ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Spirituele Reisprogramma's,
Workshop & Trainingen Agenda


19 t/m 31 maart 2020 of 7 t/m 19 april (met Pasen in Abydos)

13-daagse Egypte reis naar Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh
Reis naar je Centrum!
We verbinden ons diep met de Lichtenergie uit de aarde van Egypte. Het Licht van onze voorouders. De hoge energieën uit de aarde en tempels in Egypte stromen doordat jij herkent en herinnert. Ondersteunt jou en het geheel in krachtige transformatie.


28 mei t/m 16 juni 2020

20-daagse spirituele rondreis Peru & Bolivia
Reis in het licht van de Inca en Qoya
In alle rust de indrukwekkende Inca tempels en het mystieke Titicacameer in Peru ervaren. Je leert de praktische technieken van de Inca’s in een duidelijke structuur. Zodat je de hogere energie makkelijker kunt bevatten!


17 t/m 26 juli 2020

10-daagse meditatiereis Zuid Frankrijk
Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde
Een reis naar binnen, naar licht en waarheid in jezelf. Mediteren in het zacht energetische land met oude vrouwelijke culturen, heilige krachtplaatsen in kerken, grotten en waterbronnen.


18 augustus t/m 6 september

20-daagse Spiti - Dharamsala reis
Shambhala en het oude Tibet (in India)
Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in een hoog bewustzijn samenleefden.


10 t/m 18 oktober en 17 t/m 25 oktober 2020

9-daagse Egypte reis naar Luxor-Safaga (rode zee)
Genietend verdiepen samen met je kinderen!
Wil je graag op rondreis met je kind(eren) maar toch ook het spirituele van het oude Egypte en de energie ervaren? Samen met de kinderen gaan we spelenderwijs en in rust mediteren, op ontdekkingstocht in de tempels en het lokale Egyptische leven letterlijk proeven.


Workshops


12 januari 2020

Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’
in Hilversum

Wil jij meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Hoe zij de gnostische weg ging, de weg naar binnen.


19 januari 2020

Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’
in Hilversum

Wil jij weten hoe in de legende van Shambhala de mensen in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden? Hoe je meer aanwezigheid in je leven creëert naar innerlijk meesterschap?


Op de planning in 2020


Kerstreis in 2020

Programma met 13-daagse meditatiereis in Egypte - Luxor & Aswan
Versterk je basiskracht en geniet!
Een verdiepende meditatiereis Egypte in een combinatie van meditaties en in alle rust de krachtige energie in de tempels ervaren. Vanuit je basis rust en genieten!
Heb je het gevoel of idee dat een programma met spirituele reis, een workshop of cursus van Atma Reizen bij jou past? Heb je hulp nodig om te bepalen wat op dit moment juist en passend voor jou is? Ik ondersteun je hier graag bij. Vraag een gesprek met mij aan waarin we samen kunnen onderzoeken wat jouw verlangens en wensen zijn en wat precies in jouw situatie passend is. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.
Bel (0031) 06 - 28 8686 47 of mail naar info@atma-reizen.nl


Ik spreek of lees je dan graag!


Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema


ps. Wil jij ontdekken of de wijze van Atma Reizen bij jou past en mij alvast leren kennen? Dan nodig ik je van harte uit in te schrijven voor de GRATIS download van het eBook "7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken".
Daarbij ontvang je 2-wekelijks reisartikelen en ervaringen over de kracht en energie in de tempels of gebieden in de bergen, de wijsheid van de mensen uit de oude culturen in India, Egypte of Peru.. technieken voor werken met energie waar je direct mee aan de slag kunt. (Je kunt je altijd eenvoudig afmelden op het moment dat jij dat wenst).