het ervaren van die emoties meestal niet afgerond. Je hersenen en zenuwstelsel hadden in je kindertijd niet die capaciteit om intens emotionele gebeurtenissen te verwerken. En dus zijn die emoties meer en dieper in je lichaam opgeslagen. Kom je op latere leeftijd soortgelijke situaties tegen, reageer je vanuit dit opgeslagen patroon als in de groef van een grammofoonplaat. Dat gaat heel snel en onbewust.

Uiteindelijk kun je stroming en geluk enkel in jezelf realiseren. Het leven stroomt dan door jou heen. Het leven leeft jou. Het vraagt je discipline. Niet in de zin van streng zijn en hard werken. Maar in de zin van het woord discipel dat je een leerling wordt van jezelf en het leven.


Als EXTRA ontvang je een handout met:

o de werking van flow als de natuur van jouw leven, hoe het komt dat je als mens daaruit bent geraakt en hoe je weer meer en meer flow in je leven toe kunt laten (in .pdf)
o geluid- en meditatie .mp3’s

Zodat jij je voor de workshop kunt voorbereiden en je dit meer verdieping geeft tijdens de workshop zondagen. Na de 1ste zondag worden meditaties toegevoegd.


Wat gaan we doen in de workshop dagen:

o     Wat is flow, hoe is het dat we daaruit raken en wat kun je doen om
       flow weer meer en meer toe te laten in je leven.
o     Je aandacht van richting veranderen waarmee jij in je oneindige potentieel
       stapt.
o     Oefening om jezelf te observeren in je lichaam, gedachten en emoties.
       Inzicht in je waarnemer ten opzichte van je lichaam.
       Ontwikkelen van je vrije wil.
o     Inzicht in de werking en plaats van je denken.
o     Meditatie versterken van je zonnekrachtcentrum.
o     Meditatie en oefeningen uit het oude Egypte en Inca energiewerk om meer
       flow in je leven toe te laten.
o     Meditaties in verhogen en stabiliseren van je energie. Hoe hoger de energie
       des te dieper kan worden losgelaten.
o     Krachtoverdracht van energie (1-op-1 via mij) ter ondersteuning in je
       processen.

Je ontvangt meditatie oefeningen waarmee je in de periode tussen de cursusdagen aan de slag gaat.


Voor de cursus is het volgende van belang...

Deze cursus is geen kennismaking met mediteren. Tijdens de meditaties is hoge energie aanwezig en kan door je heen stromen.
Voor deze cursus is het van belang dat je:
o regelmatig mediteert en
o je bekend bent met de werking van energie in je lichaam en energiesysteem.


Data van de cursus ‘Minder moeite, meer flow & geluk in je leven’:

3 zaterdagmiddagen: 2, 9 en 16 februari van 13:00 – 17:00 in Friesland.
De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en auto.
Het adres ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de cursus.

Investering in jezelf:

€ 249,- inclusief BTW.
Er is thee en water aanwezig. De cursus heeft een maximum aan 9 mensen voor deelname.

Voor deze cursus ontvang je een handout met uitleg, .mp3’s, meditaties en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.


Bij annulering:
- meer dan 21 dagen voor de cursus wordt 25% kosten in rekening gebracht
- van 21 dagen tot 7 dagen voor de cursus wordt 50% in rekening gebracht
- 7 dagen of minder voor de cursus wordt 100% kosten in rekening gebracht
Deze kosten zijn voor locatie-, koffie & thee arrangement, administratiekosten en gederfde inkomsten.


Wil jij minder moeite & meer geluk in je leven?

Neem dan deel aan deze cursus

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens. Als je een eigen bedrijf hebt, kan de factuur op naam en adressering van je bedrijf worden uitgeschreven.

Mocht je meer informatie nodig hebben om een beslissing te kunnen nemen over je deelname aan deze cursus? Neem dan gerust contact met me op.
Ik beantwoord graag je vragen.

Bel me op +31 (0)6 – 28 86 86 47 mailen kun je naar info@atma-reizen.nl.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten in de cursus!

Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema